מי שרוצה שRBD יבואו אז לשתף פעולה וכמה שיותר

LOLO RBD

New member
חח שירן את פה

וכול מה שאמרת זה מה שאני מנסה להסביר תמידדדדדדדדדד

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifשישמיעו אותם בגלגל"צ!!

זה יהיה מגניב חחח והם לא חייבים לשים שם שירים באנגלית.. בגלגל"צ יש גם צרפתית לפעמים ופעם שמעתי גם בספרדית

אני לא מבינה מה הלחץ.

אין פה בכלל מספיק אנשים שיבואו להופעה שלהם בארץ, היית בהופעה של פלורסיינטה? ראית כמה אנשים הגיעו? אז איך את מצפה שהאולמות יתמאלו בהופעה של RBD ? חוצמזה, שחלאס ! הם לא רוצים להגיע, באמת שלא צריך! יש לי חיים חוץ מהם, אני לא מבינה מה הקטע להמשיך ללחוץ ! חתמתי, כולם פה [נראה לי] חתמו, זה עדייייייין לא מספיק. זה לא שכל החיים אני יושבת ומחכה להם. אחלה להקה, אחלה אנשים [וסבבה של סידרה], אבל באיזשהוא מקום מתבגרי קצת.. ומבינים שיאללה, לא צריך טובות.

LOLO RBD

New member
אני ממש לא צריכה להתבגר

זה ביכלל לא בלחץ [כול העניין עם הגעה] וזה ביכללל לא תלוי בהם זה תלוי במפיקים למה שהם לא ירצו לבוא דווקא עם מאווד רוצים לבוא עם מסוקרניים מישראל הם בידיים של המפיקים הם עושים מה שהם אומרים זה לא תלוי בהם ורק בשביל ידע כללי חתמו כבר יותר מחמש אלף אנשים .. וחוץ מיזה למה אני צריכה להתבגר RBD זה לא משהוא ילדותי אוו משהוא שבה לי לשכוח אותו אני מבינה אותך ביגלל שעברו פה כבר שלוש שניים אבל זה ביכלל לא בלחץ אנחנו פשוט רוצים שיבואו . סבבה זה מה שאת חושבת אבל אני לא חושבת שאני צירכה "להתבגר" אני עדיין אוהבת אותם

להתבגר הכוונה להבין שאת לא צריכה לשבת

ולחכות למי שאת מעריצה. אם הם היו רוצים לבוא הם היו באים מזמן.
הכל תירוצים, אם הם לא רוצים לבוא לא צריך טבות

sonic15

New member
צודקת את תוכלי לעדכן אותנו המ קורה עם העניין?

כשדורי מדיה גרופ יענו בחזרה תעדכני פה טוב.?

LOLO RBD

New member
מיכלושקהה כנסי דקה

זה לא תלוי בהם כול עניין הההגעה הם תלויים במפיקים הם שייכים למיפיקים הם לא עושים מה שהם רוצים הם חיים לפי לוח זמנים והופעות וראיונות את כול הדברים ההפקה קובעת הם רק עושים מחברי RBD כסף הם לא יכולים לעשות מה שהם רוצים אני אישית לא יושבת ומחכה אני פועלת בשביל שזה יקרה ..

למעלה