מכבי - ברצלונה שלישי 20.45

יו45

New member
בסדר

היה זכור לי 72‎-‎65 ואני לא בודק כל נתון , בכל מקרה המשחק היה צמוד עד הרבע הרביעי וזה בוודאות . וגם אם הם היו חוטפים במוסקבה בראש מהרגע הראשון, זה לא המקום לבחון קבוצות. זה שהם הפסידו למלאגה בנקודה בבית מספיק בשביל להבין שהם מסוגלים לנצח קבוצה בלבל של מכבי בחוץ.

Carmelo Anthony

New member
אם לא נהיה יותר מדי שאננים

ניקח אותם בקלות, למרות תחושת הבטן המחורבנת שיש לי.

יו45

New member
שלא יהיו אי הבנות

מכבי פיבוריטים בהיכל גם במשחק נגד צסקא כשמדובר במשחק מכריע , אבל אסור לזלזל. תחושת הבטן היא אופיינית למשחקים מכריעים כל כך.

שומו

New member
לדעתי

ברור שמוריס לא ייתן 20 נק' ו-8 כ"ח גם בבית וגם בחוץ, ולכן ההתמודדות הזאת תוכרע דווקא ע"י השחקנים המשלימים. שחקנים כמו דריק, ליאור, עומרי ואולי גם גארסיה, שלא אמורים להיות שחקני המפתח במשחק רגיל, יכולים וצריכים לעלות מהספסל, לקבל יותר דק' מבדרך-כלל ובסופו של דבר גם להכריע את ההתמודדות.

Carmelo Anthony

New member
מן הסתם

השאלה האם אתה שומך עליהם שיקחו את ברצלונה כשוויצ'יץ' ומוריס יקבלו מעט פחות דקות, או שאתה מעדיף להקריב אותם למשחק של 35 דקות ולקבל אותם עייפים בברצלונה.

R E k

New member
שיהיה לכולנו בהצלחה

לצערי, יש לי הרגשה רעה לגבי מחר..נקווה שלא נקבל בדיחה ל-1 באפריל

שימי1984

New member
ניצחון של הערב יהיה המפתח לפיינל פור

מכבי חייבת לפתוח חזק ולאט בהגנה עד שהשעון 24 שניות יגמרו להם ולשחק מהר בהתקפה עם מסירת כדור בין 2 שחקני הגנה מתחת לסל, או לתת חדירה עם חסימה של שחקן ואז עם קפיצה לקליעה לסל.. את זה צריך לעבוד באימונים, אם הייתי צביקה שרף הייתי מחדיר לשחקנים רוח לחימה וגם להגיד להם אל תזלזלו ביריב.. וגם לא הייתי נותן להם להתראיין ולא לקרוא עיתונים אינטרנט וכו', כי זה משפיע פסיכולוגית למשחק. כי מאז שנכנסתי למדורי הספורט באינטרנט כותבים שמכבי פייבוריטית, אני לא חושב שמכבי פייבוריטית אסביר למה? 1)יש את הסיבה של הרכזים וויל ביינום וקאמינגס שבמידה מסויימת הם לא הרכזים שיש להם את הניסיון בכזה מעמד, חוץ מיותם הלפרין שיש לו את הניסיון ואולי גם בורשטיין, אני לא יודע אם צביקה ייתן לו לשחק בעקבות ההחלמה של הפציעה.. 2)הספרדים ישחקו לאט וינסו לחדור ולצבור עבירות ואז מכבי תהיה עם בעית עבירות במידה ויהיה הארכה. 3)בהתקפות המעבר והמתפרצות שלא יעשו הקפצות מיותרות או לעשות צעדים בדרך לסל. 4)הדבר הכי חשוב שמכבי לא שומרת על היתרון בדקות האחרונות, אולי בזה קצת השתפרו אבל שהיה את המאמן הקרואטי שמכבי לחצה אז זה היה עד הסוף, עם צביקה זה לא ככה, עם צביקה שומרים על יתרון אבל תמיד היריבה מצמקת לנקודה או שיויון. מקווה שמכבי תנצח היום בערב אמן כן יהי רצון!

bleeding guitar

New member
שיהיה ../images/Emo50.gif למכבי ../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif../images/Emo57.gif../images/Emo168.gif

trigotrigo

New member
ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

יאללה אששששששששששששששששששש בברצלונה

TheWhiteTigris

New member
זה היה משחק קשה.

וכמו שחשבתי - ברצלונה קשים מאוד. אבל לפחות ניצחנו :)

יו45

New member
כצפוי

מי שחשב שיהיה טיול גילה שזו לא הקבוצה שמטיילים מולה , גם לא בהיכל . מצד שני לא צריך להסיק מהמשחק הערב שמכבי לא תנצח בברצלונה , מכבי כרגע בלי לחץ בגלל שהיא יודעת שגם במקרה של הפסד , חוזרים להיכל לגמור את הסיפור מה שיתן שקט במשחק . מעבר לזה השלשות יתחילו להיכנס באיזשהו מצב . יאללה ניצחון בברצלונה ויש פיינל פור , אסור לפספס את זה

שימי1984

New member
אתה צודק ב-100%

מכבי כרגע בלי לחץ זה טוב במידה במסויימת, אבל זה לא טוב שהם לא בלחץ, כי אם 2 הקבוצות יגיעו להיכל, אז כבר ברצלונה יתרגלו לאווירה ויתנו לנו בראש חבל"ז, ומכבי תהייה בלחץ וגם ברצלונה, ומי שיעמוד בלחץ יינצח.. אז הכי טוב לנצח בספרד ולהשאר עם התחושה שאנחנו בפיינל פור..

שומו

New member
והדבר הכי טוב שיצא מהמשחק הזה-

0 דקות לקאמינגס, אחרי שהוא היחיד שפתח בכל 20 המשחקים עד ליל אמש
.

יו45

New member
זה לא תרם למכבי כלום

מכבי ממש לא הרוויחה מזה משהו אתמול , עובדה היה משחק שבלוני וצפוי , ממש לא להיט. זה גם ברור למה , כשקאמינגס עולה בחמישיה הלפרינ משתלט על המשחק ומכבי נראית כמו קבוצה , כשביינום פותח , הלפרין נעלם וגם ביום טוב של ביינום כמו אתמול מכבי לא מצליחה להתעלות לרמה גבוהה.

אני עדיין מחזיק מביינום...אבל זה כל פעם משתנה

נוכח ההופעות שלו על המגרש.... שיהיה בהצלחה היוםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!

יו45

New member
היה לו משחק טוב בשלישי

למרות שהייתי שמח אם הוא לא היה פה חייבים להודות שהוא היה טוב בשלישי אבל זה בא עם דומיננטיות יתר שמוציאה את הלפרין שיש לו אופי של סמרטוט מהמשחק. והלפרין פשוט מרגיז! יש לו הכול קליעה , ניהול משחק , חדירה . מה בסך הכול ביקשו ממנו ? קח אחריות ! אל תיתן לביינום את המפתחות . למה כל כך קשה לו להבין את זה.

יו45

New member
היה לו משחק טוב בשלישי

למרות שהייתי שמח אם הוא לא היה פה חייבים להודות שהוא היה טוב בשלישי אבל זה בא עם דומיננטיות יתר שמוציאה את הלפרין שיש לו אופי של סמרטוט מהמשחק. והלפרין פשוט מרגיז! יש לו הכול קליעה , ניהול משחק , חדירה . מה בסך הכול ביקשו ממנו ? קח אחריות ! אל תיתן לביינום את המפתחות . למה כל כך קשה לו להבין את זה.

למעלה