מי שמעליי נולדה באותו מזל כמו מי שמעליה יחי המקוריות
J just jenny New member 14/4/05 #21 אינלי פיצול../images/Emo46.gif אמרתי שעניתי בפעמים הראשונות רק בהודעה אחת שכחתי לענות..
J just jenny New member 14/4/05 #26 מי שמעליי אני לא מבולבלת.. מיי אמרה שלא מדברים עליי, אבל מאי כן דיברה עליי אז לא הבנתי
M mayoosh4 New member 14/4/05 #28 מי שמעליי לא הבינה שאני לא מדברת עליה! מדברים=אני יש לי פיצול אישיות הו, ומאי מדברת על הרבה דברים, האהא, מאי, האהא. [סתם ליל, אל תקחי ללב].
מי שמעליי לא הבינה שאני לא מדברת עליה! מדברים=אני יש לי פיצול אישיות הו, ומאי מדברת על הרבה דברים, האהא, מאי, האהא. [סתם ליל, אל תקחי ללב].
J just jenny New member 15/4/05 #33 חחחחחח סבבה לא נעלבתי../images/Emo3.gif אבל נראה לי שחן הבינה למה התכוונתי..=]
J just jenny New member 14/4/05 #30 אעע../images/Emo7.gif סורי מותקק.. אל תעלבי הנה עכשיו אני הולכת לקחת ת'פל' ולשלוח לך 1000 איי לוב יויים !
אעע../images/Emo7.gif סורי מותקק.. אל תעלבי הנה עכשיו אני הולכת לקחת ת'פל' ולשלוח לך 1000 איי לוב יויים !
L loner in love New member 14/4/05 #31 חחחחחחחחחחחחחחח בדיוק פתחתי את ההודעה שלך והפלאפון צפצף. אני קוראת "הנה עכשיו אני הולכת לקחת ת'פל'" ורואה בפלאפון שההודעה ממך חחחחחח כפרעליך
חחחחחחחחחחחחחחח בדיוק פתחתי את ההודעה שלך והפלאפון צפצף. אני קוראת "הנה עכשיו אני הולכת לקחת ת'פל'" ורואה בפלאפון שההודעה ממך חחחחחח כפרעליך