מי שרוצה כרטיס זול....

hallcat10

New member
יש לי רעיון לציפורנים..

מי שרוצה אפשר לעשות על כל ציפורן אות אחרת של השם.. כי בטוקיו הוטל באנגלית יש בדיוק 5 אותיות כל מילה בדיוק כמו היד שלנו XD אני לא ניסיתי..אין לי למה להשקיע בציפורנים בנתיים

PerfectSP

New member
יאאא!!!!!נתת לי רעיון מה זה אדיר!!! ../images/Emo190.gif

אמנם הוא ייקח לי לפחות שעתיים!!! אבל אני אעשה אותו בדיוק יום לפני ההופעה!!!!!!!!!! ויש לי גם שחור ולבן עם כאלה דקים...

PerfectSP

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

אני בדר"כ הייתי עושה,לפני שהכרתי את ביל,פרנץ' שחור
ועכשיו יש לי רעיון למשהו אחר

LiHiLuSh

New member
חח אנ יתמיד עישתי

את כול הצבעים שיש חח X ופרנצים זה היה או רגיל יעני צרפתי או כמו של ביל והאמת שהכרתי את הפרנץ הזה ליפני שהכרתי את הלקה בכל חחXD ןאני עישת יעוד כול מיני סוגיים שונים של פרנצים למשל עכישו יש לי של אדום ולבן פנינה XDD ועישתי אותו מסטול XDDDDDDDDDDDDDDD יד אחד הפס הוא אדום והשנייה זה הפוח

PerfectSP

New member
חחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

לי יש בכלל ציפורניים מכיתה ד' או לפני... ואת יודעת למה בכלל התחלתי?! כי תמיד הייתי שוכחת לגזור ציפורניים,וגם לא היה לי כוח,אז פשוט הן היו גודלות
ויש לי ציפורניים חזקות...אז פה ושם הן נשברות... ת'אמת אני לא כזה משקיע בציפורניים...פעם בחודש איזה לק שחור,כי אני פשוט רגילה לציפורניים,לא כמו שאנשים מגדלים כי זה יפה
הן פשוט שמה

LiHiLuSh

New member
חחXD חח כנל יש תקופות ש

אני שמה לק ויש תקופות שאני לא שמה לק ויש תקופות שיש לי ציפוריניים ויש תקופות שאין לי חחחחח

חח ואי מוכשרת!

לי זה היה יוצא עקום אם הייתי עושה XD עשית גם ביד השנייה?

חח וואי יפה!

לי זה אף פעם לא יוצא כזה יישר למרות שזה אמור לצאת יישר כי אניעושה כמו שצריך XD גם אין לי ציפורניים כאלה ארוכות, אני מנגנת על גיטרה ואז זה בעייתי לגדל חח אבל ייצא לך מדהים לדעתי!

Leb Die Sekunde

New member
רק רציתי לשתף אתכם..

היום הלכנו לטייל בעולש.. [איפה שהחווה שלי] וראינו סוסים גמדיים כאלה מתוקייםםםם פשוט באלך אחת עזה בחצר... ונכון הסייח שמת אל סיזר
הוא מת מקדחת הנילוס והכלנו למישו אחר שגם יש לו חווה וגם אצלו יש לאחת הסוסות את הנילוס.. ונחשו איך קוראים לסוסה?? מונסון
מסכנה הלוואי שתחלים ולא תמות כמו הסיח החלמה מהירה נאחל להXD יוו מונסון.. אני קפצתי שאמרו תשם שלהXD אוף באלי גמדי בביתתת אממ הלכתי לארוחת חג חג שמח לכולםםם רק רציתי לשתף

keren eckshtein

New member
חחח אני שמתי לק כחול בציפורניים ../images/Emo6.gif ואיזה שם

מגניב זה מונסון לסוס

Leb Die Sekunde

New member
יאפ:] אני לא חושבת שיש להם קשר לטוקיו:O

מסכנה אבל היא חולה במחלה שזה 95% מוות ברוב המקרים
החלמה מהירה אתמול הלכנו לראות אותה ועזרנו להם להפוך אותה כי לסוס אזור לשכב כל כך הרבה זמן על צד אחד כי זה חוסם לו את האיסרים והוא יכול להחנק.. קיצר אתם יודעים איזה קשה זה? עשרה אנשים רק להרים רגלים לצד השני!!!@%$@# אבל העיקר שתצא מזה

Leb Die Sekunde

New member
אוקיי שמעו קטע.. אני מספרת לגילי מה קרה..

[email protected] אומר/ת: ראיתי ה שקוראים לה מונסון היון [email protected] אומר/ת: היום גילי הילי מילי קילי אומר/ת: חחחח... אני אוהבת אות D: גילי הילי מילי קילי אומר/ת: אותה* [email protected] אומר/ת: חחח מסכנה היא גם חולה בקדחת נילוס.. [email protected] אומר/ת: נורא לראות את זה אוףףף גילי הילי מילי קילי אומר/ת: מה גילי הילי מילי קילי אומר/ת: ?! גילי הילי מילי קילי אומר/ת: מה זה קדחחת הנילוס? [email protected] אומר/ת: יש יתושים ענקיים כאלה שעוקצים זה 95% מוות במקרים שהוא עוקץ בנאדם או בעל חיים כל שהוא.. הסייח שמת אצלי בחווה מת מזה [email protected] אומר/ת: יתושים [email protected] אומר/ת: עכשיו הסוסה הזאת שורדת איכשו ואף אחד לא מבין איך גילי הילי מילי קילי אומר/ת: כל הכבוד לה :} זה רק בגלל השם, זה טוקיו הוטל ממחזקים אותה בכוח המחשבה המיוחד שהם מעבירים ממנו מחשבות וכוח לסוסים עם שמות מגניבים! מאה אחוז זו הסיבה החלמה מהירה מונסון!!!

ואייי החלמה מהירה וחלקה!

אע עכשיו את חייבת לאהוב את הסוסה הזו D: יש תמונות של הסוסים הגמדיים?! הם נשמעים כאלה חמודיםםם

למעלה