מכבי נגד חולון...

שומו

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif

לגבי הרוטציה, אין מה להגיד "אם DNT וגארסיה היו משחקים", כי הם לא ישחקו בפעם הבאה. עם מאמן כ"כ מטומטם לא השתמש בהם בפעם שעברה, הוא גם לא ישתמש בהם בפעם הבאה.

אידי32

New member
משחק ברמה גבוהה...

טאקר הזה פשוט מפלצת. מוריס היה נהדר. האמת להפסד אין משמעות אם מכבי תנצח עד סוף העונה. כך שצריך לקחת אותו בפרופורציות. אבל יש סיבה לדאגה כי מכבי בהחלט יכולה להפסיד את האליפות השנה.. הכי הזוי יהיה אם מכבי תיקח את היורוליג ותפסיד את האליפות...

נמשל

New member
אנחנו לא ניקח את היורוליג

מקסימום נגיע לגמר בגלל העידוד, אבל לא יותר מזה. זו לא קבוצה לפיינל פור, לא מספיק חכמים, לא מספיק יציבים. ועל הקווים, מיותר לציין את הברוך.

מיטלוש8

New member
לא בטוח, זה עניין של יום..

ביום טוב של כמה שחקנים מרכזיים במכבי, היא מסוגלת לקחת את גמר היורוליג, משונה, אבל אפשרי..

יו45

New member
זה קודם כל תלוי בשרף

הוא חייב להכניס לעצמו לראש שעם כל הכבוד לשחקנים הלוחמים , הם לא יביאו את הגביע , פשוט אין סיכוי. אלא השחקנים המנוסים כמו טל וניקולה והקבוצתיים כמו הלפרין ומוריס .

מיטלוש8

New member
נכון

למרות שלגבי טל אני לא לגמרי בטוחה.. הבחור הרגע חזר, בקושי שיחק עד עכשיו, אז להסתמך עליו בפיינל פור?..

שומו

New member
הוא חזר עוד במשחק נגד זלגיריס.

זה הרגע בשבילך
אם שרף לא יכניס אותו לעניינים אף-אחד לא יעשה את זה, וחבל.

יו45

New member
אין פה ענין של חזרה לכושר

שרף שהוא לא סמל החוכמה עלי אדמות , שחי על קשיחות , דבקות במטרה אוהב שחקנים בדמותו לוחמים, אגרסיבים שלמרבה הצער הם נגרים . הוא לא אוהב שחקנים מתוחכמים כמו ניקולה ,שארס וזה ברור לגמרי שמכבי הגדולה של שארס פארקר וניקולה לא היתה מגיעה לכלום עם מאמן מהסוג של צביקה כי הוא היה מספסל את שארס וניקולה כי הם לא שומרים . ואם במשחקים רגילים זה עובד , כשמגיעים למשחקים גדולים צריך את השחקנים הגדולים ושרף חייב להפנים את זה.

מיטלוש8

New member
אתה צודק

הבעיה היא ששרף לא מכניס אותו לעניינים ברגעים הנכונים ולכן הגענו למצב שכרגע טל לא ממש בעניינים, אז להסתמך עליו בפיינל פור? סוג של הימור, אבל תכל'ס? אולי ההימור יצליח, אי אפשר לדעת.. גם ככה כל העונה הזאת היא עונה של הימורים...

trigotrigo

New member
לא מדויק.

כדי להביא גביע צריכים את שלושת סוגי השחקנים. קבוצה ששווה זכיה בגביע היא זו שמגיעה עם נשמה מכוונת לטופ, נלחמת על כל כדור וגם מצליחה לשלב הכל ביחד ולזכות.

יו45

New member
לכל הקבוצות שזכו באליפות היה כישרון

קח את הקבוצה של שארס פארקר וניקולה , לא היו שם לוחמים גדולים אבל היה כישרון עצום , לפנא שנה שעברה היה את דיאמנטידיס ,שישקאוסקס , בטיסט . לצסקא עונה קודם היה את פאפלוקס, הולדן ,לנגדון, סמודיש , אנדרסן. בקיצור תעבור על כל האלופות בשנים האחרונות ותראה קבוצות מפוצצות בכישרון . למכבי יש שחקן אחד ששייך לטופ האירופי (ניקולה) ושחקן אחד בדרך לשם (הלפרין) ועוד אחד שהוא לא כוכב אבל הוא שחקן משלים בטופ האירופי (מוריס) מכבי חייבת את שלושתם בשיאם ונראה ששרף לא מבין את זה.

יו45

New member
שאתה חי בעולם אוטופי

שבו מלחמה ולב מביאים גביע. במציאות צריך גם כישרון ולמכבי אין יותר מידי מהזן הזה . ככה שצביקה חייב לנצל ב- 100‎%‎ את הכישרון שיש לו ולא לשחק אותה אבו עלי.

trigotrigo

New member
אז מלחמה לא מביאה גביע?

מצטער לאכזב אותך, אבל רק מלחמה מביאה גביע..

Carmelo Anthony

New member
גם אני חושב ככה

כרגע אין לנו כלים מול צסקא, וגם מול סיינה אנחנו רחוקים מלהיות פייבוריטים ברורים, גם אם נעלה לגמר, צסקא רהבה הרבה יותר טובה.

lb22

New member
מישהו מוכן להגיד לי

למה עושים מסיינה איזה הר בלתי עביר? סיינה היא קבוצה מאוד נחמדה , סימפטית , לא טובה מאוד , לא גרועה מאוד. גם היא סובלת מכמה פצועים והשחקן הכי טוב שלה לא שיחק בזמן האחרון כי הוא רק חוזר מפציעה... מכבי אולי לא טובים בהרבה ממנה , אבל מכבי צריכים לנצח את סיינה. לגבי החצי גמר השני זו אופרה אחרת , אם מכבי מגיעים לגמר ופוגשים את צסקא , אז הכל נתון לחסדיו של מסינה וליום שמכבי תתפוס (להזכיר לכולם שצסקא משחקים ללא סברשנקו שלוקח כמעט כל ריבאונד שלהם). אם טאו יגיעו לגמר זה יהיה שונה מאוד ומכבי לא יהיו כ"כ אנדרדוג... בכל מקרה אני מקווה להגיע ליום הגמר בידיעה שאני הולך לראות את מכבי משחקים בערב..ולא להעביר סתם יום מעצבן במדריד (שאני יודע שיש לי עוד נסיעה לברצלונה יום אחרי זה ...)

Carmelo Anthony

New member
קשה מאד לקבוע פייבוריטית במשחק הזה

כששתי קבוצות ענקיות מגיעות למשחק, אי אפשר לקבוע פייבוריטית, זה תלוי ביום שלהן, הכל יכול לקרות.

asafsuf2

New member
נמאס לי להגיד את זה

אני לא מבין איך אפשר להיות אוהד של מכבי ולהגיד מראש שמכבי הולכת להפסיד. כל מי שמכיר קצת את ההיסטוריה של מכבי יודע שהיא תמיד ניצחה קבוצות שהיו פייבוריטיות נגדה על הנייר בזכות הווינריות, שמתבטאת באמונה שאפשר לנצח כל קבוצה ובנכונות להילחם על הנצחון עד השנייה האחרונה. נכון שהיו גם הפסדים, אבל מכבי תמיד הגיעה כדי להילחם על הנצחון וזה מה שהפך אותה לקבוצה הכי גדולה באירופה בסופו של דבר. צסק"א קבוצה מצויינת, כנראה הכי טובה באירופה, אבל היא תעלה רק עם חמישה שחקנים ולאף אחד מהם לא קוראים מייקל ג'ורדן. היא ניצחה הרבה משחקים, אבל גם הפסידה למאלגה, לברצלונה, לאולימפיאקוס ולסיינה, והייתה מאד קרובה להפסיד לרומא. כל אלה קבוצות פחות טובות ממכבי. מכבי יכולה להפסיד מול סיינה, אבל היא יכולה בהחלט גם לנצח. ואם היא תגיע לגמר מול צסק"א, אז הסיכויים של צסק"א קצת יותר טובים, אבל זו בהחלט לא תהיה סנסציה עולמית אם מכבי תנצח. מכבי גם הרבה יותר רעבה לתואר מאשר צסק"א, והרבה פעמים בפיינל פור זה גורם מאד משמעותי.

למעלה