מי שלא שם לב המלחמה התחילה

meshyble

New member
מתאים!!! 2348 ALIG -אתה עומד לחטוף

את ה"בום" של החיים שלך... שמור טוב טוב על המדינה שלך הנקמה תבוא... בצרורות... ואגב, מי שיפתח ראשון עליו במתקפה כללית מובטח לו המשך ממני. וכל השלל הצבאי והכספי מהתקיפות עליו יועבר לו!

Vecablerry

New member
להתארגנות שלנו יש זכויות יוצרים

על הכינוי "מלחמה", "מלחמת עולם" וכיו"ב, אם אתה לא רוצה להרגיז אותנו, אל תשתמש בביטוי הזה אתה מבלבל אנשים.. אתה עלול להזיז את המשחבה שלהם מהנובים האמיתיים(הסטרונג).

GARASHI

New member
חברים מלחמה זה כול המשחק

כולם להכנס למלחמה רק שילמדו לקח

aligg

New member
אתם מאיימים אלי

פששש טוב לדעת אני מוכן להכול אבל אתם תקבלו יותר מובטחחח תנסו אותי את הברית שלי תעזבו כול מי שיש לו בעיה עם הברית שיפנה אלי יכלנו להיות חברים אבל ברגע שאני רואה הודעה בפורום שלי שמישהו ממכם הוריד לאחד מאיתנו את כול המפעלים אני לא יביא שמות יש לנו חבר שהוא קצת עם פגיעה וכרגע הוא בברית חולים והדבר החידי שמחזיק אותו באמת והוא נהנה ממנו זה המשחק ושתי האנשים האלה פשוט גמרו אותו הוא ממש בכה כי ארסו אותו אתם יכולים לתקוף אותי כמה שתרצו אבל על תיקפו על האנשים הלא נכונים כי הוא אמר לכם תפסיקו בבקשה והכול ואתם ממשיכים בכאילו אין מחר אני מוכן לספוג הכול מכולם אבל הברית שלי אני לא יתן לה להיפגע אני מוכן להימחק מהמשחק אבל שאני לוקח איתי כמה "מניאקים" ביחד איתי שממש אין להם לב. לכולם אתם מוזמנים לתקוף אחרי שתדברו איתי אלה שלא ידברו וישר יתקפו אני מבטיח שאתם תחוסלו מילההה.!!!

590V ISRAEL

New member
ALIGG כנס בבקשה

כל מדינה שתוקפת אותך תעביר לי מספר מדינה !!! אנחנו מחפשים מדינות לתקיפה. תודה מראש.

aligg

New member
תודה אני מעריך את זה

אבל עם כאלה אני באמת יכול להסתדר לבד . שלא יפגעו בברית שלי אני מוכן לקבל את המכה בשביל הברית שלי.

Vecablerry

New member
מה קרה עם מאות המדינות

שתוקפות אתכם, חזקות מדי בשבילכם

meetAmeet

New member
הן לא קיימות...

אפילו זה לא שחיסלנו אותם... אין פשוט מאות מדינות שתוקפות אותנו, אפילו לא עשר... ואלו שתוקפות אותנו כבר ממזמן חלשות מידי. קיבלת תשובה ברורה מספיק וואחד קומץ? או ואקלברי? או ארני בומר? (מה קרה איתו? הוצאת אותו ל"חופשה" כדי להראות אמין? מתי אתה מחזיר אותו? אנחנו כבר מתגעגעים! - ד"א ד"ש להוקי
)

Vecablerry

New member
אממ...

מר מיטאמיט. או וי ישראל או קובי התותח היחיד. או כל שאר הניקויים שפתחת פה.. בכל מקרה, המשחק שלך לא ילכו פה. חוסלו לכם מאות מדינות ואת זה אין לך מה להכחיש, הודעת על זה בניק השני שלך כבר בפורום. טוב שוי ישראל לא ירד לפני זה במאה דירוגים.. ככה שאתה סתם..

david7m

New member
איך אתה תוקף

איפה שיש מלחמות זה בדירוגים הנמוכים וזה כול הכיף אני בדירוג גבוה ואני מתחיל להשתעמם כי כול הזמן אני מפרגו תן לי משהו מישהו

צטרה

New member
למה לא אמרתה

א: לא ידענו שהוא בבית חולים ב: מסור החלמה מהירה ג: אני לא חוזר בי אתה רוצה מלחמה יהיה מלחמה אתה רוצה שלום יהיה שלום הרי זה רק משחק

aligg

New member
תודה על ההחלמה המהירה

זה יעבור בשבילו ותודה. בקשר למלחמה זה תלוי רק בך אתה תתקוף אני יתקוף ומבטיח שעם יהיה שלום אז זה יבוא גם מצד הברית שלי . תשלח לי הודעה בפרטי מה אתה רוצה לעשות או שאני יראה אחרת על הכוונות שלך עם תתקפות לבנתיים התורים גם אצלי זורמים.

למעלה