את ה"בום" של החיים שלך... שמור טוב טוב על המדינה שלך הנקמה תבוא... בצרורות... ואגב, מי שיפתח ראשון עליו במתקפה כללית מובטח לו המשך ממני. וכל השלל הצבאי והכספי מהתקיפות עליו יועבר לו!
על הכינוי "מלחמה", "מלחמת עולם" וכיו"ב, אם אתה לא רוצה להרגיז אותנו, אל תשתמש בביטוי הזה אתה מבלבל אנשים.. אתה עלול להזיז את המשחבה שלהם מהנובים האמיתיים(הסטרונג).
פששש טוב לדעת אני מוכן להכול אבל אתם תקבלו יותר מובטחחח תנסו אותי את הברית שלי תעזבו כול מי שיש לו בעיה עם הברית שיפנה אלי יכלנו להיות חברים אבל ברגע שאני רואה הודעה בפורום שלי שמישהו ממכם הוריד לאחד מאיתנו את כול המפעלים אני לא יביא שמות יש לנו חבר שהוא קצת עם פגיעה וכרגע הוא בברית חולים והדבר החידי שמחזיק אותו באמת והוא נהנה ממנו זה המשחק ושתי האנשים האלה פשוט גמרו אותו הוא ממש בכה כי ארסו אותו אתם יכולים לתקוף אותי כמה שתרצו אבל על תיקפו על האנשים הלא נכונים כי הוא אמר לכם תפסיקו בבקשה והכול ואתם ממשיכים בכאילו אין מחר אני מוכן לספוג הכול מכולם אבל הברית שלי אני לא יתן לה להיפגע אני מוכן להימחק מהמשחק אבל שאני לוקח איתי כמה "מניאקים" ביחד איתי שממש אין להם לב. לכולם אתם מוזמנים לתקוף אחרי שתדברו איתי אלה שלא ידברו וישר יתקפו אני מבטיח שאתם תחוסלו מילההה.!!!
אפילו זה לא שחיסלנו אותם... אין פשוט מאות מדינות שתוקפות אותנו, אפילו לא עשר... ואלו שתוקפות אותנו כבר ממזמן חלשות מידי. קיבלת תשובה ברורה מספיק וואחד קומץ? או ואקלברי? או ארני בומר? (מה קרה איתו? הוצאת אותו ל"חופשה" כדי להראות אמין? מתי אתה מחזיר אותו? אנחנו כבר מתגעגעים! - ד"א ד"ש להוקי
מר מיטאמיט. או וי ישראל או קובי התותח היחיד. או כל שאר הניקויים שפתחת פה.. בכל מקרה, המשחק שלך לא ילכו פה. חוסלו לכם מאות מדינות ואת זה אין לך מה להכחיש, הודעת על זה בניק השני שלך כבר בפורום. טוב שוי ישראל לא ירד לפני זה במאה דירוגים.. ככה שאתה סתם..
זה יעבור בשבילו ותודה. בקשר למלחמה זה תלוי רק בך אתה תתקוף אני יתקוף ומבטיח שעם יהיה שלום אז זה יבוא גם מצד הברית שלי . תשלח לי הודעה בפרטי מה אתה רוצה לעשות או שאני יראה אחרת על הכוונות שלך עם תתקפות לבנתיים התורים גם אצלי זורמים.