מכבי נגד חולון...

אידי32

New member
מכבי נגד חולון...

המשחק יהיה באולם הפחים בחולון מחר בשעה 20.50. אין לי מושג איפה זה משודר מישהו יודע?

בערוץ 10.

ישדרו : יורם ארבל ועופר שלח. היה בעיות קצת בהתחלה אבל בסופו של דבר הגיעו להסדר וזה ישודר שם מחר ב20:40. שיהיה בהצלחה.

אידי32

New member
יהיה משחק קשה מאוד...

חולון זה מסוג הקבוצות שמכבי מתקשה נגדם. קבוצה מאוד אתלטית. טאקר הוא השחקן הכי מסוכן שם. אבל בכל מקרה המשחק יותר תלוי במכבי. אם מכבי ישחקו טוב אין לחולונים סיכוי...

יו45

New member
שבוע וחצי לפני הפיינל פור

זה זמן שבו אסור לפשל . מכבי מגיע אחרי שבוע של מנוחה כשהיא יודעת שזה לא הולך להיות טיול . בנסיבות האלה כל דבר חוץ מניצחון יהיה אכזבה קשה.

kobisa

New member
מישהו יודע על כר'??? אני רוצה לבוא לעודד

יאלה מכבי

trigotrigo

New member
אין כבר כרטיסים

זה הזמן לציין שמי שחבר בארגון אוהדים יכל להשיג דרך הארגון שלו, שמקבל הקצאות.

modz0r

New member
אם אתה מדבר על הפיינלפור..

הבנתי שבשנה שעברה היה אפשר לעבור ביציעים שלמעלה חופשי.. ככה שאפשרות לקנות לאחד היציעים שכן נשארו בו כרטיסים, ולעבור לזה של מכבי. תכנס ללאן.. אני ואחי גם קונים ככה.

יו45

New member
החלטה הזויה של שרף

בשביל מה הוא שומר את ניקולה? הוא לא קולט שהוא חייב להחזיר לו את הביטחון לקראת הפיינל פור?

0 נשר 0

New member
יש כבר גבול..

למה לא משתף את אליהו? מתי הוא ישחק אז? מה איתו? בחייאת לפחות הוא יביא עבירות במקום שחקנים חשובים אחרים.. ומה עם בורשטיין וניקולה למה לא משחקים? פצועים או משהו? אני לא מעודכן..

0 נשר 0

New member
אני יודע שהם היו פצועים

אבל הם שיחקו במשחקים קודמים מה קרה עכשיו?

Thierry Henry

New member
אנחנו לא לוקחים אליפות העונה.

ושמישהו יקח ציטוט. זאת הולכת להיות כנראה העונה הכי שחורה של מכבי בכדורסל הישראלי.

שומו

New member
גם אם ניקח אליפות העונה,

אני אישית לא אהיה מרוצה מהעונה הזאת, לא יודע מה איתכם.

יו45

New member
ואני כן

היורוליג הרבה יותר חשוב לי מהליגה הישראלית והעפלה לפיינל פור היא המטרה המרכזית מבחינתי. לפחות כל זמן שאין בארץ אליפות אלא שני מפעלי גביע.

נמשל

New member
אליפות ניקח

יהיה קשה אבל ניקח, אבל פשוט נמאס לי כבר מצביקה שרף. פשוט לא אוהב אותו, משהו בו פשוט לא מספיק תמיד חיבבתי אותו, הערכי אותו, אבל לאחרונה אני פשוט לא יכול לראות אותה. הקולניות, הצעקות, האגו, הכעס על התקשורת אחרי הפסדים. די, מספיק אחרי העונות של גרשון, זה פשוט תהום ההבדלים ביניהם מאמן בינוני שאסור שימשיך בעונה הבאה, אסור! לזכותי יאמר שאני אומר זאת גם אחרי הנצחונות. הוא פשוט לא מספיק טוב

Thierry Henry

New member
צביקה פשוט זוועה העונה בליגה.

לא רוצה לראות אותו על הקווים בעונה הבאה. ואני אומר את השם הזה מאז שפיני עזב, שרון דרוקר. הגיע הזמן שיגיע למכבי. למרות שיש סיכוי לא רע שאפי יוחתם אם מכבי תחליט להחליף את צביקה בסופו של דבר ואובדן האליפות כנראה יעשה את זה.

trigotrigo

New member
אני מקווה דווקא שהשיקול היה אחר,

ושהם לא שיחקו כדי להימנע מפציעות, למשל.. כמה שזה מטומטם ואידיוטי, אבל אני עדיין מקווה שזה בגלל זה ולא כי שרף איבד את השכל.

lb22

New member
למה אתה מדבר ככה? ?

מכבי הפסידו 6 משחקים העונה מתוכם 5 לחולון ולבני השרון רק משחק 1 היה ממש רלוונטי וזה היה ההפסד ה3 של מכבי לבני השרון שהוריד אותה למקום ה2. למה אין צורך להתרגש יותר מידי ? כי : 1. המאני טיים עוד לא הגיע. 2. אני לא מאמין שחולון מסוגלת לנצח את מכבי בנוקיהו. 3. בני השרון נראים כמו הצל של עצמם מאז שהם ניצחו את מכבי. 4. לא כזה בטוח שחולון יגיעו לגמר (והם יותר מפחידים אותי מבני השרון) ואחרון חביב : מכבי שיחקו אתמול ברוטציה כ"כ קצרה שמעניין מאוד מה היה קורה אם שארפ , גארסיה ניקולה וטל היו משחקים אז חכה חכה , מכבי לא הולכים להפסיד את האליפות מהר כמו שאתה חושב.. והנה ההודעה הראשונה שלי בפורום :) חוץ מזה שאני עוד שעה וחצי עולה על הרכבת לכיוון תל אביב ואתה יודע לאן ...

למעלה