מי שלא בא לשיוט , תל אביבי !

קוחו

New member
מי שלא בא לשיוט , תל אביבי !

יאללה חברה להכין את הממחטות כי כולם הולכים להפסיד בשיוטי הרצליה יהיה בן זונה !!!!!!!!!!!!!!!!!! תסו להגיע כמה שיותר סירות כדי שתיהיה באמת תחרות ... נ.ב: צוות ח' שולט

zofit5

New member
אני מזמין כל מי אחד

שצוחק על תל אביביים לשיוט בקורסים שם אין את היתרון המובהק של סירות טובות יותר (אני לא מתכחש לכך שעמירם יפואית עבד חדשה חיפאית או הרצלינית יותר טובות מהסנוניות זבל שלנו מהמרכז ימי), ואין את השיטה המטומטמת של לדחוף בוגרים לכל מקום (זה מאוד נחמד שעל הסלוניקי היו חמישיסטים בעצמון אבל זה שהמפקד שמיניסט ההגאי בוגר והראשי שמיניסט לא נראה לי שהחמישיסטים על החרב השפיעו כל כך),תסתכלו על התוצאות מהקורסים האחרונים (קורס מפ"ס לא נחשב כי גם שם יש הבדל עצום בין הסירות) למשל קורס ד' שבו ההרצליינית על הקרוול המעופפת הזאת שלכם (הנחשול) לא התברגה בשלושת הראשונים או אפילו על קורס סמפ"ס שלי שבו תל אביביים על הפלצור והרהב דחפו את החיפאי על הזהר למקום שלישי...שלא נדבר על כך שבשיוטי חניכים בקורסים שתבחנו תראו שהמצב טיפה שונה ממה שאתם מדברים עליו (לפחות אצלי בשכבה)...נתראה בקורסים...

אתה צודק...

לרוב בשיוטי חניכים בקורסים כל סירה שתל אביבי מפקד עליה מפסידה בעורך פלא...ואז אתם תמיד נותנים תירוצים...

איתי...

בקורס סמפ"ס שלנו... הרהב הגיע ראשונה והיה עליה מדריך כינרתי הזהר שנייה עם מדריך חיפאי (רן אשל) והפלצור שלישית עם מדריך תל אביבי...

והשנה בקורסים...

כל הסירות שניצחו (לפחות בחלק שהייתי בעכו כי על האחרים אני לא יודע...) גם בשיוטי בוגרים שבאו (גילי-מוסא ושני הזהר אני לא זוכר מי פיקד...) גם בליוויתניות (וינדמילר-טילינגר) וגם בקרוולים (קורמורן-סוקול) סירות חיפאיות עם מפקדים חיפאיים (או חיפאיים לשעבר...מוסא...) ניצחו!

omri angel

New member
ומה עם שיוט זהר מינץ????

מי ניצח שם!?!?!??!?!? ותגידו לא נמאס לכם לדבר על זה שהגרוסמן הפסידה לסלוניקי? שום שמיניסט לא היה על הראשי! אל תגידו דברים שאתם לא יודעים!

zofit5

New member
וגם אתה

אל תגיד דברים שאתה לא יודע... אנחנו לא באים לזהר... בעצמון השישיסטים שהיו על הגרוסמן והצופית פקדו על כל השיוטים באופן מוחלט דבר שאי אפשר להגיד על הסלוניקי ולמרות זאת הם הפסידו רק בשובר שוויון... שלא נדבר על כך שהסלוניקי סטתה מהמסלול שלה בכדי להפריע לאיתי בשביל שסירה יפואית תעקוף אותה ותנצח... ועכשיו אני מקדים תרופה למכה וכל מי שיגיד שאין בזה פסול טועה כי שייט הוא לא ספורט קבוצתי ובגלל שהמפקד של הסלוניקי מודה בכך שחסם בכוונה סירה שלא מהדגם שלו אפשר לפסול אותו....

omri angel

New member
אני חושב שכבר היינו פה

ואמרתי כבר למה שסירה מאותו שבט לא תעזור לסירה מהשבט שלה? על אותו משקל שסירות מאותו שבט ולא באותו דגם לא יפנו אחד את השני בזמן שיוט נכון!? ומה זה משנה מי מפקד? בגלל שהם פיקדו לא לקחתם ראשון!

נו באמת

עמרי אני מקווה שאתה לא סתום כמו מה שרשמת. אני מציע לך לקרוא טוב טוב את המשפטים הבאים: שייט אינו, אני חוזר אינו, ספורט קבוצתי. כלומר - כל סירה לעצמה. אם כל סירה לעצמה, אז לא איכפת לה מאיזה שבט הסירה שצריכה לפנות לה, או כל סירה אחרת חוץ ממנה ומהמתחרות הקרובות לה. מתחרות = סירות שמתחרות מאותו דגם, יענו לוויתניות, סנוניות מערך גדול, סנוניות מערך קטן, וכו'. על אותו משקל - הסלוניקי הובילה בהרבה, אך במקום לסיים את השיוט היא עזרה לסירה אחרת לזכות - מה שהיא לא אמורה לעשות כי שתי הסירות לא באותה קבוצה - הספורט הוא לא קבוצתי. שבט אינו קבוצה, בשיוטים כל סירה לעצמה. לכן מה שהסלוניקי עשתה אינו חוקי, ואין שום זוית שממנה אתה יכול להגיד שזה חוקי - הם הודו שהמטרה הייתה להסתיר לאדר את הרוח. אני מקווה שהייתי ברור - חזרתי על הנקודה המרכזית מספיק פעמים לפי דעתי...

omri angel

New member
נימרוד

אני מסכים ששייט הוא לא ספורט קבוצתי. אבל תחשוב שאולי בגלל שאתם לא עוזרים אחד לשני אתם לא לוקחים גבעים! ועובדה שעד עכשיו לא פסלו אף סירה בצופי ים בגלל שהיא עזרה לסירה אחרת. תמשיכו לפליג איך שאתם יודעים ואנחנו איך שאנחנו יודעים ושניפגש רק בתחרויות.

zofit5

New member
אחי...

אם אדר היה רוצה להתווכח הוא היה מקבל את הגביע... הוא פשוט הרגיש שהתחרות לא ספורטיבית ולכן הוא לא רוצה להיות חלק ממנה... ולצביקה... אשמח אם תזכיר לי מתי נצחת אותי או איזשהו תל אביבי בשיוט או אפילו במשהו שקרוב אליו... הזכרון היחידי שלי ממך בנוגע לשייט הוא העובדה שבמשך יומיים שלמים הייתה צריך להיעזר במשוטים בשביל לעשות סיבוב בקורס ג שהדרכנו... שיהיה שיוט ספורטיבי ומהנה ביום שבת... אני רק יודע שחניכים אצלנו הולכים לפקד על כל הסירות ללא יוצא מן הכלל ואני מקווה שהם ילמדו רבות...

איזה חפרן

קיצר קור תפסיק לבלבל בביצים כשתלמדו בת"א להפליג ולא ליהיות צופיפיניקים תחזור לדבר איתנו פה בינתיים לך תלמד את החניכים שלך קשרים או משהו יאלה ביי... עומרי אחי עזוב אותך מצאת עם מי להיתווכח??!?!

omri angel

New member
אם הוא...

לא רצה להתווכח והגביע נשאר ביפו אז אין על מה לריב! כי הוא לא צודק ולא היו מקבלים את העירעור שלו.

למעלה