מכבי - ברצלונה שלישי 20.45

יו45

New member
מכבי - ברצלונה שלישי 20.45

אחרי עבודה של עונה שלמה סוף סוף זה מגיע , רבע גמר עם יתרון בייתיות נגד קבוצה שהיא לא מפחידה במיוחד , לכאורה הכול טוב ויפה . למעשה יש פה בעיה קטנה, משחקים נגד צסקא , פנא` מעוררות מטבע הדברים ענין רב מה שמכניס את השחקנים לטירוף , משחק נגד ברצלונה עם יתרון בייתיות יוצר אווירת שאנטי שעלולה לפגוע במכבי . שחקני המפתח במכבי הם כמו תמיד ניקולה והלפרין , כשהם טובים הקבוצה טובה . ניקולה סביר להניח יגיע גם למשחק הזה כמו למשחקים נגד ריאל , יותם יצטרך להוכיח שהוא יכול ללכת עד הסוף. המשחק ישודר בערוץ 10 , ברשת ב` ובאתר האינטרנט של ספורט 5 . תנו את הניתוחים , הימורים (תוצאה , שחקנים שיפרחו) למשחק .

Thierry Henry

New member
ביינום, בלותנטאל ובאטיסטה.

הם 3 נקודות המפתח של מכבי לקראת סדרת המשחקים האלו. הרבה יוכרע על ספסל כי המשחקים צמודים אחד לשני ואם ה3 האלו יבואו מוכנים למכבי יהיה יתרון גדול על הספרדים. מוריס , ניקולה, יותם - כל אחד מהם יתן את מה שהוא צריך. הX פקטור יהיו השלושה האלו. מכספי כולנו יודעים מה נקבל ומקאמינגס כולנו יודעים מה לא נקבל. אני מאמין שמכבי מגיעה לפיינל פור. אני לא יודע אם זה יהיה ב2 משחקים או 3, יש לי הרגשה שאנחנו מנצחים בנוקיה. אני לא יודע אם אנחנו נצליח בכזאת קלות כמו שמציירים לנצח בברצלונה. מה שכן, הפסדנו העונה בבית יותר מידי פעמים. צריך להחזיר קצת כבוד אבוד וזה בדיוק הזמן והמקום לעשות את זה.

יו45

New member
חסר לי הטירוף

שנה שעברה היה ברור לי שצסקא לא יוצאת מההיכל עם ניצחון , לפני המשחק עם סקיפר בגמר המפורסם היה ברור שזה יגמר רע מאוד מבחינת האיטלקים , יש אווירה מסויימת של טירוף שבה מכבי לא מסוגלת להפסיד . לא יודע למה אבל זה חסר , אולי זה עוד יגיע ביממה הקרובה . בדיוק מהסיבה הזאת המשחק הקרוב הוא הקריטי ביותר , הקבוצה עוד קצת רדומה וברצלונה יכולה לעקוץ , אם נגיע למשחק שלישי , האווירה תהיה בדיוק כמו במשחק נגד צסקא אשתקד , אווירה שלא משאירה מקום לספיקות בזהות המנצחת . מה שכתבת על שחקני הספסל נכון אבל אני לא רואה אותם משחקים יותר מידי במשחק כזה , אלא התמקדות בשחקני המפתח גם ברמת הדקות וגם ברמת המעורבות במשחק, אנחנו הולכים לראות משחק שבו ניקולה יהיה הציר המרכזי של מרבית ההתקפות ובשאר זה יעבור דרך הלפרין ולכן חשוב מאוד שהם יגיעו בשיאם.

trigotrigo

New member
ה-משחק

אחרי כל התלאות שמכבי עברה העונה, הגיע הזמן שלא יהיו יותר מכשולים בדרך, לא עוד התפרקות ברבע האחרון, לא עוד צעדים של באטיסטה, לא עוד משחקי גן של ביינום - ובלי מרמור של אליהו. מוריס יתפקד כמו שצריך, הלפרין יפגיז בענק אחרי שהתעורר מהתרדמת שלו, ואם אני יודע על מה אני מדבר (ואני יודע על מה אני מדבר
) אנחנו נראה מחר בערב קבוצה שמגיע לה לזכות בגביע אירופה, והיא גם תיקח.

asafsuf2

New member
מצטער לאכזב אותך...

למרות ששום דבר לא צפוי ותמיד יכולים להיות הפתעות, יש דבר אחד בטוח: יהיו צעדים של באטיסטה :)

asafsuf2

New member
לקחתי

אבל אתה חייב להודות שזה די באנקר... למרות שאני חושב שבאטיסטה שחקן מצויין, אני לא זוכר משחק העונה שהוא לא עשה צעדים.

שומו

New member
אני לא יודע לגבי צעדים, אבל

לא היה לו משחק בטופ 16 בלי איבודי כדור. המשחק האחרון שבו הוא לא איבד כדור היה בזאגרב במחזור ה-12, וחוץ מזה הוא לא איבד כדור ב-3 המשחקים הראשונים של העונה: בבית נגד לה מאנס הוא שיחק רק 41 שניות, בחוץ נגד ריטאס הוא לא שיחק ובבית נגד אפס פילסן הוא סתם לא איבד
. סה"כ: מתוך 19 משחקים שהוא שיחק, הוא לא איבד כדורים רק ב-3.

asafsuf2

New member
חחח הרגע הגעתי הביתה

פתחתי את המשחק באינטרנט (אני לא בארץ) והדבר הראשון שראיתי זה צעדים של באטיסטה. ותוך כדי הכתיבה פה הוא עשה עוד צעדים... חחחח עדיין אני חושב שהוא שחקן מצויין.

יו45

New member
הוא פתח את ההפרש

עם סלים בטיסטטים טיפוסיים. חבל , אם שלוש שלשות מתוך התשע שכמעט כולן היו פנויות לגמרי היו נכנסות , הסיפור כבר היה גמור.

מיטלוש8

New member
תכל'ס, היה לנו הרבה חוסר מזל

ויום לא משו מבחינת הקליעות, כי דווקא שיחקנו לא כ"כ רע, פשוט הזריקות לא נכנסו..
אבל העיקר שניצחנו!

ראיתי לפני שבוע את ברצלונה - צסק``א

ברצלונה ניצחו בהפרש זעום, משחק איטי והתקפה עוד יותר איטית כרגיל.. מכבי צריכה לרוץ בהתקפות ולנגח אותם בריבאונד, צריך לשבור להם את ההגנה ולא להתקמצן בשלשות, כי הממוצע שלשות שלנו העונה הולך ועולה

שומו

New member
אני מהמר שמוריס יוביל את מכבי../images/Emo3.gif, ואיתו

ניקו ויותם. מכיוון שמדובר בקבוצה שמשחקת הגנה, אני צופה ניקוד נמוך. מכיוון שמדובר ביד אליהו, אני צופה ניצחון של מכבי. בסה"כ: ההימור שלי הוא 72-70 למכבי. את החמישיה שלי אפרסם מחר בעזרת ה'.

Carmelo Anthony

New member
פתיחת דיון |רשמקול|

מה הייתם עושים בנעליים של צביקה של שרף, מתמקדים אך ורק במשחקי הבית כדי לנצח קל ובטוח 2-1, או מנסים ליצור לעצמכם הרבה מנוחה וזמן להכיר את היריבה בפיינל פור עם 2-0 לא בטוח? מה ז"א? ניקולה לא יהיה מסוגל לשחק טוב כשיש לו כזה לו"ז צפוף, אל תשכחו שאין מנוחה בין שלישי לחמישי, יש טיסה והתארגנות בספרד, כך שאפילו מוריס ויותם לא יהיו פרפקט אם ישתמשו בהם יותר מדי. אז מה עדיף? להשתמש מעט פחות בכוכבים שלנו כדי להכין אותם ליום חמישי וכך לנסות ללכת על 2-0, אך להסתכן בהעברת הביתיות לספרדים, או לתת הכל מחר תוך פגיעה במשחק ביום חמישי וללכת על בטוח, ובזה להפסיד זמן מנוחה והתארגנות לפיינל פור? אני חושב שיותר טוב ללכת על 2-0, יענו, לא לפתוח עם ניקולה, לתת יותר דקות לביינום+אליהו כדי לתת להם ביטחון להמשך, ולא להתאבד על המשחק, אחרי הכל, הם קבוצה של 27% לשלוש, אנחנו בנוקיה, אנחנו פייבוריטים ברורים, אפשר להוריד רגל מהגז, לצבור כוחות לחמישי ולנסות לקחת סוויפ. הבעיה היא שאז יהיה לי פחות משחק אחד לראות, ויהיה לי יום חמישי בלי מכבי, זה יכול להיות מבאס....

יו45

New member
זו שאלה תיאורטית

מכבי לא תנצח מחר בלי לתת הכול פלוס התעלות של שחקני המפתח , כי בצד השני ברצלונה תתן את כל מה שיש לה, ברור להם שהפסד מחר מוריד את הסיכויים שלהם לעשר אחוז פחות או יותר. השאלה היא אם כבר בתוך כדי המשחק , אם נפתח פער משמעותי , האם לתת לניקולה לנוח או לא וזו כבר חתיכת דילמה אבל מלכתחילה לא לפתוח עם הכוכב הגדול שלך ? . מה שעוד צריך לקחת בחשבון זה שהלחץ הולך לדבר מחר חזק , ולכן חייבים בפתיחה לשחק על השחקנים המנוסים שזה קודם כל ניקולה.

Carmelo Anthony

New member
מה עשית מברצלונה?

עם כל הכבוד, יש להם מאמן בן 35 וזריקות משלוש של קבוצת נכים, אם ביינום יעשה עבודה טובה מחר, אפשר לנצח אותם גם בלי לעייף את הטובים שלנו.

יו45

New member
ראיתי כמה משחקים שלהם בטופ 16

והם פשוט קבוצה טובה. התוצאות שלהם בטופ 16 לא רעות בכלל הפסד לצסקא בחוץ אחרי משחק צמוד , הפסד למלאגה בנקודה , במשחק שהם היו אמורים לקחת (בוא נזכיר שאנחנו חטפנו שם בראש) ורק ההפסד בחוץ לרומא היה מיותר . באופן ספציפי , מכבי מתקשה מסורתית נגד קבוצות מהסוג הזה , ולא צריך ללכת רחוק , מספיק להיזכר במשחק נגד אולימפיאקוס , ברצלונה ישחקו בדיוק כך , קצב איטי , הגנה חזקה , שלשה פה שלשה שם והם עוד יכולים לגנוב לנו ניצחון.

למעלה