אחי אם אתה גבר ........ תן את המספר מדינה שלך
B barkany New member 16/8/05 #22 מממ. מעניין ממזמן כבר לא תקפתי מישהו, אולי סוף סוף אני יבדוק את הצבא שלי על מדינה סוף סוף
D dannyshadow New member 16/8/05 #23 אתה באמת מעצבן אני לא נותן מס' מדינה אבל לפחות אני לא לועג לכולם, לעומת זאת אתה מעצבן פה אנשים ומתעקש לא לתת את המס' מדינה שלך, כי אתה יודע שמחר רוב הסיכויים שכבר לא תהיה לך מדינה
אתה באמת מעצבן אני לא נותן מס' מדינה אבל לפחות אני לא לועג לכולם, לעומת זאת אתה מעצבן פה אנשים ומתעקש לא לתת את המס' מדינה שלך, כי אתה יודע שמחר רוב הסיכויים שכבר לא תהיה לך מדינה
T The Lightning New member 16/8/05 #25 היא רק ציינה שהיא לא גבר.... תטרחו לקרוא את הכרטיסים של האנשים
D dannyshadow New member 16/8/05 #27 נמנמ למה שכפיל של מרגש העולם יהיה בחורה? אולי כדי לגרום לנו ממש להאמין שזה לא כפיל?
א אילתי20 New member 16/8/05 #26 אני איתך רוןןןן באש ובמים רק תן לי שמות ואין להם יותר מדינה למעפנים האלךה....גיבורים על חלשים...
א אילתי20 New member 16/8/05 #24 מזהה??!!! בואו כולכם יזונות רק תתקרבו אליו ואל הברית שלנו אנחנו אונסים אותכם ימעפנים!!!!!!
T toni1313 New member 16/8/05 #28 ל ALIG אני איתך לא משנה מה יהיה תגיד לי מי תוקף אותך ואני יתקוף אותו גם.
D david7m New member 17/8/05 #31 גם אני רוצה לדעת? כרגע נראה לי שאין מלחמה יש הפסקת אש אבל גם אני רוצה לדעת
A aligg New member 17/8/05 #32 תודה לכולם באמת אני מעריך את כול אלה שרוצים לעזור,אבל אני לבנתיים שומר תורים .