מי שעוד משחק שירשר לפה שנדע איפה אנחנו עומדים

hakim

New member
אני משחק

לצערי אני מתחזה לערבי ...... אין דרך אחרת לשרוד בחלק העליון צריך שערן וויקטור ישקיעו בגיוס שחקנים ישראלים .

thesharkman

New member
עמי תחבר למסנג'ר כשאתה יכול

אני צריך את העזרה שלך בכמה דברים

matan12343

New member
יש יותר..

תאמין לי שיש עוד הרבה שחקנים... פשוט חלקם לא מכיר את הפורומים האלה.. לדעתי ברית אחת שתהיה גדולה וחזקה זה עדיף.. ואני אתן לכם דוגמא גם למה.. למשל אני , כשאני מתכונן לתקוף אני מסתכל קודם אם אותו ערבי משתייך לברית כלשהי וכמה חברי ברית יש בה ! כמו שאני מתערב עם כולכם פה שאם תראו מישהו מהברית תחשבו פעמיים אם לתקוף כי יש להם 300 שחקנים אלה.. אז תארו לכם אותו הדבר , כשמישהו מהם יסתכל לאחד מאיתנו על הבריתות הוא יראה 300+ מדינות בברית.. זה ירתיעה אותם..!!! ואם מקימים ברית כזאת שתישא שם אחד רק כמו שאור אמר UIA אז זה לא נגמר פה.. צריך גם מסנג'ר משותף.. לתכנן שבכל יום (!!!) ניתן מכה רצינית לערבים האלה...לעזור לכולם.. אז במקום להיות פסימיים ולהגיד "זה לא יצליח" בואו נעשה כל אחד את המינימום כדי לאפשר לזה לקרות.. כולה לשאת את השם "UIA" ותאמינו לי שמשם זה יתגלגל כבר הלאה.. במקרה הכי גרוע..אם זה לא יצליח .. תמיד אפשר לחזור לבריתות הישנות..

Apoca Lypse

New member
בגלל זה בונים מתאבדות ועושים להם בלאגן

לא יודע מה איתך אבל כשאני שיחקתי אם אתה זוכר אותי חוץ מאיזה 6 מפתחות רציניות היו איזה עוד כמה שפשוט חיו כדי להציק לערבים ולא להניח להם (היו מקרים שבזבזו עלי יותר 500מיליארד כוח בהתקפה אחת ועדיין לא חיסלו את אותה מדינה)

Apoca Lypse

New member
אבל גם זה תלוי באם נפלת על אחד עם כפולות

למה בדרך כלל אם אין לך משהו שווה במדינה רק יתקפו אותך לנקמה מה לא? אז זה יעשו לרוב הכפולות ולא בהכרח החברים לברית

yaronr11

New member
אני אמנם לא מנהל אבל אני מוכן להצטרף אליך

תשמע אחי אני צריך לראות... כבר לא נגעתי קרוב לחצי שנה במשחק ונהייתינ קצת חלוד

berko2

New member
סבבה אני אעזור לכל מי שעוד חלוד

ותביאו עוד אנשים זה חשוב!

berko2

New member
דיברתי עם יוסף

הוא מסכים איתי עקרונית. זה אומר שאייס יכנסו לאיחוד. אם אתם מנהלים של ברית בבקשה פנו אלי.

ostk

New member
מאשר את ההצתרפות של NRF

אני שמח שגם APO מצתרפים. (אור, סליחה שלא התחברתי כבר יומיים, יש עלי המון דברים...)

berko2

New member
אין בעיה

אם יש עוד בריתות פעילות שאתה מכיר את המנהיג שלהם צור איתם קשר ונסה לצרף אותם.

למעלה