מי שלא עושה - עושה ביד

פינה שבועית? ממש לא

א. היד שלי כואבת ואיבר המין שלי כבר יומיים דורש משחת לחות כתוצאה מצפיה אקטיבית בסרט ב. לא נראה לי שקיימת דרישה גדולה לפינת הביקורת. כנראה שאני היחיד כאן שמביא ביד (אולי אני אפתח פורום חדש "סקס ובדידות גאה") עם זאת, אם למישהו יש המלצות על סרטים מעניינים ששווים ביקורת, הוא יכול לשלוח מסר אישי אלי ואם הסרט יזדמן בדרכי אשמח לראות ולבקר.

Liroy25

New member
מי לא רואה סרטים כחולים?

תעשה לי טובה! אלאדין, אני בעד שתפתח פינה שבועית בנושא ביקורת על סרטי פורנו!!

Yaniv-DC

New member
אני לא.

נורא משעמם אותי *פיהוק* כבר להסתכל על בוכנה יותר מעניין, וגם ככה זה נראה אותו דבר... עולה/יורד... עולה/יורד.

EyeSeeYou

New member
וואלה יניב

שלח לי איזה סרט של בוכנות גונחות....... אם אפשר מאלה ששימנו אותן לפני זה כדי לאפשר מגע חלק יותר.

Yaniv-DC

New member
אני נורא מצטער

אבל כל דבר שאין בו מגע (ואני לא מדבר על מגע ידי שלי) - משעמם אותי, גונח או לא.

אבא גאה

New member
אני בעד פינה קבועה ו....אלאדין....

אני בטוח שאם תגיד לסקסי שופ שאתה כותב פינה קבועה בפורום "סקס וזוגיות גאה" הם ישמחו להשאיל לך את הסרטים חינם (ואתה תעביר אלי כל עותק ברגע שתגמור) וכך כולם מרוצים!

זה עבד!

אני גאה לבשר על מיסודה של פינת ביקורת הסרטים, באדיבות סקסי-שופ החביבים. הפינה תהיה שבועית עד דו-שבועית.

../images/Emo62.gif - ויש לי רעיון חדש

נערי ליווי שמעוניינים שאפרסם ביקורת קלילה אך חיובית עליהם בפורום מוזמנים לשלוח לי מסר. בשמחה אתחיל פינה יומית חדשה שתעסוק בביקורת נערי ליווי.

Liroy25

New member
הביקורת צריכה לבוא ממקור אישי

כלומר בדיוק כמו שאתה מעביר ביקורת על סרט לאחר צפיה ושפשוף כנ"ל לגבי אותם נערי ליווי.

זה בדיוק הרעיון!!!

אם אני מפרסם ביקורות על סרטים ולכן מקבל קלטות בחינם, אז אם אני אפרסם ביקורות על נערים - מה אני אקבל בחינם???? נכון!!!! ואם זה יעבוד אני אתחיל לפרסם גם ביקורות על קונדומים, ג´לים, פופרס, וויסקי, קמפארי, הוספיסים לחולי איידס ומחלקות לטיפול בשחמת הכבד.

אבא גאה

New member
לא../images/Emo70.gif

כי אם אלאדין שכוחו במותניו ובידיו לא גמר אז אני אחרי 10 שנות זוגיות ארצה סרט כזה?

למעלה