מי שיש לו גב כספי חלש אמור לעוף.

מי שיש לו גב כספי חלש אמור לעוף.

דאני רוצה להבין אם אפשר לשלוח הצבעות חופשי תמורת שקל להצבעה מאותו טלפון. אז מי שהשאיר גב כספי חזק אי אפשר להדיח אותו. מה זה בין המועמדים זה משחק מי שיש לו גב כספי חלש אמור לעוף.

MEYTAL 14

New member
קרן הייתה הכי עשירה שמה ועפה מהר.

זה לא קשור, מי שמעניין נשאר, ומי שלא עף, אין מי ומה

Saladin

New member
מאיפה לך שקרן הכי עשירה?

לבובלילים יש כסף מהחברת בנייה שלהם לפי הבנתי, לשי יש קצת כסף לפי הרושם שהוא עושה, מיקי בטח עשתה קצת כסף ביחצנות. קרן אמנם באה מבית טוב בהרצליה-תל אביב אבל מאיפה לך? ובכלל מה הקשר לגב כספי?

איתי בל

New member
חלאס

הבובלינים בקצב שהם מודחים צרים להשקיע עשרות אלפי שקלים בשבוע כדי להשאיר אותם ספק שזה בא מפלאפון אחד כבר עדיף לא לזכות במיליון יש הצבעות של עשרות עד מאות אלפים מי ישלח אס אמ אסים בסכומים כאלה שהחבר הכי טוב שלי יהיה שם שהבת שלי תהיה שם לא אשלח אס אמ אס בעשרות אלפי שקלים בחייכם

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifהיו צריכים להגביל את מספר ההצבעות-

כמו שעושים בכוכב נולד.

Fairywitch

New member
בטח שזה משנה-

כל הפריחות יוכלו לשלוח גג 5 קולות, וייאלצו לבחור למי להקדיש את ההצבעות אלה- זה כופה החלטה. ככה אפשר פשוט לשלוח 20 סמסים לכל מי שרוצים, זה פשוט לא הגיוני.

איתי בל

New member
לא בוחרים פה ראש ממשלה

אז נניח ופרחות הן אלא שמחליטות מי יקבל מיליון שקל זה לא דמוקרטיה והקול שלהן לא פחות טוב משל אף אחד אחר שישלחו גם ככה בובליל ינצח

droriko

New member
לא ענית לה על השאלה

מה ההיגיון בלא להגביל את מספר ההצבעות? (חוץ מכלכלי-זנותי)

droriko

New member
צריך להגביל ל-1

מי שיש לו יותר מעריצים צריך לקחת . כיום זה לא רלבנטי כי בובליל עומד לבדו בפיסגה, אבל ביום שהפופולאריות שלו תרד והוא יעמוד מול אנשים חזקים יחסית כמו ליאון או רנין או צבר אז שילכו ראש בראש, ולא שאנשים ששולחים מיליון אסמסים (לא משנה לאיזה צד) ישנו את מאזן הכוחות שלא כדין.

איתי בל

New member
למה שיזכה מי שיש לו יותר מעריצים

למה שלא זיכה מי שיש לו מעריצים יותר שרופים זה כמו מוזיקאים אז יש מוזיקאי שאוהבים אותו הרבה אנשים אבל בהופעות מספיק להם לבוא פעם בשנה להופעה שלו וכשהוא עולה לבמה אף אחד לא קורע ממנו בגדים ויש מוזיקאים שהקהל שלכם הולך לכל הופעה לא משנה את זה בדרום בצפון אותו קהל גם אולי מצומצם אבל מתמיד הולך לכל הופעה והופעה וביום הראשון שיוצא הדיסק הם קונים שלושה ופוסטרים על כל הקירות וכו' וכו' והוא גם מרוויח הרבה יותר אז מה אז תגביל מכירת כרטיסים לבנאדם אתה צופה אתה רוצה להמשיך לראות את צבר נגיד תשלם... זה הכל כן במה שאתה אומר יש היגיון וגם בזה יש היגיון אין משהו שהוא יותר נכון אין סיבה שיזכה בעל המעריצים הגדול ביותר זה לא שאחרי התוכנית הם הולכים להוציא אלבום זה לא כוכב נולד אז מה זה משנה

droriko

New member
בדיוק!

לא רק שהם לא הולכים להוציא אלבום הם גם לא מוזיקאים או אמנים בכלל , הם בסך הכל על תקן בני אדם בתוכנית, ובתור בן אדם אני חושב, ואני בטוח שהרוב פה יסכימו איתי, שעדיף שכולם יאהבו אותך מאשר שתיהיה קבוצה של אנשים שאוהבים אותך קצת יותר אבל עוד קבוצה גדולה שכל פעם שאתה נכנס לפריים היא לוחצת על מיוט עם סיכוי לזרוק משהו על המסך לפני. אה כן ואני גם מעדיף שמי שמעריץ אותי יהיה בוגר מספיק בשביל למצות את האהבה שלו אלי באסמס אחד, לא אני ובטח לא האנשים בוילה רוצים שהמעריצים שלהם יהיו ילדים קטנים שממשכנים את הבית בשביל אסמס.

איתי בל

New member
ממש מעניין אותם מי יעריץ אותם

תן לי מיליון שקל... אני מוכן שיעריץ אותי מי שבא לי אולי לא שמת לב אבל אתה לא צופה בתוכנית דוקומנטרית ולא בתוכנית מדע ולא באיזה סרט דרמה עמוק עם משמעות נסתרת אתה צופה בתוכנית ריאליטי היעד הוא לא פרופסורים ולא אנשים בוגרים במיוחד מה לעשות צופי התוכנית בכלל ושולחי האס אמ אסים בפרט אינם מתמחים באנטומיה גרעינית בוא נקרא לילד בשמו זו תוכנית טרש זה ריאליטי בידור להמונים שואו לעניים אתה לא שואף לקהל עמוק חכם ומשכיל שיצביע לשי בשביל השיחות המעמיקות או לשפרה על הילדות הקשה או ללאון על האומץ שיצא מהארון מול כל המדינה לא שהיה בארון מלכתחילה כוכב נולד זו גם כן תוכנית טרש ההבדל הוא שכוכב נולד במקום לבוא ולהגיד אנחנו תוכנית שעשעון טלוויזיוני נחמד הם באים כמושיעי המוזיקה הישראלית מה שערמה של בולשיט האח הגדול אומר אנחנו תוכנית שעשועון להמונים וכך אנו מתנהגים אין זו בושה ואם למישהו לא טוב יש עוד דברים בטלוויזיה שאולי יותר יתאימו לאינטיליגנציה שלך ולבריאות לא קשה להעביר ערוץ אם אתה מפיק טלוויזיה שיגביל את האס אמ אסים לאס אמ אס אחד לפלאפון כדי לגלות איזה מספר אנשים הכי גדול אוהב את מי או כדי לשאוף לקהל יותר עמוק לא רק שאתה חרטטן שעושה תוכנית להמונים ומנסה להתחכם אתה גם טיפש שהפסיד כרגע הרבה כסף אז באמת שאני לא רואה טעם...הכי קל כשזה לא פוגע בכיס שלך

droriko

New member
אני לא עושה את זה בשביל ש*המפיק* יגלה

אני לא אומר שההפקה צריכה ליהות מעורבת רגשית במה שהולך בוילה, לא מצפה מחר לשמוע מקופרמן הזה אם יש לו דעה על ליאון או שי, אני רק אומר שהיא צריכה להתחשב בקהל שלה, ואם יושבי הפורום אומרים לך שמפריע להם שלא מגבילים הצבעות ואתה בתור המפיק מתעלם אז אתה בעצם משתין על נתח גדול מהקהל שלך (בנוסף לשאר השטויות שההפקה עושה ). אתה יודע מה יקרה אם נארגן חרם על התוכנית הזו? (אני מדבר בתיאוריה) אתה יודע כמה כסף הם יפסידו על זה ברייטינג? האח הגדול זה אולי טראש אבל יש לו גם קהל איכותי (ו"איכותי" כרגע אלה אנשים שנולדו עם מח) יש גבול למשך הזמן שההפקה מורחת אותנו .

איתי בל

New member
אבל אתם לא מארגנים חרם

אתם חבורה של אנשים שאפשר לספור אולי אולי אולי על שתי ידיים אולי גם אם תקח את כל הפורום ביחד מי שמפריע לו מי שלא ומי שלא שם זין ויחרימו את התוכנית זה לא יזיז את אחוזי הצפייה באחוז אז מה אתה עושה שרירים...מי אתה שתעשה שרירים בכלל אתה עושה טובה שאתה צופה בתוכנית? אתם עושים טובה? לא טוב לכם אל תצפו ואל תאיימו אי אפשר לרצותא ת כולם אם מחר המפיק ישנה את ההצבעות ויגביל יהיו פה מיליון שירשורים שההפקה מתערבת שהפקה רוצה כסף וימצאו בזה את היתרון הכלכלי המזרחים יגידו שרוצים שהאשכנזים ינצחו האשכנזים יגידו שהרוצים שהמזרחים ינצחו וכל מי שנהנה מהמצב הנוכחי יאיים בלעשות חרם תאורתי על התוכנית כמוך אז אין טעם לרצות את כולם כי אי אפשר עד עכשיו הם ריצו הרבה אנשים יש להם אחוזי צפייה כל תוכנית משמשתווים לגמר של כוכב נולד יש לזה אחלה באז אז די לבלבל בביצים אם זה לא שבור אין טעם לתקן את זה כי אולי אתה ועוד 10 אנשים תעשו חרם תיאורתי וירטואלי

droriko

New member
אבל

אבל אני לא מדבר בשם המזרחים ולא בשם האשכנזים וגם לא בשם שבט האינקה, אני מדבר בשם הקול השפוי, בשם ההיגיון. יותר איכות פחות מיסחור! (טוב הסלוגן לא ממש יצא עם חרוז,כנראה שאני קופירייטר לא משהו).

איתי בל

New member
הבעיה שאתה חושב שאתה יותר איכותי

אתה חושב שאתה יותר טוב ואז יבואו מיליוני עינביות ויגידו שאף אחד לא יותר טוב מהן וכן הלאה רוצה איכות... תראה בטיפול זו תוכנית ריאליטי ממוסחרת לא איכות היוצר של בטיפול אמר לעצמו אני רוצה עלשות תוכנית טובה ליצור משהו טוב ועמוק מחייו האישיים יצר עשה במקרה גם הצליח ונמכר לחו"ל ארז טל לא ישב בבית ואמר אני רוצה לעשות איזו תוכנית שיזכרו עוד 20 שנה אני רוצה לעשות תוכנית שב3 חודשים תהיה ענקית ולמחרת יעלו עונה חדשה של רוקדים עם כוכבים וישכחו מהאח הגדול עד העונה הבאה ויתעמקו בריאליטי החדש לכן הוא קונה גם תוכנית מחו"ל ולא יצר משהו משלו אתה לא יכול לצפות בתוכנית ריאליטי ולבוא אליה בטענות שזה לא איכות ולהתעצבן שזה מסחור אתה בחרת בפורמט הזה וזה לא שאין לך פורמטים אחרים

דינה128

New member
השמועות באשקלון אומרות שזה מה שבאמת קורה

אומרים שבובליל מעסיק קבלני קולות . אומרים שיש עליהם הימורים ולכן כל מי שמהמר עליהם מצביע כדי לקבל כסף מההימורים. אני לא יודעת אם זה נכון. יכול להיות שיום אחד נשמע כמו שהיה בכוכב נולד שמצמצמים את ההצבעות.

למעלה