מכבי - בני השרון

ilovenewyork

New member
כמכבי שיחקה מכבי הובילה

מכבי צריכה חיזוק כאן ועכשיו כדוגמת דה לה רוסה צריך יותר מסה בפנים היתה נפילת מתח האמת לא היו לי שום תחושה רעה אחרי המשחק היורוליג סוחט המון אנרגיות מהשחקנים ובמיוחד אם יש להם פציעות והרוטציה קצרה ביותר בעמדת הסנטרים

אני ממש מצטער

מכבי שיחקה עם 2 שחקנים בפנים בזמן וויציץ באסטון, והגיבוי היה מגרין וקצת ששון. בזמן מסויים גם את שונדוב, וזה גם רק בטופ16. היום יש את באטיסטה,אליהו,מוריס כשגם בלותנטאל וכספי יכולים לשחק 4. מעבר לזה שזה החלטת מאמן להשיב את וויציץ כדי שישאר עם כח לחמישי.

ilovenewyork

New member
בוא נסכים שמרגע הפציעה של פייזר הרוטציה נהרסה

חוץ מהמשחק נגד ריאל מדריד בו הכניס וויצ'יץ הברקות למכבי אין עוגן מתחת לסל

trigotrigo

New member
מכבי לא צריכה חיזוק.

מכבי צריכה שעון מעורר, אחד שמצלצל בכל בוקר.

שומו

New member
לא ראיתי שהוא אמר את זה, אבל אם הוא אמר את זה

זה חמור מאוד וגובל בשערורייה.

יו45

New member
בטיסטה צודק

צריך לדעת להבדיל בין העיקר לטפל והמשחק אתמול הוא אב טיפוס של משחק על כלום ושום דבר. לפני שבועים שרף עשה טעות ושחק את בטיסטה ומוריס נגד ירושלים ואז ביום חמישי באה ההתפרקות, הפעם הוא נהג בחוכמה ושמר כוחות למשחק המכריע ביום חמישי (בעיקר את ניקולה שהוא בסופו של דבר השחקן שאמור להביא את הקבוצה לפיינל פור), שהוא בסופו של דבר עוד משחק על הפיינל פור(ניצחון של מכבי והפסד של ריאל בקובנה יהפכו את מכבי לפייבוריטית לראשות בית ומשם הדרך לפיינל פור קלילה למדי).

אתה לא ברור.

גם הפעם מוריס ובאטיסטה שיחקו. אבל מה שאני מסביר זה שעם כל הכבוד לבני השרון, מכבי צריכה לנצח אותם גם בלי ניקו. הטענה שצביקה צריך לשמור שחקנים לחמישי לא גורע מהמחוייבות שלו לנצח.

יו45

New member
ראית את המשחק?

מוריס כמעט ולא שיחק במחצית הראשונה ובשניה הוא נכנס קצת קר, בקיצור צביקה די שמר אותו. בטיסטה שיחק יותר אבל גם הוא לא נשחק. אלו ששיחקו המון היו אליהו וכספי שהיה קטסטרופלים ובכל זאת נשארו על המגרש ובצדק , המשחקים בליגה לא חשובים ולא מעניינים בשלב הזה של העונה. ובהערת אגב למכבי יש בעיה קשה בלי ניקולה מהרגע שפייזר נפצע בגלל שחסר שחקן מטרה בפנים, וכשבאטיסטה הופך לשחקן מטרה היחיד הוא מתחיל לעשות שטויות. ברגע שניקולה משחק הוא גם נותן את מה שהוא יודע שזה מדהים והוא גם נותן מנוחה לבטיסטה ומוריס ביחד כי הוא יכול להחזיק את הקבוצה לבד כמה דקות.

למעלה