מי שמע על הפרק האחרון בלואי?

מי שמע על הפרק האחרון בלואי?

בחורה שמנה ומקסימה מתחילה אותו, אחרי דחיות הוא מסכים לצאת איתה לדייט, בלה בלה בכל מקרה יש קטע ממש מעניין (וממש נדיר בטלוויזיה) שהיא דופקת מונולוג על איך זה להיות רווקה שמנה וכו'.. לא בא לי לנסות לסכם כי שווה לראות את זה..
http://www.slate.com/blogs/xx_facto...k_writes_a_fat_girl_to_apologize_for_men.html

Blue Rose

New member
סרטון לעצלנים...

http://www.youtube.com/watch?v=KFdWcNJ17YY

אז יש לי בעד ונגד במונולוג הזה...אבל כן- זה מעלה דברים שלא מדברים עליהם ביומיום בתכנית שלא עוסקת בעיקר בדמויות שמנות.

תודה על המידע...

רוזי! שלא מבינה איך יש לה זמן לשמוע מונולוג של שבע וחצי דקות ועוד עד הבדיחה של הסוף...

anati43

New member
מונולוג בכייני

מה זה, שמנות לא מסתובבות ברחוב יד ביד עם בחור? מה השטויות האלה?

עופר 123

New member
סצינה מצויינת

זה היה קטע מעולה, שווה צפייה במיוחד.
אפשר להתווכח עד כמה יש שם הכללה וכמה מזה באמת קורה לנשים שמנות רבות, אבל מונולוג כזה, ששם על השולחן תחושות כאלו לגבי משקל והיחס החברתי - לא זכור לי בטלוויזיה.

בעיניי מעניין מאוד גם שהסדרה הזו מבויימת, נערכת ובעיקר - נכתבת - על ידי לואי סי.קיי. בעצמו, כך שהטקסט הזה הוא בעיקרו פרי מקלדתו. מפתיע מאוד.

בקיצור, פרק מאוד מומלץ לצפייה, עם סצינה נהדרת ומרגשת מאוד.

עופר 123

New member
ועוד משהו....

היא מדבר על זה שזה רע להיות שמנה, אבל היא לא אומרת שום דבר על הגוף שלה, אלא על היחס החברתי. היא לא מדברת על קילוגרמים ומידות, אלא על איך שהחברה, וגברים בעיקר, מתייחסים אליה. כתב אישום נגד החברה, ובפעם הראשונה - לא נגד האדם השמן.

וואו

TopSound

New member
בהנחה שנשאר מה לתקן

טופסאונד, שמתגעגע לימים יפים יותר של פורום "שמנות ויפות" בתפוז.

אתה יודע איך אפשר להחזיר את הפורום...

למה שהוא היה פעם?

כשמי שהיה בו פעם ישתתף וישפיע. עם כל הכבוד לעופר (וכמובן שיש המון כבוד), אני מאמינה שלמשתתפים יש את ההשפעה הכי גדולה על האווירה והתכנים בפורום. אם אתה לא תכנס ותכתוב הודעות ותביע דעות - אז הפורום מן הסתם יהיה שונה.

ועוד משהו. פורומים הם דבר הוא דינאמי ומשתנה. מעבר לעובדה שעולם האונליין משתנה (לפני עשור למשל מישהו בכלל חשב שפלטפורמות כמו פייסבוק או טוויטר יהיו כאלו פופולריות, או בכלל קיימות?) באופן טבעי אנשים ותיקים מרגישים שהם מיצו את הפורום, ואנשים חדשים שמצטרפים. אני מניחה שאפילו בתקופה שבה עופר ניהל את הפורום היו שינויים כאלו.

אז אתה מוזמן לחשור ולכתוב כדי להשפיע על הפורום.

למעלה