הוהוהווווו מי שמתחתיי אוהבת ורוד. נווו ! אלללעעע~
• •ExtraordinarY GirL• New member 18/11/05 #23 אוווווווו כל כךךךךךךךך!../images/Emo47.gif ../images/Emo80.gif מי שמתחתיי סוגדת לדייבבבבב [כמוני! ]
• •ExtraordinarY GirL• New member 19/11/05 #26 יאקקקקקקק!../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif ../images/Emo80.gif זה הדבר שאני הכי שונאת בעולםםםםםם!!!!!! אני לא יכולה לסבול את זה! איכככככככככ!!!!! בלעכס! X_x טוב אז אממממ מי שמתחתיי אוהבת את פייטסטאר....
יאקקקקקקק!../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif ../images/Emo80.gif זה הדבר שאני הכי שונאת בעולםםםםםם!!!!!! אני לא יכולה לסבול את זה! איכככככככככ!!!!! בלעכס! X_x טוב אז אממממ מי שמתחתיי אוהבת את פייטסטאר....
R Rowdy Girl New member 19/11/05 #28 כן!../images/Emo99.gif מי שמתחתיי אוהבת את נמ... דניאל פוטר! =]]
M may90 New member 20/11/05 #30 XDD אנייי חעחע מי שמתחתיי אוהבת את השיר you're beautiful או איך שלא קוראים לו XD
D DesertRose7 New member 20/11/05 #31 ../images/Emo99.gif הכי שבעולם../images/Emo70.gif ג'יימס שולט מי שמתחתי..ראתה עכשיו ניפ/טאק
B busted4ever New member 20/11/05 #32 עכשיו!?!?לא!זה היום בכלל! או שאת מדברת על העונה הראשונה? [אני מתה על ניפ טאק!!!]
M MayLuvsDoug New member 21/11/05 #37 מי שמתחתיי [*מתכחשת לחתימה המוי מאגניבה שלי*] יש לה ספל של פרה שאחותה קנתה לה!!!!!!11111 [מה רק לי? ] טוב אז אממממממ מי שמתחתיי... יש לה את דיסק מקורי של באסטד.
מי שמתחתיי [*מתכחשת לחתימה המוי מאגניבה שלי*] יש לה ספל של פרה שאחותה קנתה לה!!!!!!11111 [מה רק לי? ] טוב אז אממממממ מי שמתחתיי... יש לה את דיסק מקורי של באסטד.