ראיתי רק את 1 אבל שיהיה מי שמתחתי יש לה את האלבום הראשון של ג'סטין
ב בנות טימברלייק New member 4/12/07 #21 ראיתי רק את 1 אבל שיהיה מי שמתחתי יש לה את האלבום הראשון של ג'סטין
ל ליבוצ שחולה על JT New member 4/12/07 #28 ממשיכה בשביל לא לתקוע.. כי רוב הסיכויים שמישהי לא אכלה היום פיצה ..D: תעשו דברים שהרוב יכולים להמשיך>> מי שמתחתיי אוהבת את ריאנה!##
ממשיכה בשביל לא לתקוע.. כי רוב הסיכויים שמישהי לא אכלה היום פיצה ..D: תעשו דברים שהרוב יכולים להמשיך>> מי שמתחתיי אוהבת את ריאנה!##
א אלינה elina New member 4/12/07 #29 XD אני באתי לרשום כי אכן אכלתי פיצה היום ואינ גם מחבבת את ריאנה מי שמתחתי יש לה מחשב\טלוייזה בחדר
ד דרי טימברלייק New member 4/12/07 #32 מיישרת ואני xD מי שמתחתיי חושבת שאלינה תורמת מללאא לפורום [: ( בעיקר עם תמונות )
ט טלוש1995 New member 5/12/07 #35 אני מצוננת..נחשב? *אפצ'י* ממ.. מי שמתחתיי חושבת שג'סיקה מגעילה!! חח
ד דרי טימברלייק New member 6/12/07 #38 חחח אני P = והרבההההההההההההההההה ! לייק דה ! חח סתם סתם S; עובר עליי משו קשה ( תצטרכו להתרגל ) ככה זה תמיד ... נכון ליבי xD [?] חיחי D: מי שמתחתיי ... רואה פטיטו ? O:
חחח אני P = והרבההההההההההההההההה ! לייק דה ! חח סתם סתם S; עובר עליי משו קשה ( תצטרכו להתרגל ) ככה זה תמיד ... נכון ליבי xD [?] חיחי D: מי שמתחתיי ... רואה פטיטו ? O: