מי שרגיש לתמונות זועתיות לא להיכנס.

tamar brandy

New member
אוי פשוט לבכות../images/Emo7.gif ../images/Emo163.gif

איך אפשר להיות בנאדם אכזרי שכזה? טוף מה הפלא.. הבנאדם בטח אוכל בשר אין ממש הבדל לטעמי- כל מה שבא מחיות זה מזעזע

asafz8

New member
לדעתי זה שונה לגמרי

אכילת בשר לדעתי שונה מהתעללות בבעלי חחים אלא אם כן אתה אוכל חיות שהם בהכחדה שזה לדעתי הפשע הכי גדול אחרי ניסויים ופיטום אווזים כמו כן מי שאוכל כבד אווז הוא רוצח!! ובטח ובטח שהמנהלים של כל סניפי "אווזי" רוצחים!! אך באכילת תרנגולות לדעתי אין משהו רע! מפני שיש את שרשרת המזון ובכל זאת כדאי שנאכל בשר ובטח ובאח שאדם כמוני שלא אוכל ירקות שמחליפות את הבשר!

DEATHRUCTION

New member
לדעתי...

זה לאר רצח לאכול בשר...אבל...כשהופכים את זה לעניין מסחרי...שמגדלים חיות למטרה זו וסוחרים בהם זה לא תקין...

asafz8

New member
צודקת ב100%

זה ממש גועל נפש שעושים מדברים |חיים| ביזנס ממש גועל!!

מדובר ב...

נערה בת 15 שהעלתה תמונות לפורום של גור חתולים מת, בטענה שהיא הרגה אותו ושתתה את דמו. היא טוענת שהיא נמצאת באיזה כת שבו שתיית דם של גורים היא חלק מהאמונה שלהם.

**לילך**

New member
אני מקווה שהיא פסיכית שהמציאה הכל

ואם אמיתי מקווה שיטפלו בה כמו שצריך !

**לילך**

New member
קיבלתי, ילדה מפלצתית שכמותה ../images/Emo46.gif

אני באמת מקווה שהיא בדתה את הכל מליבה,בכל מקרה גם אם זה דמיון חולני וגם היא היא מפלצת מגעילה ושטנית הילדה הזאת זקוקה לטיפול דחוף !

גלי®

New member
לא חושבת שזה יהיה רעיון מוצלח, מאחר

והרעיון היה שלא יהיו דברים כאלו מעל גבי דפי פורומים וקומונות... מה שכן, אני מוכנה להעביר במייל לנטע את צילום המסך והיא תחליט מה היא רוצה לעשות עם זה: למי לשלוח, להעלות לפורום וכדומה... מאחר ואני לא מבקרת קבועה כאן בפורום, אלא הגעתי דרך השרשור בנושא בפורום חתולים, אשמח אם לצורך זה, נטע תיצור איתי קשר במסרים, אם היא מעוניינת...

Or Grint

New member
תעני לי בבקשה דחוף!!!

אני חדשה אז כנראה את לא מכירה אותי... אבל זה לא חשוב עכשיו, אני רק עכשיו נכנסתי והתעדכנתי כי שמעתי מנטע קדם (לא יודעת אם את מכירה אותה אבל אני והיא חברות טובות של נטע תרנגולת...) ואני לא מוצאת שום דבר על השערוריה חוץ מהתגובות שלכם. כפי שהבנתישלחת למישהי לאימייל תמונות או מידע על המפלצת. אני מתחננת... אם יש לך אפשרות תשלחי לי למייל גם, אני מבטיחה שאחר כך אני אציג את עצמ בצורה נורמלית יותר(...) אני ממש אעריך את זה אם תסכימי. הנה האימייל שלי: [email protected]

Or Grint

New member
עידכון חדש (אולי...)

לפי מה שאני יודעת, לפקצה קוראים יובל, (בתקווה לאי לגלוג במקרה שאתם כבר יודעים....) ויש לה חברה טובה בשם מורן (מקווה שגם את זה אתם עוד לא יודעים...) והמורן הזו נזפה בה (וואו, איזו דביליות, נזיפה, איך לא חשבתי על זה?! חחח...). וזהו לבינתיים, ואם יש מישהו פה שהוא יותר מעודכן ממני (שזה בערך כל העולם...) נא לעדכן, ומהר...

למעלה