מי שעוד משחק שירשר לפה שנדע איפה אנחנו עומדים

berko2

New member
מי שעוד משחק שירשר לפה שנדע איפה אנחנו עומדים

כל מי שמנהל ברית שיפנה אלי יש לי הצעה מעניינת

ostk

New member
אני עוד פה (מנהל NRF)

אם יש לך משהו גדול נגד הערבים אני בפנים - הם לא עוזבים אותי ואני לא עוזב אותם. אני אשמח לראות תחיה של הישראלים פה...

יוסף1122

New member
עומרייייייייייייייייי

שמח לשמוע ממך אחינו!!:) בהצלחה לכם...

ostk

New member
מה המצב אחי?!?!

הייתי בפרופיל נמוך, אבל מתאים לי להכנס בערבים :) אני אדבר איתך בקרוב.

berko2

New member
אז ככה

יש לנו להערכתי כ20 שחקנים משחקים(כולל נובים שרק נרשמו). לכן, אין טעם שיהיו יותר מברית אחת. לכן, אני בעד איחוד כל הבריתות. כרגע, יש לי פאשיסטית בכוח מיליארד, שבה נפתחה הברית UIA- United Israeli alliance. אני אתן סיסמא לכל אחד שירצה, ככה שנוכל לתת פייט רציני לערבים. כרגע, 95% מהבריתות מלאות בעציצים, ובשחקנים בחופשה. כל מי שמשחק, שיכנס לברית רצינית. שלחו לי הודעה. המסנג'ר שלי נמצא בחתימה.

berko2

New member
אם מישהו מעוניין אז יש אפשרות ב'

ליצור ברית חדשה לגמרי שתאחד את כל הבריתות הישראליות במשחק.

ostk

New member
חשבתי שההצעה תהיה של איחוד

אבל זה לא פשוט. פירוק של הבריתות הותיקות שקיימות היום לא יהיה שקט. הקונספט נהדר אבל הביצוע יהיה קשה. תמיד יהיה איזה מישהו שיחליט 'אה, לא צריך אותם, נפתח משהו משלנו' או דברים כאלה. תנסה לעלות את הרעיון, למשל, שAIS לא תהיה קיימת יותר - לא קל. בנוסף, יש בעיה של מנהיגות - מי ינהיג? זה ברור שאין סיכוי שיהיה מישהו אחד שינהיג את הכל, וזה ידרוש בניית 'פרלמנט' כזה שיכלול את המנהיגים המנוסים של בריתות ישנות. כמו כלום נכנס פוליטיקה לכל ההתנהלות של הברית. וגם, לא ברור כמה אנשים באמת משחקים וכמה הם רציניים - אי אפשר לדעת כמה ברית כוללת חדשה תשפר משהו בכלל. למרות כל זה, אני בעד - כל מה שזה הורס זה את המספרים שרואים במידע על הברית, והרבה יותר מזה אין מה לאבד. אבל אם באמת רוצים להוציא משהו כזה לפועל צריך לחשוב בקפידה על מה שציינתי, בעיקר על החלק של המנהיגות. אם מישהו מסכים איתי, לא מסכים או רוצה להוסיף משהו מוזמן.

berko2

New member
אני מסכים בהחלט. וזה היה חלק מהרעיון שלי

צריך לארגן פרלמט עם דרגות מסויימות: מנהיג ברית גדולה, בינונית, וקטנה. ככה שמנהיגי הבריתות הגדולות(והוותיקות- AIS וTUF) יזכו לזכות ווטו, בעוד שלבינוניות והקטנות יותר תהיה זכות הצבעה דומה. כמובן שהיום הבריתות הבינוניות יותר גדולות מ AIS ו TUF אבל להן מגיע הכבוד שלהם.

ostk

New member
נכון

כבוד זה נכון, אבל זאת לא הסקלה המתאימה. צריך ניסיון, כשרון, יכולת ורצון. יוסף למשל, ללא ספק לוקח מעמד עליוני, בהתחשב בהישגים והנחישות שלו. יש לו נסיון והוא מכיר את המשחק - אנשים כאלה צריך. אבל יש בריתות גדולות שהמנהיגות בהם לא חזקה, לכן גודל הברית לא קובע כלום. עכשיו, בבניית פרלמנט צריך להזהר מאוד. זכות ווטו, למשל, הוא כוח גדול. הרעיון בפרלמנט, ובעצם השיתוף של כל המנהיגים בהנהגה הכוללת, זה להגיע להחלטות אופטימליות לברית. זכות ווטו יכולה להפריע לזה. בנוסף, צריך לדאוג שה'פרלמנט' שלנו לא יוצף. הוא צריך להיות בנוי מהאנשים שמתאימים לזה. לא אלה שיש להם מספר גדול של אנשים בברית, אלה שיודעים להנהיג אפילו אם יש להם רק 3 אנשים בברית. לדעתי גם, מישהו שהערבים כל הזמן מנסים להשמיד אותו צריך להשקל לתפקיד כזה. כי בסופו של דבר, בניית ברית כוללת באה להתנגד לערבים בצורה יותר אפקטיבית. ועוד לפני שאנחנו מדברים על זה צריך לראות מה שאר האנשים אומרים על זה (ונראה שגם מנהיגים מנוסים כבר עזבו את המשחק)...

berko2

New member
בהחלט.

יש משהו בדבריך. אבל, אני חושב שכדאי בכל זאת לשקול את העניין המספרי, כי אחרת יהיה קשה מאוד לשכנע מנהיגי בריתות גדולות להכנס. אח"כ יהיה אפשר לבנות אחדות, ולהעיף מתפקיד גבוה את מי שיהיה לא טוב. אם נעשה את זה נכון, לא יפרקו את הברית על העפה.

ostk

New member
אני מסכים איתך

אבל הרעיון הוא עזרה לכל הישראלים, ולא צריך להיות פה אינטרס אישי של להנהיג את כל הישראלים. ברית כזאת תתקיים כדי להשאיר את הישראלים במשחק, זו לא סתם ברית. מי שלא מצתרף לשם כי הוא לא יהיה 'סופרים קומאנדר' משמע שהוא לא מעוניין במטרה של הברית, אלא בכוח. זה ברור שמי שהיה מנהיג רציני יכנס לברית כמנהיג, על זה אין ויכוח. עכשיו אפרופו מנהיגים חזקים שלא יהיו מוכנים להיות בברית, יש עוד פרט קטן - צריכה להיות סיבה טובה לכל הישראלים להצתרף לברית. סתם להצהיר משהו לא יעזור, למה כמה בריתות של 7 אנשים אתה רואה שכותבות 'הברית הכי חזקה במשחק'. צריך להראות ולהוכיח את המהות של הברית, כלומר את הכוח והיכולת שלה בנוסף לאינטרס השימור, לשכנע ישראלים לעבור לברית הזאת, ולא רק חלק, את כולם. זה האתגר האמיתי.

berko2

New member
את הקטע עם השכנוע הבאתי

כי לפני כשעה גמרתי שיחה עם ניב מנהיג APO שטוען שהם הברית הכי פעילה כרגע. אז הוא לא מוכן להצטרף. לכן, אני חושב שלפעמים הגישה צריכה להיות לא למנהיגי הברית, אלא דווקא לחברי הברית.

berko2

New member
המשך

אנחנו צריכים קודם כל לדבר עם כל ישראלי שעוד משחק. רק ככה נוכל עוד לנצח.

thesharkman

New member
מצטער להגיד לכם אבל זה לא יקרה...

מכמה סיבות אף אחד לא יפרק ברית וותיקה כי אתם בשוונג של להתחיל לתקוף... תפתחו אם כבר קבוצת מסנג'ר... או קומונה בתפוז ותעשו את זה משם ככה לא יצא לכם כלום מזה, יוסף לא יפרק את אייס בגלל ש2 אנשים החליטו שצריך לעשות שינוי במשחק...

ostk

New member
נו לכן אני אומר שזה צריך להיות יותר מ2 אנשים

זה צריך להיות כולם כדי שזה ילך.

ostk

New member
לחתור תחת מנהיג של ברית זה לא מוסרי

וחוץ מזה העבודה של לשכנע כל מדינה ישראלית היא קרובה לבלתי אפשרית. גישה כמו של ניב, אם כך, היא 'איכפת לי רק מהברית שלי'. אין פה מחשבה גדולה על כל הישראלים, וזה כנראה לא המקרה היחיד. בתנאים כאלה, אין מצב שבו נצליח ליצור ברית על כזאת. הכי הרבה שאפשר לעשות זה לאחד כמה בריתות ולצבור מספיק כוח כדי שהשאר יצתרפו. זה המווווווןן עבודה.

berko2

New member
זה לא לחתור תחת מנהיג ברית

אבל כשמנהיגי הברית דואגים רק לעצמם ולא למחנה אתה צריך לראות אם זו הרוח של הברית או שבתוך הברית יש אנשים שלא יודעים מזה.

solider19933

New member
כול הבריתות יתאחדו והמנהל של הברית הכי גדולה.

כול הבריתות יתאחדו והמנהל של הברית הכי גדולה יהיה המנהל של הברית הגדולה הזאת !

למעלה