מי שמעה את ציפורי לילה בהרכב החדש?
ט טלית נודדת New member 1/6/11 #4 אני אלונה קמחי הייתה מעניינת והאינטראקציה בינה לבין דורי הייתה מוצלחת בעיני. מה דעתך?
ח חסמו לי את הסיסמה New member 1/6/11 #5 כן היה מוצלח אבל הגוון של רונה חסר לפחות עכשיו נזכה לשמוע שירים שלה
ט טלית נודדת New member 1/6/11 #6 כן, גם אני חשבתי על זה ../images/Emo6.gif מודה שבשעה הראשונה עוד הייתי מרירה על זה שרונה לא מגישה את התוכנית, אבל בשעה השנייה (ואחרי טיול של שעה עם הכלבה) הייתי יותר מקבלת והיה ממש מוצלח! בהחלט מצפה לתוכנית בשבוע הבא.
כן, גם אני חשבתי על זה ../images/Emo6.gif מודה שבשעה הראשונה עוד הייתי מרירה על זה שרונה לא מגישה את התוכנית, אבל בשעה השנייה (ואחרי טיול של שעה עם הכלבה) הייתי יותר מקבלת והיה ממש מוצלח! בהחלט מצפה לתוכנית בשבוע הבא.
ט טלית נודדת New member 1/6/11 #7 ולשבוע הבא צריך לחשוב על שירים של רונה שעוסקים במנהגים מגונים. חיתוך ורידים זה מנהג מגונה? ומה לגבי אהבה אובססיבית?
ולשבוע הבא צריך לחשוב על שירים של רונה שעוסקים במנהגים מגונים. חיתוך ורידים זה מנהג מגונה? ומה לגבי אהבה אובססיבית?
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 2/6/11 #8 במערכת הדם על שתייה ומי מפחד מהזריחה - על להפוך את שעות השינה (הרגל מגונה שאני דבקה בו לצערי)