מי שיש לו גב כספי חלש אמור לעוף.

דינה128

New member
על מה אני צריכה להתבייש?

א. אתה לא יודע מאיפה אני. ב. אני לא אמרתי שאני מדברת מידיעה אלא שמתרוצצות כאלה שמועות וגם בפורום בקשת זה רץ כמה וכמה פעמים. שם היו הרבה יותר קיצוניים ואמרו שיש אפילו חקירת משטרה בנושא לא אמרתי את כאן כי זה נראה לי ממש מצוץ , הרי אם היה דבר כזה היינו יודעים. אבל נכון אומרים כאן חברים.שרק אם תהיה הגבלת אסאםאסים נוכל לקבל תמונה אמיתית.

אריאל5

New member
אכן זה שלא מגבילים את הכמות

צורם ובעייתי. ואכן מי שעשיר יכול להוציא מאות SMS בשבוע (אני לא מדבר על זה שזה יכול לדרדר גם משפחות שאין להם הרבה) ומשועממים מי שעובד יצביע הרבה פחות ממה שיושב לו בבית כל היום ולא תורם כלום. אם היו מגבילים שכל פלאפון יכול לשוח עד 5 ולחלק כאוות נפשו את 5 ה-SMS היינו מקבלים תמונה יותר אמיתית. הדבר הבעייתי יותר הוא שמצביעים מי ישאר ולא מי יודח. בדרך כלל מי שהכי שונאים אותו גם ישאר. אני מבטיח לכם שאם שי עומד להדחה הוא נשאר כי הוא מושך אש יהיו מספיק שיצביעו בשבילו לעומת זאת אנשים כמו איתי או ונסה או צבר אם הם מועמדים יצביעו להם פחות דוקא כי הם פחות שנואים. עוד דוגמא אם שפרה עומדת להדחה יש לה הרבה מאוד שונאים אבל יש לה גם תומכים מהחזורים בשאלה ומהשמאל אם היא מועמדת יש לה גב כך גם רנין. כך גם הבובלינים. לא מצביעים לשנוא אלא לאהוב וזו בעיה.

"תמונה יותר אמיתית"

היינו מקבלים תמונה יותר אמיתית. אם כל טלפון היה מוגבל לפעם אחת בלבד ובעלות sms רגיל.

לדעתי

מאיפה אתה יודע שזה עשרות אלפים, אולי מאות אלפים אולי אלפים מאיפה הידע שלך?! טוב נמשיך אם ההגיון שלך עשרות אלפים עשר הדחות זה מאות אלפים ...דווקה שווה. בוא נמשיך אם ההגיון שלך לדעתי הבובלים יצורים רדודים שטחים לא מענינים מגאילים ומעצבנים,את רוב האוכלוסיה אז אם הם עלו על הגריל כמעט כל הפעמים וירדו אז בוא נסיק מסקנות......

איתי בל

New member
הגיוני לחשוב שהאס אמ אסים זה בין עשרות אלפים

למאות אלפים לפחות כך החזקים יוסי בוביל תרצה או לא הוא הדמות הכי אהובה בתוכנית על כל עם ישראל ברובו וזה מוכיח את זה אני בטוח שהמשפחה והחברים של יוסי תומכים בו והכל אבל ספק ששולחים לו עשרות אלפי אס אמ אסים וגם לעינב עשורת אלפי אס אמ אסים רק כי הם משפחה מה לעשות אוהבים אותם עד עכשיו בכל הדחה יכלתי להגיד לך ישר מי ילך... ידעתי כי הרחתי את זה ואני לא מריח ולא רואה למי יש משפחה יותר עשירה אני רואה מי יותר אהוב מי עובר טלוויזיה יותר טוב יוסי בובליל עובר טלוויזיה אין מה לעשות הוא עובר מסך

droriko

New member
אם הנושא באמת מעיין אותך

אז אני מציע לך לשוטט קצת בטוקבקים או בפורום קשת. תגובה מצוייה של מעריץ בובליל לא תיהיה "באנה הבובליל הזה תותח אני אצביע לו" , תגובה מצוייה של מעריץ בובליל תיהיה "באנה איזה מלך הבן אדם הזה!!!111 אני הולך להצביע לו עכשיו 100 אסמסים!!!!1111 ושיזדיינו כל האשכנטוזים פחחחחחחח"

droriko

New member
כשהאידיוט לא מבין

שהוא משלם 100 שקל כל שבוע לאותם אשכנטוזים

קפרי

New member
ליוסי בובליל לא חסר כסף ויש ילדים ומשפחה ענפה

ובאשקלון כמעט כולם מכירים את כולם והילדים ביניהם והדודנים משפיעים זה על זה, ילדים זה ההשפעה הכי חזקה!הם מסוגלים להפעיל חבורות וכתות שלמות ולארגן קבוצות שיביאו קבוצות שתדע. מלבד זאת, קבלן שיפוצים מוכר, אם הוא נחמד בדרך כלל, כן יצביעו עבורו וזה מפה לאוזן ומבקשה לבקשה. שכחת איך אייל גולן רדף אחרי כל העולם (הראו את זה) כדי שאישתו תעלה לגמר? אמנם רודריגו זכה אבל הגיעה להישג מרשים בזכות ההצבעות שבעלה השיג עבורה. אם הבת או חברה או משהי שאני ממש אבל ממש ארצה שתזכה, אהיה מוכנה לשלם מקסימום עבורה (תלוי במצבי הכספי כמובן), אחת הסיבות שהפסקתי להצביע אחרי פעמיים כאשר הבנתי כמה מגוחכת שיטת ההצבעה ושמעתי ברחוב ובכל מקום את מי אנשים אוהבים באמת (בלי להתאמץ להצביע) וכך הסקתי שאני אלך לאיבוד, כי לא מצביעים באמת רק למשהו טוב, אלא למי שיש המון המון אנשים, ויש!

שוב אתה מסתמך על עצמך

שום דבר לא מוכיח אתה זה. אם אני אהיה מוכן להשקיע מאה אלף ש"ח בדמות מסוימת אז יהיה לה מאה אלף קולות. הכל תלוי בכמה כסף הושקע. אתה מסתמך על ההגין שלח ומשתמש בו בהוכחה. אין הוכחות במשחק הקנוי הזה. לפחות הייתה טורח להגיד "לדעתי" על יוסי .

קפרי

New member
יש כאלה שנכנסים לאובססיה ומתחילים לסמס כל

עוד הם לא משלמים אלא ההורים, וכשילדים באטרף הם באטרף לא יודעת אם מאות אלפים אבל שולחים ומנסים להשפיע גם על הסביבה-אחר כך החשבון לאלוקים ולהורים.

קפרי

New member
הבובלילים יש כסף מאוד טוב, משיפוצים אפשר

לעשות יופי של כסף במיוחד אם אתה קבלן שיפוצים טוב. לפי הפרסומים אם כבר, שפרה "מגדלת" את אחיותיה לבד, יש כמה סטודנטים שזקוקים למימון לימודיהם, שעדיין לפניהם טיול לפני ואחרי וחתונות וכו'. אבל, לא לפי הכסף הם נשארים...

את טועה בתוכנית...

זה לא תוכנית - מי יותר מסכן/מסכנה.... והאחיות של שפרה..הן מספיק גדולות לדאוג לעצמן לבד. ואם כבר מסכן....הייתי רוצה שלאון יזכה - אני בטוחה שהוא צריך את זה הרבה יותר (משפרה).

Jason2

New member
למרות שבתוכנית כזו

הקלף ה"מסכן" יכול להיות כלי מאוד יעיל.

קפרי

New member
לזה אני מתכוונת, שבתוכנית לא זוכה מי שהכי

פחות מסודר, היה משהו בתגובות שכתב משהו לגבי "מי שיש לו גב כספי חלש אמור לעוף". אני מגיבה שאם היה כך, ההפך הנכון, מי שיש לו גב כספי חלש אמור להשאר לזכות....

אין ערך לזה שכל אחד אומר למי הוא הצביע

חברה אין ערך לזה שכל אחד אומר למי הוא הצביע, הוא צריך להגיד גם איזה סכום הוא השקיע, כמה פעמים הוא הצביע למועמד מסויים.

למעלה