מי שמעליי

THE WIZARD 55

New member
מי משעליי הולך להקדיש לכולנו שיר../images/Emo220.gif

גם הלילה, דברו איתי בשירים..

THE WIZARD 55

New member
מי שמעליי הולך לשים עוד אחד../images/Emo6.gif

אחלה שיר, פעם הייתי אוהבת את הנה אני בא של הדג נחש.. עד שנמאס לי ממנו..

mike00

New member
מי שמעליי הולכת להפסיק לסנג'ר אותי

ולמצוא שיר משלה שהיא רוצה להשמיע לנו
הפתעה,הגירסה של גרוניך פי מיליון יותר טובה אבל לא מצאתי אותה

THE WIZARD 55

New member
מי שמעליי בכלל לא סימפטי../images/Emo3.gif

אני הולכת לחפש שיר טוב אבל אני גרועה בלמצוא שירים טובים אני ממחזרת חומרים כל הזמן

mike00

New member
זאת שמעלי היא בטוח צבה ולא לביאה

ביילה ביילה וסיפור קצר על הסולן,המוסד חיסל את אח שלו בטעות בספרד. ניסו לחסל אחד ממבצעי הטבח במינכן והיתה טעות בזיהוי......האיש למרות הטרגדיה שעבר סלח למדינת ישראל ולעם היהודי והגיע להופעה בארץ.....אומן אדיר...

THE WIZARD 55

New member
מי שמעליי לא מכיר אותי עדיין טוב...

מיד שומעת את מה שהשארת כאן..סיפור מעניין קבל שיר שבקשת.. וואיל קפורי-שאלו אותי

mike00

New member
לזאת שמעלי לקח חצי שעה למצוא שיר...צבה 100%

וכבר באתי לזגור באמצע ופתאום הוא העלה הילוך..... בגלל שאני לא מבין את המילים אני צריך קצב......לקח לו קצת זמן להתניע אבל הוא הסתדר... אני גם זוכר שמישהי הבטיחה לי תרגומים.....בשביל לא להיות מציק אני מרשה לך לתרגם רק את המובחרים... אז אם את חושבת שהוא מלא משמעות תני לה בתרגומים בבקשה...

THE WIZARD 55

New member
זה שמעליי צריך ללמוד ערבית

בקיצור הוא שר שהשתנה, בגללה הוא אוהב אותה היא אוהבת אותו הם צריכים להתחתן מתי יתחתנו כבר לעזאזל האם הסיפור יגמר כמו שצריך האם כל אחד ילך לדרכו זה בערך תמצית כל שירי האהבה

THE WIZARD 55

New member
כנראה מטלפתים..חחח

זה מפחיד לקרוא אותך...ולדעת שאתה יכול לקרוא אותי ככה אי אפשר להסתיר כלום. אחלה שיר, התחלתי לרקוד...אני רוקדת יותר יפה ממנה, אתה יודע

THE WIZARD 55

New member
מי שמעליי מוזמן לשים כאן שיר מרגש

בערבית, אנגלית, צרפתית או שבדית...

junior gong

New member
WOW למי שמעליי

אחלה גירסה לשיר דרך, מי כמוך יודע שזה אחד השירים שאני אוהב, אגב ראיתי את מוש פעם בהופעה במועדון הלונה, תמיד חשבתי שהוא גדול כזה פיזית, ראבק הבן אדם זאטוט ורזון מאוד, אבל בהחלט זמר ה-"רוח " הכי ענק בישראל. והנה, כל מי שמעלי חייב להקשיב לשיר הזה, במיוחד הבליזארד ! יש שני זמרים ערביים שאני אוהב לשמוע אותם, ג'ורג' ואסוף, ווא'אל קפורי......זה שיר של וא'אל.... בחיבק אנא כתיר = אוהב אותך מאוד WaEl KfOuRy- BhEbAk AnA KtiR http://youtube.com/watch?v=s771_a_wDvA

למעלה