אני , עם חברות מי שמתחתי רואה האי .
ס סקרו דרייבר New member 5/2/08 #22 אוףףףף נכון אני רואה האי מי שמתחתי שבר מראה על ראש של חתול שחור מתחת לסולם ואז זכה בפיס
K kabookit New member 5/2/08 #23 אני ../images/Emo70.gif אני ../images/Emo70.gif אני ../images/Emo70.gif מי שמתחתי חושב ש"פרפר נחמד" זאת אחלה של סידרה XD
אני ../images/Emo70.gif אני ../images/Emo70.gif אני ../images/Emo70.gif מי שמתחתי חושב ש"פרפר נחמד" זאת אחלה של סידרה XD
מ מוגי האחת New member 8/2/08 #28 ../images/Emo80.gifחחח אני חחח שהייתי בבית חולים לא אכלתי שבוע וחצי..! מי שמתחתיי עייף עכשיו?
K kabookit New member 8/2/08 #29 אני. כןכן, אני יודעת שרק 12:14 בצהריים אבל אני חולה איייף עם החוורף הזה כבר !!
ס סקרו דרייבר New member 9/2/08 #34 עדשות צבע כחולות!!! מי שמתחתי מעשן שני קופסאות נובלס ביום [או שותה נפט שזה אותו דבר]
K kabookit New member 11/2/08 #38 אני. |תמיד אני יוצאת השמנה| כןכן, רעבה, מותר לי .. מי שמתחתי .. אממממ.. רץ בבית כדי לענות לטלפון והאצבע הקטנה של הרגל נתקעה לו בפינה של הקיר *** מכחישה שזה קרה לי ***
אני. |תמיד אני יוצאת השמנה| כןכן, רעבה, מותר לי .. מי שמתחתי .. אממממ.. רץ בבית כדי לענות לטלפון והאצבע הקטנה של הרגל נתקעה לו בפינה של הקיר *** מכחישה שזה קרה לי ***