מי שקורא לסגור המכללות למשפטים הם אינטרסנטים

מי שקורא לסגור המכללות למשפטים הם אינטרסנטים

"אלה שקוראים לסגור את המכללות למשפטים הם אינטרסנטיים" דיקני הפקולטות למשפטים במכללות מחזירים מלחמה במחאה על הדמוניזציה שנעשתה לתדמית המכללות ■ על הכוונת: לשכת עוה"ד, האוניברסיטאות וקהילת המשפט בכללותה http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000595426&fid=1604

יואב1010

New member
אני קצת לא אובייקטיבי

למדתי במכללה. אני חושב שהמכללות למשפטים הן חשובות מאחר ולא כל אחד יכול להרשות לעצמו לימודים באוניברסיטה. אם לא לימודי ערב במכללה בחיים לא היה לי תואר (ולא רק במשפטים אלא בכל מקצוע). מצד שני אין ספק שהמכללות הביאו את עצמן למצב הזה. כל אחד שיש לו קצת כסף מתקבל ללימודים, אין מספיק על נוכחות בשיעורים וכו'. בנוסף אין ספק שהמכללות יצרו הצפה מטורפת של המקצוע. אני ממש לא חושב שצריך לסגור את המכללות כי הן נותנות אפשרות והזדמנות גם לאנשים כמוני אבל בהחלט חושב שצריך להקשיח את התנאים לסטודנטים במכללות מבחינת שעות, נוכחות, בחינות וכו' ושהתנאים האלה יהיו בדיוק כמו באוניברסיטאות. אני יכול להעיד שאיתי למדו כמה אנשים שספק אם יש להם תעודת בגרות ולפחות אישה אחת שעברה את הבחינות דרך המיטה של המרצה (ואפילו התגאתה בזה). מצד שני למדו איתי גם אנשי עסקים, אנשים מבוגרים שחיפשו ללמוד משהו מעניין, וגם סתם אנשים רגילים שלא התאימה להם המסגרת הנוקשה של האוניברסיטה (ד"א לא לכל אחד מתאים מבחינה פדגוגית המסגרת האוניברסיטאית).

shuval3

New member
מסכים עם כל מילה

המכללות הביאו את זה על עצמם..הרמה חייבת לעלות. האיזון בין רמה אקדמית ובין רווחיות המכללות אינו נכון כיום

למעלה