מכבי צעיר במנהרת הזמן.

yaelula94

New member
יש ועוד איך...

אזהרה מראש, מעט חופר. ההורים שלי די מתכננים לנסוע לאילת בתאריכים האלה.. עכשיו זה לא אילת בית מלון, זה אילת בסיגנון קצת אחר של טיולים ולינה באוהלים וכאלה. עכשיו אנחנו כל שנה נוסעים לטיול עם משפחת גבסו, פעם זה היה סוכות ופסח ועכשי זה הצטמצם רק לפסח בגלל הטיול סוכות. ו... נורא חשוב לי לנסוע לטיול הזה, כי זאת גם חוויה די חד פעמית, וגם הטיולים האלה הם הדבר הכי כייפי שיש. ומול זה בא הקורס העשרה שהכי בא לי בעולם לצאת.. אבל גם לטיול, וזה באותם תאריכים, וכל זה למה, בגלל השביתה המרגיזה הזאת.. זה די בקצרה, נזהרתי לא לחפור.

יעלי.

הטיול משפחות- הצטמצם לפעם אחת בשנה? לא בדיוק הבנתי. יהיה גם בשנה הבאה?
מתי הטיול משפחות? אולי אם הקורס יהיה בתאריך אחר כן תוכלי לצאת. לא? ^^ [אגב, הטיול נשמע ממש כייפי.
] אמ. לגבי קורס העשרה- אני חושבת שזו חוויה אדירה, כייפית, מיוחדת, מעשירה ומעצימה. [גם זו חוויה דיי חד פעמית- יש רק 4 כאלו- וכל שנה זה שונה].. אבל כמובן שזו החלטה שלך. תבדקי אולי יש אפשרות להזיז את הטיול משפחות... או להיותב חלק מהקורס העשרה... תבדקי הכל.
.. ואשמח לענות על שאלות או תהיות אחרות.

yaelula94

New member
תראי..

הטיול הצטמצם כי פעם היה טיול בסוכות ועכשיו אין כי יש טיול סוכות. ויש רק פעם בשנה בפסח. ואני עוד אתייעץ עם האנשים הנכונים, אימא נופר או כל אחד אחר. אני בטוחה שיעזרו לי
כי ד.א. לא הייתי אמורה לצאת לחלוץ מחנ''ק, ובסוף כן יצאתי אחרי התייעצות קלה עם האנשים הנכונים.

אין בעיה. מחכה לעדכונים.

למה לא היית אמורה לצאת לחלוץ?
נכון שאת לא מצטערת שיצאת?

yaelula94

New member
אני חושבת לעצמי..

מה היה קורה אילו לא הייתי יוצאת. ואני הכי לא מצטערת בעולם, היה פשוט מדהיםםם בחלוץ!

היה מדהים בכל המחנה. שמחה שיצאת..

היה מחנה נהדר. מעולה. באמת! השנה שוב עושים ביחד. שיהיה ברור לכולם!

yaelula94

New member
נראה לך אנחנו נוותר על מחנה איתכם?!

ויתרתי על השתתפות במחזמר בשביל המחנ''ק אז לפחות שישדרגו אותו!

למעלה