מכבס..

בוזיקית

New member
לא יודעת מה קרה לי פתאום...

געגועים
פתאום מתגעגעת נורא לאמא שלי שתחבק אותי ושתגיד "תינוקת שלי, את צריכה את האמא שלך עוד, מה לעשות"... אני בוכה עכשיו... פתאום...

../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo25.gif

יש לך את כל הסיבות לכאוב, לבכות... שולחת אליך חיזוק מפה ויד מלטפת, מקסימות

../images/Emo45.gif איזה יופי של ציורים !כל הכבוד

נותני לי חשק לצייר
אף פעם לא ציירתי ואני מת לנסות אבל לא יודע לצייר, הלוואי שהייתי יודע. אז תסלחו לי אבל אני רוצה להוסיף ציור אחד שתמיד מרגש אותי .. בבקשה

אהלן מכבס :)

אם לא ציירת, מאיפו הביטחון שאניך יודע?? והאמת אין מה לדעת, זו עודדרך לפרוק.. מה ריגש אותך בציור??

הילדה הקטנה שמחזיקה את הכלב

נראית מהורהרת , הכלב כאילו מסתכל עלייך , זה עושה לי משהו. הפשטות ! הפשטות של הציור, כמעט ללא צבע והוא מקרין זיכרון ילדות נשכח. העיניים שלה נראות עצובות משהו ,כאילו הכלב הוא כל עולמה כרגע... וזו הסיבה לכך שאני מזדהה עם הציור הזה. לא ציירתי מעולם אך יש לי חוש טוב , פעם אמרו לי אחרי שראו את אוסף הציורים והתמונות שאני מלקט באינטרנט שיש לי חוש לזה ואוליי כדאי לי לנסות לצייר. אוליי?

מכבס גמני לא יודעת לצייר

מאז שאני זוכרת את עצמי ציור זה היה משהו ממני והלאה משהו בשביל אנשים רגועים מוכשרים כאלה אני יכולה לומר לך ששנים אני מנסה לצייר עלים של פרח ולא מצליחה זה מצחיק אותי כשהילדים מבקשים שאצייר בשבילם משהו זה יוצא כל כך עקום

מכבסוני :)

יש לי הצעה <הצעה שאימצתי לי ורק כך העזתי לגעת בצבע> אל תחשוב " אני אנסה לצייר" לך על " יאללה בא לי לקשקש" תשפריץ צבעים, תמרח עם היד או מכחול, מבטיחה לך הנאה.. תוכל גם לנסות לכתוב מה הרגשת, אלה צבעים דיברו אליך יותר, לאן הביא אותך המגע עם הצבע וכו..

ציורים שלי ../images/Emo9.gif תודה!../images/Emo23.gif

נעים גמלי, וגם הציורים שלך יפיפיים, משרים בי שלווה

מעולם לא עזבתי../images/Emo24.gif

פשוט עדיין אוספת כוחות למאמצים היומיומיים של תקופת המבחנים כשזו תסתיים אוכל להרשות לעצמי להיכנס יותר

motek89

New member
כתומית את מציירת מדהים!

יש בציורים שלך משהו... עוצמה.. גם בציורים שלך חלודה... כתומית-הציור השני שלך, נורא אהבתי אותו.. מעביר בי רגשות וצמרמורות... ובשלישי נראה כאילו "הכל טובע מסביב" מערבולות, סיוטים, זה מעביר המון מסרים... את מציירת מדהים.

תודה יקירה! ../images/Emo23.gif

אני אכן מציירת תמיד מתוך מצב רגשי מסוים, שהוא חזק מספיק על מנת לדחוף אותי לצייר, לא מצליחה לצייר "סתם" כי בא לי, ואני שמחה שחשת בתחושה המועברת

למעלה