ניצחון של הערב יהיה המפתח לפיינל פור
מכבי חייבת לפתוח חזק ולאט בהגנה עד שהשעון 24 שניות יגמרו להם ולשחק מהר בהתקפה עם מסירת כדור בין 2 שחקני הגנה מתחת לסל, או לתת חדירה עם חסימה של שחקן ואז עם קפיצה לקליעה לסל.. את זה צריך לעבוד באימונים, אם הייתי צביקה שרף הייתי מחדיר לשחקנים רוח לחימה וגם להגיד להם אל תזלזלו ביריב.. וגם לא הייתי נותן להם להתראיין ולא לקרוא עיתונים אינטרנט וכו', כי זה משפיע פסיכולוגית למשחק. כי מאז שנכנסתי למדורי הספורט באינטרנט כותבים שמכבי פייבוריטית, אני לא חושב שמכבי פייבוריטית אסביר למה? 1)יש את הסיבה של הרכזים וויל ביינום וקאמינגס שבמידה מסויימת הם לא הרכזים שיש להם את הניסיון בכזה מעמד, חוץ מיותם הלפרין שיש לו את הניסיון ואולי גם בורשטיין, אני לא יודע אם צביקה ייתן לו לשחק בעקבות ההחלמה של הפציעה.. 2)הספרדים ישחקו לאט וינסו לחדור ולצבור עבירות ואז מכבי תהיה עם בעית עבירות במידה ויהיה הארכה. 3)בהתקפות המעבר והמתפרצות שלא יעשו הקפצות מיותרות או לעשות צעדים בדרך לסל. 4)הדבר הכי חשוב שמכבי לא שומרת על היתרון בדקות האחרונות, אולי בזה קצת השתפרו אבל שהיה את המאמן הקרואטי שמכבי לחצה אז זה היה עד הסוף, עם צביקה זה לא ככה, עם צביקה שומרים על יתרון אבל תמיד היריבה מצמקת לנקודה או שיויון. מקווה שמכבי תנצח היום בערב אמן כן יהי רצון!