מי שלא בא לשיוט , תל אביבי !

מתן ציח

New member
לא רשום

בשום מקום בספר החוקים שאסור לעזור לסירה שלא במיקצה שלך

רק בשבילכם

הנה אתגרתם אותי, אז חיפשתי בספר חוקי השייט התחרותי ותראו מה מצאתי: OUTSIDE HELP A boat shall not receive help from any outside source, except (a) help as provided for in rule 1; (b) help for an ill or injured crew member; (c) after a collision, help from the crew of the other boat to get clear; (d) help in the form of information freely available to all boats; (e) unsolicited information from a disinterested source, which may be another boat in the same race. וחוק מס' 1: SAFETY 1.1 Helping Those in Danger A boat or competitor shall give all possible help to any person or vessel in danger. 1.2 Life-Saving Equipment and Personal Buoyancy A boat shall carry adequate life-saving equipment for all persons on board, including one item ready for immediate use, unless her class rules make some other provision. Each competitor is individually responsible for wearing personal buoyancy adequate for the conditions. רק למקרה שרציתם את האתר: http://www.sailing.org/RRS2005/Intro1-7.pdf ראו חוק מס' 41 אז לכל החכמולוגים יודעי דבר: אל תדברו סתם טוב? יום טוב לכולם ושיוט מוצלח!

adaradler

New member
מספיק להתלהב

ראית מה היה בשיוט הזה.. הגעתי בשני השיוטים האלה ראשון לכול המצופים אז: א- אל תגיד שתל אביבים לא יודעים להפליג כי אני בטוח שאנחנו לא פחות טובים מאף אחד בשום שבט אחר אם לא יותר טובים אם אני במערך קטן עברתי את כול העגלות שלכם ביפו אין סיבה שתתחילו להתלהב עלינו ב- כמו שנאמר וכמו שכתוב בחוקה שייט הוא לא ספורט קבוצתי וכול עזרה מסירה אחת לסירה שניה הוא אינו חוקי ואפשר בקלות להוכיח את זה.. לא היתה שום סיבה לסלוניקי להסתיר לי רוח צלע שלמה ואפשר להגיד שזה מלוכלך.. ולא עליתי לקחת את הגביע מתוך עקרון שאתם משחקים מלוכלך! ואם אתם הופכים את השיוטים בצופי ים לקטע שבטי אתם פשוט אפסים.. כול סירה לעצמה וכדי שתלמדו את זה ג- לפלצור. בקורס סמפ"ס המדריך שהיה על הסירה הוא דוד ולמי שלא יודע הוא מדריך תל אביבי שלמד כול מה שהוא יודע בתל אביב.. אז אל תזיינו אז השכל והוא עשה רק שיוט אחד ואני עשיתי את השני.. בינתיים אין לאף אחד מה לתפוס תחת אז תפסיקו.. עכשיו אנחנו מנסים לארגן מפרשים מערך גדול לסירות שלנו לשיוט ואז נראה מי באמת שייט ולא איזה שבט הכי טוב כי התפיסה הזאת פשוט מטומטת..

adaradler

New member
מספיק להתלהב

ראית מה היה בשיוט הזה.. הגעתי בשני השיוטים האלה ראשון לכול המצופים אז: א- אל תגיד שתל אביבים לא יודעים להפליג כי אני בטוח שאנחנו לא פחות טובים מאף אחד בשום שבט אחר אם לא יותר טובים אם אני במערך קטן עברתי את כול העגלות שלכם ביפו אין סיבה שתתחילו להתלהב עלינו ב- כמו שנאמר וכמו שכתוב בחוקה שייט הוא לא ספורט קבוצתי וכול עזרה מסירה אחת לסירה שניה הוא אינו חוקי ואפשר בקלות להוכיח את זה.. לא היתה שום סיבה לסלוניקי להסתיר לי רוח צלע שלמה ואפשר להגיד שזה מלוכלך.. ולא עליתי לקחת את הגביע מתוך עקרון שאתם משחקים מלוכלך! ואם אתם הופכים את השיוטים בצופי ים לקטע שבטי אתם פשוט אפסים.. כול סירה לעצמה וכדי שתלמדו את זה ג- לפלצור. בקורס סמפ"ס המדריך שהיה על הסירה הוא דוד ולמי שלא יודע הוא מדריך תל אביבי שלמד כול מה שהוא יודע בתל אביב.. אז אל תזיינו אז השכל והוא עשה רק שיוט אחד ואני עשיתי את השני.. בינתיים אין לאף אחד מה לתפוס תחת אז תפסיקו.. עכשיו אנחנו מנסים לארגן מפרשים מערך גדול לסירות שלנו לשיוט ואז נראה מי באמת שייט ולא איזה שבט הכי טוב כי התפיסה הזאת פשוט מטומטת..

חחחחח

פששש כולם חשים פה מינימום שיטיים אולימפיים יאלה להרגיע כולה צופי ים מה קרה

די!

אני לא יודע מה איתכם...אבל נראה לי שלקחתם את זה יותר מדי ברצינות...דוד באמת היה גבר עולם...ואני עשיתי את השיוט השני אדלר אתה היית בחוף בגלל הקפיצה למים אם אתה זוכר... שיוטים זה בשביל ללמוד ואני לא יודע מה איתכם אבל בשבת בשיוטי הרצליה החניכים שלי הולכים לפקד ולא אני... ואיתי תפסיק להעלב מכל שטות...זה היה בצחוק... זה כולה צופי-ים צאו מהפלצנות שלכם...

adaradler

New member
יאללה יאללה

אני זוכר שלפחות על שיוט אחד בקורס סמפ"ס אני פיקדתי כי אני זוכר שהתחרתי נגד אבא שלי לא יודע איזה שיוט זה היה.. אף אחד פה לא חש שייט אולימפי ולאף אחד אין זכות להרגיש ככה ואם תסתכל אחורה אתה היית יפה מאוד בהתחלה של הויכוח הזה אז אל תהיה לי צדיק פתאום.. "לרוב בשיוטי חניכים בקורסים כל סירה שתל אביבי מפקד עליה מפסידה בעורך פלא...ואז אתם תמיד נותנים תירוצים..." אז מספיק לזיין את השכל.. ודרך אגב גם החניכים שלנו משכבת "סמפס" הולכת לפקד על שני שיוטים בהרצליה..

באמת שאני לא מנסה להיות צדיק אבל

ממש לא עניין אותי הריב הטיפשי הזה...נראה לי שבשבת הראשונה אתה פיקדתה ובשניה אני...כי הפסדתה את השני בגלל הקפיצה למים...ודי אין לי סיבה לריב עם אף אחד פה עם אתם לוקחים הכל כל כך ללב...

למעלה