מכבי-נהריה

גבר 13

New member
צביקה הביתה ומהר.

רק אפי בירנבוים יחזיר את ההרתעה.לא זכורה לי עונה מבישה כ''כ בליגה שלא סופרים אותנו.גם לפיינל פור הגענו במיקריות.

יו45

New member
``במקרה``

ניצחנו ``במקרה`` את פילזן ,אריס , ריאל , אולימפיאקוס בחוץ... פירקנו בבית ``במקרה`` את אריס, ריאל, ז`לגיריס , ניצחנו את ברצלונה פעמים ``במקרה`` . ולא, הליגה אפילו לא מדגדגת את הרמה ביורוליג (הלוואי שיתנו לחולון ובניה``ש כרטיס ליורוליג , הם יחזרו עם הזנב בין הרגליים) למרות ההתחזקות המרשימה של הליגה הישראלית מה שאומר שמכבי עדין מעל הליגה ואם היה סדרות מכבי היתה לוקחת 3‎-‎0 במקרה הטוב ו 3‎-‎1 במקרה הפחות טוב.

שומו

New member
אפי בירנבוים והרתעה../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif באותו משפט../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif

הבן-אדם אוהד הפועל, בכיין ומפסידן- ואלו 3 תכונות שאין להן מקום במכבי.

אבל מצד שני

ההיסטריה מאובדן האליפות כמעט חסרת תקדים מה גם שביורוליג הם ישחקו עונה הבאה בכל מצב

trigotrigo

New member
סטטיסטיקה לא מספקת

בסך הכל שנתיים - זה לא מדד מספיק כדי להגיד שאם מכבי מפסידה שבע פעמים בעונה, אז האליפות הולכת לה. במקום להמשיך ולמלא את הפורום בכל מיני נבואות איוב, תהיו קצת אופטימיים, תנו קצת אמונה בקבוצה שלנו.

שומו

New member
אין אופטימי ומאמין ממני, אבל

מה שאני רואה ממכבי העונה לא מוצא חן בעיני בכלל. תגיד לי שאתה לא מודאג מהנתון הסטטיסטי הזה.

trigotrigo

New member
אני רואה איך אתה אופטימי...

אני לא מודאג. אני רק נותן את הנשמה יותר.

הכותרת שתהיה אחרי המשחק נגד סיינה:

"גירוש ספרד". מקווה מאוד שאני אוכל את הלב בשישי.

רק אפי יחזיר את מכבי לימיה הגדולים.

ולא מעניין בכלל את מי הוא אוהד איך הגעתם לזה שהוא אוהד הפועל אם כבר הוא אוהד עירוני ר''ג שם גדל.אפי וווינר בנשמה רס''ר לא פחות מצביקה.המצב שלנו בליגה גרוע מאוד המורל בריצפה וכל קבוצה מעפנה מנצחת אותנו או שאולי מכבי מפסידה בכוונה לשמור כוחות ולהטעות את האויב.

אבי83808

New member
לא מבין אנשים

אני קורא פה קבוע מאז שנפתח הפורום הזה ואני לא מבין למה תמיד האנשים פה פסימים ואף פעם לא אופטימים??? בימים האחרונים קראתי כתבות בעיקר פה על הפיינל פור והיו הרבה אנשים פסיימים לגבי יום שישי. אני לא חיי באשליות ואני יודע שהמצב של מכבי לא כ"כ טוב, אבל תתנו לה צאנס. אולי היא תביא ביום שישי משחק פצצה ואז מה??? תאכלו את הלב??? אני מבקש ודורש לראות כתבות יותר אופטימיות לפני הפיינל פור וגם יראה הפורום הרבה יותר טוב. תגובות גם חיוביות וגם שליליות יתקבלו בברכה...

למעלה