מכבי-נהריה

יו45

New member
מכבי-נהריה

מחר בערוץ 10 במקום המשחק המרכזי בכדורגל. הזדמנות אחרונה להריץ את טל וניקולה לקראת המשחק הגדול נגד סיינה.

יורם ארבל ועופר שלח

פשוט צמד בהמות! במשחק הקודם זה היה פשוט מזויע ! ההתלהבות שלהם מכל סל של חולון היתה שקופה להחריד, וכשמכבי ברחה לאיזה שמונה הפרש בשלהי הרבע השלישי הם היו נשמעים אבלים כאילו כל עולמם חרב עליהם. פשוט בושה שהזוג המזורגג הזה משדר את מכבי ביורוליג.

לא יכול לשמוע את יורם ארבל

שדר מעפן אין לו מושג.שנוא על כל אוהדי הספורט בארץ.לטדי הוא כבר לא ניכנס ואם הוא נכנס הוא מקבל מטר קללות.כל מי שמפרשן לצידו נהיה שנוא בעל כורחו דוגמה עופר שלח איציק זוהר.אין לו את ההיתלהבות של רמי וויץ או מאיר אינשטיין. וגם שונא מכבי בנוסף שיילך הביתה כבר הטיפוס הזה.

met3

New member
תכלס...../images/Emo3.gif

הכי נוראי זה עופר שלח הבן אדם אשכרה נמצא בכל מקום !! לדעתי פשוט היה נוראי לראות את המשחקים של מכבי ביורוליג כל יום חמישי הגעתי אפילו למצבים שהנמכתי את הקול של הטלוויזיה בשביל לא לשמוע אותו .... ובכלל על יורם ארבל אין מה לדבר הבן אדם עושה טעיות במשך הכל השידור... אבל עכשיו באמת הגענו למחסור של פרשנים שתוקיעים את עופר בכל מקום?!

נמשל

New member
??

איך אפשר להגיד דבר כזה? הקבוצה משחקת מזעזע, השחקנים לא פוגעים, וויציץ צל של עצמו. אז הכל יתחבר ונשחק פגז מול סיינה כבמטה קסם? המצב ממש ממש ביש צריך לבדוק עם היורוליג אם אפשר לשלוח את חולון במקום.

trigotrigo

New member
האמת? לגבי מטה הקסם? כן!

זה שמכבי עושה ניסים ונפלאות זה לא חדש..

יו45

New member
הגזמת

חולון יחטפו בוודאות 20 הפרש . מכבי כבר ניצחה את ריאל בחוץ, פירקה את ריאל בבית והיא מסוגלת ביום נתון לתת לסיינה בראש. בלי קשר אי אפשר לקבל עוד הפסד ועוד הפסד , זה כבר מוגזם למרות שאין שום משמעות למיקום.

דבר אחד אני לא מבין

למה ההגנה שמכבי משחקת באירופה היא לא משחקת בה גם בליגה? מה נשתנה?

recoil

New member
מכבי מכבי...

נהריה ניצחה בזכות הגנה מצויית בסיום בשילוב של התקפה גרועה של מכבי במחצית הראשונה (במיוחד של מוריס), פלג נתן משחק מצויין והפתיע את מכבי (בגיל 36 - כמו שארפ) - מכבי לא ידעה איך לאכול אותו. יש לצביקה המון בעיות בהגנה, הבעיה הגדולה ביותר היא ריבאונד ההגנה. מתן נאור העניש עם השלשות שלו ואוטיס היל העניש עם החדירות שלו. הלפרין היה חסר ביטחון לגמרי ברגעים האחרונים - בסיום המשחק הוא פחד לקחת את הכדור לסל, בתרגיל האחרון במשחק (פוזשן אחרון למכבי) הוא נתן לניקולה במקום ללכת לבד... זה נגמר עם הכבוד בידיים של השחקן הכי לא התקפי על המגרש באותו הרגע - גארסיה. בשלושת משחקי הליגה האחרונים מכבי ספגה יותר מ 300 נק' ! מכבי לא משחקת טוב בגנה - במיוחד וויצ'ץ, אוטיס היל חגג עליו, מצ'אפ זון, אישית, אזורית... זה פשוט לא עובד. השחקנים לא מפוקסים. עוד משהו, איפה מוריס ובאטיסטה בהתקפה? 7נק' לשניהם ביחד. בקיצור, מכבי חייבת להתאושש ומהר לפני יום שישי, בינתיים... נהריה עם 100% הצלחה מול מכבי.

recoil

New member
מכבי מכבי...

נהריה ניצחה בזכות הגנה מצויית בסיום בשילוב של התקפה גרועה של מכבי במחצית הראשונה (במיוחד של מוריס), פלג נתן משחק מצויין והפתיע את מכבי (בגיל 36 - כמו שארפ) - מכבי לא ידעה איך לאכול אותו. יש לצביקה המון בעיות בהגנה, הבעיה הגדולה ביותר היא ריבאונד ההגנה. מתן נאור העניש עם השלשות שלו ואוטיס היל העניש עם החדירות שלו. הלפרין היה חסר ביטחון לגמרי ברגעים האחרונים - בסיום המשחק הוא פחד לקחת את הכדור לסל, בתרגיל האחרון במשחק (פוזשן אחרון למכבי) הוא נתן לניקולה במקום ללכת לבד... זה נגמר עם הכבוד בידיים של השחקן הכי לא התקפי על המגרש באותו הרגע - גארסיה. בשלושת משחקי הליגה האחרונים מכבי ספגה יותר מ 300 נק' ! מכבי לא משחקת טוב בגנה - במיוחד וויצ'ץ, אוטיס היל חגג עליו, מצ'אפ זון, אישית, אזורית... זה פשוט לא עובד. השחקנים לא מפוקסים. עוד משהו, איפה מוריס ובאטיסטה בהתקפה? 7נק' לשניהם ביחד. בקיצור, מכבי חייבת להתאושש ומהר לפני יום שישי, בינתיים... נהריה עם 100% הצלחה מול מכבי.

שימי1984

New member
האמת לא ראיתי את המשחק

אבל כששמעתי מכבי הפסידה הייתי בהלם ממש מזעזע בואו נגיד ככה זה בגלל הפיינל פור הישראלי, דעתי צביקה חושב גם לסיים במקומות בין 1-4 בשביל להיות בפיינל פור ואז לקחת אליפות... יום שישי צריך שיהיה נס מוסקבה וננצח את סיינה, אני אולי חושב שצביקה והקבוצה חששו שיהיה מרגל של סיינה ובגלל זה שיחקו גרוע כי זה לא אותה מכבי לפני ברצלונה וי-ם, לפי דעתי גם ששלח צריך לסתום ת'פה במשחק ולא לפרשן משחקי כדורסל, או שהוא בחדשות או בכדורסל? הערוצי הטלוויזיה שקונים זכויות של משחקי מכבי צריכים לשים את מאיר איינשטיין ופרשן שאוהד מכבי כוס אומו של אלי סהר בהתחלה חשבתי שהוא אוהד מכבי אבל אחרי שהפסידו בגביע לי-ם רציתי לדפוק לו מכות לפי השמיעה אפילו שומעים שהוא בחר צד ורצה שי-ם תנצח

שימי1984

New member
האמת שלא ראיתי את המשחק

אבל כששמעתי מכבי הפסידה הייתי בהלם ממש מזעזע בואו נגיד ככה זה בגלל הפיינל פור הישראלי, דעתי צביקה חושב גם לסיים במקומות בין 1-4 בשביל להיות בפיינל פור ואז לקחת אליפות... יום שישי צריך שיהיה נס מוסקבה וננצח את סיינה, אני אולי חושב שצביקה והקבוצה חששו שיהיה מרגל של סיינה ובגלל זה שיחקו גרוע כי זה לא אותה מכבי לפני ברצלונה וי-ם, לפי דעתי גם ששלח צריך לסתום ת'פה במשחק ולא לפרשן משחקי כדורסל, או שהוא בחדשות או בכדורסל? הערוצי הטלוויזיה שקונים זכויות של משחקי מכבי צריכים לשים את מאיר איינשטיין ופרשן שאוהד מכבי כוס אומו של אלי סהר בהתחלה חשבתי שהוא אוהד מכבי אבל אחרי שהפסידו בגביע לי-ם רציתי לדפוק לו מכות לפי השמיעה אפילו שומעים שהוא בחר צד ורצה שי-ם תנצח

hltb439

New member
השאלה ממה זה נובע

אם משמאלנות ושינאת מכבי או בגלל רצון לראות קצת תחרות אם זה מהאחרון אין לי בעיה עם זה

שומו

New member
זה נובע מדבר אחד בלבד-

בערוץ אחד מאוד מתוסכלים מהאיבוד של שידורי מכבי ואלי סהר גם הוא ממורמר מאיבוד מקום עבודתו. זה הכל נובע ממרמור ותסכול.

recoil

New member
הסיבות להפסד.

שומו

New member
מכבי השוותה אתמול שיא אישי-

7 הפסדים בעונה זה הכי הרבה של מכבי אי-פעם. זה קרה גם ב-69 וב-93, 2 העונות היחידות ב-40 השנים האחרונות בהן מכבי הפסידה את האליפות. למישהו יש ספקות

למעלה