אל תתמה שהרי אדם ישן כאן ורואה חלום באספמיא (נדה ל ב).ובקרוב טראמפ יבטל את הסנקציות עליהם
ובעזרת ה' יוטלו סנקציות על פעילי השמאל
קארמה איז א ביץ'
זה לא ביכולתו של כץ אלא של טראמפאל תתמה שהרי אדם ישן כאן ורואה חלום באספמיא (נדה ל ב).
חלומות הם חפשיים.
כ"ץ אמנם יכול לבטל צוים מנהליים, אך בטול סנקציות מונטריות אינו ביכלתו.
ה- Hitlerjugend, פורעי הגבעות והנוח'בות יצטרכו לסחור איש עם רעהו סחר-חליפין...
...Well, it remains to be seenזה לא ביכולתו של כץ אלא של טראמפ
תקרא מה שכתבתי ואל תקשקש סתם
מכה לבטחון המדינה. מתאים לבוגד כמוך לשמוח.ובקרוב טראמפ יבטל את הסנקציות עליהם
ובעזרת ה' יוטלו סנקציות על פעילי השמאל
קארמה איז א ביץ'
להיפך. תרומה לבטחון המדינה.מכה לבטחון המדינה. מתאים לבוגד כמוך לשמוח.
ישראל משתמשת בכלי הלא דמוקרטי הזה באופן קבועהחלטה מצוינת ומתבקשת של שר הבטחון כץ. רק בשביל זה היה שווה ונכון להזיז את גלנט מתפקידו, כשהשתמש בכלי האנטי-דמוקרטי הזה בכהונה של שנתיים יותר פעמים (נגד יהודים) מאשר השתמשו בו מקום המדינה ועד שנכנס לתפקידו.
אני נגד השימוש בכלי הזה כלפי כולי עלמא ללא קשר למין, דת או גזע. יש לאפשר שימוש בו במקרים קיצונים וחריגים ביותר בלבד (וגם אז כנ״ל). מעולם לא זכית לראות ממני אמירה אחרת בעניין זה.ישראל משתמשת בכלי הלא דמוקרטי הזה באופן קבוע
בקביעה שהוא לא ישמש נגד יהודים יוצרים אפליה לא מוצדקת.
ובכל זאת מעולם לא השמעת גינוי על עצירים מינהליים ערביים שנמקים בכלא שנים רבות.אני נגד השימוש בכלי הזה כלפי כולי עלמא ללא קשר למין, דת או גזע. יש לאפשר שימוש בו במקרים קיצונים וחריגים ביותר בלבד (וגם אז כנ״ל). מעולם לא זכית לראות ממני אמירה אחרת בעניין זה.
ואת זה אתה יודע כי…. טרחת לבדוק את כל הפוסטים שלי מיום הקמת האתר ועד היום? אשריך שהספקת לעשות זאת כל כך מהר… .ובכל זאת מעולם לא השמעת גינוי על עצירים מינהליים ערביים שנמקים בכלא שנים רבות.
ליצנים זה מה שאתה מסוגל להנפיק מעולמך (בתוספת שקר קטן כאילו בדרך אגב, שאמור איכשהו להוציא את שהב״ט גרוע אבל בפועל בהיותי שקר מוחלט, כמובן לא זוכה לעשות זאת ). לא בשבילי. כאמור, החלטה מצוינת ומתבקשת של שרה בטחון החדש. אשריהו על כך ואשרי כולנו שזכינו.הליצן שמינה נתניהו לשר ביטחון לא הודיע שישתמש בכלי הזה רק במקרים מיוחדים אלא ביטל אותו לחלוטין.
ההחלטה המצוינת הזאת כבר הכריזה על ניצחון ועל חיסול החיזבאללה כשהרמטכ"ל עושה סימני מצוקה.ואת זה אתה יודע כי…. טרחת לבדוק את כל הפוסטים שלי מיום הקמת האתר ועד היום? אשריך שהספקת לעשות זאת כל כך מהר… .
אלא ש… מאחר וכמובן לא טרחת לעשות אפילו עשירית מהנ״ל, אפשר בשקט להשאיר את דבריך אלו תחת הסעיף ׳חרטוטים שאנשים כותבים כשאין להם מסוגלות להתייחס עניינית׳ או במקרה הזה ׳כשהם מופתעים מדי מכך שלמתדיין מולם יש עמדה שהם לא ציפו שתהיה לו׳.
ליצנים זה מה שאתה מסוגל להנפיק מעולמך (בתוספת שקר קטן כאילו בדרך אגב, שאמור איכשהו להוציא את שהב״ט גרוע אבל בפועל בהיותי שקר מוחלט, כמובן לא זוכה לעשות זאת ). לא בשבילי. כאמור, החלטה מצוינת ומתבקשת של שרה בטחון החדש. אשריהו על כך ואשרי כולנו שזכינו.
שבת שלום.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.