מכבי צעיר במנהרת הזמן.

מכבי צעיר במנהרת הזמן.

טה דה. הנושא החדש לשרימכבי כבר כאן. מה דעתכם? התחלתם לעבוד על שרימכבי? יש רעיונות? לאלו מכם שלא יודעים (אהמ קובי ושי ואולי עוד חמשושים למינהם..), שרימכבי זו הופעה, שהיא בעצם מפעל תנועתי שהוא חלק מקורס העשרה, בהופעה הזו כל סניף מארגן שיר/ריקוד/קטע משחק/מה שבא לו, משקיע בו ממש, ומציג אותו לכולם בערב הראשון של קורס העשרה. בכל שנה נבחר נושא אחר, והמטרה היא לשלב בין הנושא ובין הווי הסניף והסניף עצמו ולהפוך אותם למופע. ההופעות נעשות במסגרת תחרות בין כל הסניפים, כשהניקוד ניתן לפי תלבושות, אביזרים, מילים, הווי סניפי, תפאורה וכד.. (מי שרוצה את הקריטריונים המלאים יכול לבקש..). אם יש עוד שאלות אשמח לענות. שיהיה לכולנו בהצלחה!

האא ועוד משהו..../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שמעתם על רעיון התאריכים של קורס העשרה? מתלבטים בתנועה מתי לעשות את הקורס השנה [בגלל בעיות השביתה].
אפשרות ראשונה- 20-23/4 חלוץ למשתתפים בשרימכבי- יום קודם (19/4) בסביבות 21:00. (זה יוצא ערב פסח).
אפשרות שנייה- 22-24/4 חלוץ למשתתפים בשרימכבי- יום קודם [21/4] בסביבות 14:00. מה אתם מעדיפים?

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifנועה..

זה לא יוצא ערב פסח, זה יוצא בערב של היום שאחרי ערב פסח.. ז"א בחג.. אף אחד לא הולך להפסיד את הסדר..

לא בליל סדר? אז..אז..

מעולה!!! חחח לי אין בעיה עם זה. אבל הבנתי אחרת, שזה כן על הלילה. טוב, יותר טוב.
נראה לי.
חחח

orlupo

New member
התאריך הראשון נראה יותר טוב...

גם 4 ימים כמו כל שנה ולא 3 וגם מוקדם יותר (משאיר את הזמן שאחרי ללמוד למתכונות)... אגב, מותר לבתי ספר לעשות תגבורים בחול המועד? ואם כן גם לחייב את התלמידים להגיע? המורה למחשבים בטוח לא תספיק את החומר לבגרות אבל אני לא רוצה לבוא לתגבורים...

בחו"ל המועד לא יהיו תגוברים..

אם אני לא טועה
... בגלל זה קיצרו את החופש- כדי ללמד.

orlupo

New member
טוב, המורה למחשבים אמרה שאני לא צריך לבוא...

אם יהיה... עכשיו נשאר לשאול את כל שאר המורים רק...XD

מסתבר ש...

המשפחה עושה את החג בצימר בצפון.. וכמובן שאני צריכה להיום שם.. לכן,אם הטיול לא יהיה ב-22-24 לא אוכל לבוא...

לאאאאא !!!!!!!!!

שירלי את ל יכולה לפספס את הקורס!!!! קורס אחרון שלך!!!! וחוץ מזה מי יבוא לכל בן אדם שהוא רואה ויגיד "מכבי צעיר שולט נעים להכיר" ואז ילחץ את היד ? XDDDDDDDD

orlupo

New member
נועה בטוח אלו האפשרויות לתאריכים?

באתר של התנועה כתוב: 21/4-23/4 22/4-24/4.

yaelula94

New member
....

לא יודעת אם אני אצ לקורס העשרה
בהתלבטות היסטרית.

למעלה