אני אנסה אולי להסביר לך קצת מה אני חושב:
1) על איזה מהלך אחרון אתה מדבר? דרק השתמש ביותר מדי אגרסיביות, והשופט המעפאן הזה החליט שזאת עבירת תוקף, אשמת השופט בלבד. 2) מה יעשה ליאור מול כזה קו קדמי ענק, כולם שם הרי אדם, מבורוסיס ועד מארק ג'קסון המפלצת, לגפרור הזה אין שם מקום, מה שבאמת היה צריך שם זה את פייזר, אממה, פייזר מת מאותו בורוסיס ארור, מה שמשאיר אותנו רק עם מוריס. 3) דרק לא היה יכול לקבל יותר דקות, ואני יעבור אחד אחד מהגארדים של מכבי ותראה שאין מי שירד בשביל דרק קשישא: קאמינגס - כמו שעופר שלח אמר בצדק, קאמינגס נמצא בתקופה קשה, מעצבן לעבוד קשה ולראות שכלום לא הולך לך, עד שסוף סוף הולך לו משהו, הוא לא יכול לרדת, זה יהרוס לו את הביטחון לחלוטין, והלך השחקן, קאמינגס חי על ביטחון עצמי. ביינום - ביינום נמצא בהמראה כרגע והדבר שהוא חייב בשביל להפוך לשחקן שמצפים ממנו זה דקות כדי לקבל את הביטחון וההבנה שמכבי תלויה בו. הלפרין - צריך רכז טבעי אחד על המגרש, והוא כרגע עושה את זה הכי טוב, הוא היחיד שהיה יכול להקריב זמן לדרק והוא אכן עשה את ברבע האחרון, אולי מעט מדי, אבל לא אסון. גארסיה - הוא דרק משודרג, למה שירד? 4) אם בלות'י פוגע מכל מקום, למה שכספי יעלה? מה רע בבלות'י? 5) כי באטיסטה טיפש, בדקות ההכרעה צריך שחקן אחראי וחכם, לא שחקן כבד וטיפש. 6) הלפרין, כאמור, הרכז הטבעי הטוב ביותר של מכבי, הוא חייב, אבל חייב לשחק. 7) כדי לרוץ, אלימפיאקוס שיחקה עם הרכב גבוה וכבד, ומשחק ריצה היה אמור להוציא אותה מהכלים, למה זה לא עבד? שאלה טובה... 8) כשיש הרכב של 3 גארדים איפה אתה חושב שבלות'י יהיה? פיני לא יחזור, והוא בעצמו הכריז על זה, גם מכבי לא תרצה אותו (וגם אני ממש לא ארצה לראות אותו פה לעונה הבאה), שרף מאמן מצויין שכמו כל מאמן מצויין מפסיד לפעמים, גם אוברדוביץ' הפסיד שבוע שעבר לסיינה ומסינה הפסיד שבוע שעבר למלאגה, ואף אחד לא אכל אותם, קח בחשבון שבלי פייזר וטל מצבנו לא אמור להיות יותר טוב, אז בואו נרגע וניתן לשרף ללמוד את הלקח מהמשחק הזה בתקווה לניצחון סנציוני שבוע הבא שישאיר אותנו במירוץ למקום הראשון.