מכבס..

מכבס..

אמרתי שאולי יהייה בי העוז להניח ציור 1 שלי, אז הנה.... ו.. שיהייה לנו שבוע נפלא

בוזיקית

New member
אני לא עושה את זה באופן מקצועי...

שנים כבר לא ציירתי - המוזות ישנות רדומות יחד עם כוחות היצירה והחיים שלי... אני גם כותבת (כתבתי 4 ספרי פרוזה ועוד המון ספרי שירים. כמובן שלא פרסמתי), מפסלת, מציירת על בגדים, מטפחות, כדים, צינצנות וכד', ועוד כהנה וכהנה. כבר שנים שאין לי כוח ליצור שום דבר, זה מעייף אותי ואני לא חושבת שאני טובה מספיק. אין לי סבלנות לזה כרגע בכל אופן. נ.ב. גם אם היתה לי בהישג יד תמונה שלי (הכל בארגזים) אני לא יודעת איך מעלים זאת לפה... אשמח אם תלמדי אותי לפעמים הבאות...

בוזבוזונת יצירתית :)

לא תמיד יש מוזה, ולא תמיד יוצא מה שרוצים שיצא, אבל .. תוצאה?? "לא טובה בזה"?? מזזה?? איך אפשר להשוות באומנות משהו לטוב יותר או פחות?? קחי צבע לשרבטי, בלי לצפות מה יצא מזה, תיודעת כמה קשקושים יש לי בבית?? רגעים של "מוזה קריזיונרית" וחוץ, גם האומנים האלופים.. לתמונות הכי מרגשות שלהם יש עבר של מחיקות .. אותו ציור שעבר אי אילו מהמורות מכחול או יד בדרך :) יו כמה אני טובה לצ'קצ'ק באצבע מול מישהו אחר
אבל מה שבטוח, כל שנאמר מתוכי אליך, נאמר מתוכי אל עצמי.. געגעתי אליך:)

motek89

New member
יא איזה מהמם!!! גמאני מציירת....

הנה ציור אחד ועשיתי את זה מזמן...

בוזיקית

New member
סגלגלה יקרה שלי...

תיראי מה השעה, אני פה מברברת נונסטופ על כל מיני קישקושים, מדברת במסנג'ר עם מליון איש, גולשת בבלוג טי וי, טורפת מאכלי סרק, והלב שלי נשבר. למה? לא יודעת. אולי מרוב עייפות. יאללה למקלחת ולישון בוזי... את מוכנה לתת לי
בראש בבקשה???

למעלה