מכבי - אולימפיאקוס

Carmelo Anthony

New member
אני אנסה אולי להסביר לך קצת מה אני חושב:

1) על איזה מהלך אחרון אתה מדבר? דרק השתמש ביותר מדי אגרסיביות, והשופט המעפאן הזה החליט שזאת עבירת תוקף, אשמת השופט בלבד. 2) מה יעשה ליאור מול כזה קו קדמי ענק, כולם שם הרי אדם, מבורוסיס ועד מארק ג'קסון המפלצת, לגפרור הזה אין שם מקום, מה שבאמת היה צריך שם זה את פייזר, אממה, פייזר מת מאותו בורוסיס ארור, מה שמשאיר אותנו רק עם מוריס. 3) דרק לא היה יכול לקבל יותר דקות, ואני יעבור אחד אחד מהגארדים של מכבי ותראה שאין מי שירד בשביל דרק קשישא: קאמינגס - כמו שעופר שלח אמר בצדק, קאמינגס נמצא בתקופה קשה, מעצבן לעבוד קשה ולראות שכלום לא הולך לך, עד שסוף סוף הולך לו משהו, הוא לא יכול לרדת, זה יהרוס לו את הביטחון לחלוטין, והלך השחקן, קאמינגס חי על ביטחון עצמי. ביינום - ביינום נמצא בהמראה כרגע והדבר שהוא חייב בשביל להפוך לשחקן שמצפים ממנו זה דקות כדי לקבל את הביטחון וההבנה שמכבי תלויה בו. הלפרין - צריך רכז טבעי אחד על המגרש, והוא כרגע עושה את זה הכי טוב, הוא היחיד שהיה יכול להקריב זמן לדרק והוא אכן עשה את ברבע האחרון, אולי מעט מדי, אבל לא אסון. גארסיה - הוא דרק משודרג, למה שירד? 4) אם בלות'י פוגע מכל מקום, למה שכספי יעלה? מה רע בבלות'י? 5) כי באטיסטה טיפש, בדקות ההכרעה צריך שחקן אחראי וחכם, לא שחקן כבד וטיפש. 6) הלפרין, כאמור, הרכז הטבעי הטוב ביותר של מכבי, הוא חייב, אבל חייב לשחק. 7) כדי לרוץ, אלימפיאקוס שיחקה עם הרכב גבוה וכבד, ומשחק ריצה היה אמור להוציא אותה מהכלים, למה זה לא עבד? שאלה טובה... 8) כשיש הרכב של 3 גארדים איפה אתה חושב שבלות'י יהיה? פיני לא יחזור, והוא בעצמו הכריז על זה, גם מכבי לא תרצה אותו (וגם אני ממש לא ארצה לראות אותו פה לעונה הבאה), שרף מאמן מצויין שכמו כל מאמן מצויין מפסיד לפעמים, גם אוברדוביץ' הפסיד שבוע שעבר לסיינה ומסינה הפסיד שבוע שעבר למלאגה, ואף אחד לא אכל אותם, קח בחשבון שבלי פייזר וטל מצבנו לא אמור להיות יותר טוב, אז בואו נרגע וניתן לשרף ללמוד את הלקח מהמשחק הזה בתקווה לניצחון סנציוני שבוע הבא שישאיר אותנו במירוץ למקום הראשון.

שומו

New member
לא התכוונתי למהלך האחרון הזה.

התכוונתי לזריקה הבלתי-מוסברת של בלות'נת'אל.

Carmelo Anthony

New member
מה שרף אשם?

בלות'נטאל היה אידיוט... לא שרף, התרגיל עבד, אבל בלות'י, במקום לנצל את השנייה יתרון שהיה לו, בחר לקחת זריקה אבודה בפייד-אוואי.

כמה דברים.

א. מה שתירצת לגבי דרק זה נקודתי נטו. אם הוא היה פותח בשנה שעברה, אין שום סיבה שהוא לא יהיה שחקן מספר 7 ברוטציה. לפחות! ב. למה שכתבת יש הסברים לפורכם אבל האמת שאין לי כח. ג. ב8 משהו לא מובן. אם אתה הוא שואל איפה בלותנטאל ואתה כותב ``איך יש לו מקום בין 3 גאדרים?`` אז אני לא מבין! תוציא אחד כאילו...

Carmelo Anthony

New member
תשובות:

א. שאר הגארדים פשוט יותר זקוקים לדקות משחק, מהסיבות שכתבתי שם. ב. שפוך, יהיה אחלה דיון
ג. אבל היה צריך לרוץ מהר מול בורוסיס וג'קסון, ובשביל זה יש 3 גארדים.

הסיכויים כעת לפיינל-פור אפסיים.

גם אם מכבי תנצח את ז`לגיריס במשחק הבא בהיכל בליל פורים, היא תעלה מקסימום מהמקום השני ותצטלב עם צ`סקא. וגם אם מכבי תעשה את הבלתי ייאמן ותנצח שבוע הבא במדריד, אני כבר לא בטוח שמכבי תנצח בהצלבה פעמיים בנוקיה את ברצלונה.

trigotrigo

New member
זה לא נגמר עד שהגברת השמנה שרה

או במלים אחרות - עד שלא נהיה בפיינל פור, אל תגידו שלא נהיה בפיינל פור.

Carmelo Anthony

New member
אבל אפשר להתחיל לשער

בהנחה שנס לא יקרה שבוע הבא ומכבי תפסיד במדריד, ריאל תסיים ראשונה ואנחנו, במקרה הטוב, במקום השני, ואז צסק"א, עם יתרון ביתיות מנפנפים אותנו, אולי בשלושה משחקים אם יהיה מזל.

יו45

New member
מכבי השנה פשוט לא צפויה

אף אחד לא יתפלא אם הם ינצחו במדריד ,כמו שאף אחד לא יופתע אם נקבל 30 הפרש . פשוט נחכה ונראה.

Spain Sport

New member
../images/Emo87.gif לדעתי שרף מפיק את המקסימום מהקבוצה

הגבוהים פצועים, אין כוכבים בגודל של שאראס ופרקר, נראה לי שזה טופ היכולת

Carmelo Anthony

New member
לא מסכים....

ביינום יכול להיות הרבה יותר קטלני, אליהו לא ממוצה, בלות'נטאל לא במיטבו וגארסיה יכול לתרום הרבה יותר בהתקפה, אבל כן, מכבי ממצה מעצמה הרבה מאד, אלף תודות לשרף שאחראי על זה.

יו45

New member
הבעיה עם שרף היא לא הרמה המקצועית

הרמה המקצועית של מכבי טובה. הבעיה היא הקריסה המקצועית ברבע הרביעי פעם אחר פעם שזה דבר שאי אפשר לעבור עליו לסדר היום , מישהו חייב לשים לזה סוף ואם שרף לא מסוגל הוא בבעיה קשה.

למעלה