עצם זה ששמאלני כמוך טוען שזו הצעה הגיונית זו התקדמותצר לי לצנן את האופוריה שלכם
יכול להיות שזו הצעה הגיונית אבל דווקא בגלל זה היא לא תקרה
הפלסטינים יסרבו, מדינות ערב יסרבו לקלוט אותם ולאמריקאים ימאס תוך זמן קצר.
חוץ מזה אני לגמרי לא בטוח שזה מה שנסגר בתוך החדר הסגר בפגישה של נתניהו וטראמפ. מה שיצא החוצה זה בשביל עדר הבבונים חסרי הבינה מכאן
הפלסטינים לא בהכרח יישאלו, אבל גם יישאלו, סביר להניח שרובם דווקא יסכימו. נזכיר שאנחנו מדברים על ערביי רצועת עזה, לא איו"ש. כלומר על אנשים שאם לא היו מעורבים במלחמה בעצמם, חיים בשנה האחרונה בגהנום עלי אדמות וגם לפניה חייהם לא היו בדיוק דבש ונופת צופים. אם יציעו להם מגורים טובים ועבודה במקום אחר, בין אם זה זמני או קבוע, סביר להניח שהרוב יסכימו בלי לחשוב פעמיים.צר לי לצנן את האופוריה שלכם
יכול להיות שזו הצעה הגיונית אבל דווקא בגלל זה היא לא תקרה
הפלסטינים יסרבו, מדינות ערב יסרבו לקלוט אותם ולאמריקאים ימאס תוך זמן קצר.
חוץ מזה אני לגמרי לא בטוח שזה מה שנסגר בתוך החדר הסגר בפגישה של נתניהו וטראמפ. מה שיצא החוצה זה בשביל עדר הבבונים חסרי הבינה מכאן
בהצעה של כהנא תמכו הרבה מאוד וזה הפחיד את המפלגות ולכן פסלו אותומאיר כהנא היה אדיוט
טראמפ ובן-גביר לא
זה ההבדל
הדרך חשובה לא פחות מהמטרה
בהצעה של כהנא - תמכו 1% מהיהודים בישראל - 99% התנגדו.
להצעה של טראמפ - יש 3% מתנגדים
איזה הפחיד? המפלגה שלו זכתה במנדט בודד בכנסת (אז עדיין לא היה אחוז חסימה).בהצעה של כהנא תמכו הרבה מאוד וזה הפחיד את המפלגות ולכן פסלו אותו
קודם כל אל תקלל בסוף, אני כותב לך מכובד תענה מכובד. לא מתאים לך.איזה הפחיד? המפלגה שלו זכתה במנדט בודד בכנסת (אז עדיין לא היה אחוז חסימה).
אבל עוד לפני שהוא עלה לארץ הוא הספיק להסתכסך עם ארה"ב וברית המועצות, והחברות בכנסת העניקה לו חסינות.
דביל...
מצטער. לא דיברתי עליךקודם כל אל תקלל בסוף, אני כותב לך מכובד תענה מכובד.
היבחוש לא תפס שום אהדהלעצם העניין, הוא התחיל אומנם ממנדט אחד אבל תפס אהדה בציבור וזה הפחיד את הליכוד שינגוס לו קולות
כהניסט אחד.מי זה?
עצם העובדה ש40 שנה אחרי העולם חוזר להצעת כהנא (אם כי זאת ממש לא אותה הצעה כמובן, אבל לצורך הדיון) ומבין את הצורך בה, מלמד רק על דבר אחד: ככל שדבריך מדויקים לגבי התמיכה שהייתה לו בזמנו, הוא פשוט הקדים את זמנו.מאיר כהנא היה אדיוט
טראמפ ובן-גביר לא
זה ההבדל
הדרך חשובה לא פחות מהמטרה
בהצעה של כהנא - תמכו 1% מהיהודים בישראל - 99% התנגדו.
להצעה של טראמפ - יש 3% מתנגדים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.