זנזונת? התגובה המתבקשת הייתה משעה אותי. צודק בשביל בוגדת, המילה זנזונת מחמיאה מדי.
E evglev1 Well-known member מנהל היום ב- 17:46 #18 נכתב ע"י 1ספי11: זנזונת? התגובה המתבקשת הייתה משעה אותי. לחץ כדי להרחיב... צודק בשביל בוגדת, המילה זנזונת מחמיאה מדי.
נכתב ע"י 1ספי11: זנזונת? התגובה המתבקשת הייתה משעה אותי. לחץ כדי להרחיב... צודק בשביל בוגדת, המילה זנזונת מחמיאה מדי.
1 1ספי11 Well-known member היום ב- 17:48 #19 נכתב ע"י evglev1: צודק בשביל בוגדת, המילה זנזונת מחמיאה מדי. לחץ כדי להרחיב... כנ"ל
C certified.woke Well-known member היום ב- 21:25 #24 נכתב ע"י evglev1: דווקא השתמשו בזה נגד הזנזונת שלכם טלי פחימה עוד לפני שהתאסלמה. לחץ כדי להרחיב... מדוע "זנזונת"? כמה גברים החליפה? מדוע "שלכם"? - היא של עצמה, לא של אחרים. התאסלמה? ביג דיל! כל האמונות הן הבל במדה שוה...
נכתב ע"י evglev1: דווקא השתמשו בזה נגד הזנזונת שלכם טלי פחימה עוד לפני שהתאסלמה. לחץ כדי להרחיב... מדוע "זנזונת"? כמה גברים החליפה? מדוע "שלכם"? - היא של עצמה, לא של אחרים. התאסלמה? ביג דיל! כל האמונות הן הבל במדה שוה...
דיברגנט חדש Well-known member היום ב- 21:45 #25 נכתב ע"י certified.woke: מדוע "זנזונת"? כמה גברים החליפה? מדוע "שלכם"? - היא של עצמה, לא של אחרים. התאסלמה? ביג דיל! כל האמונות הן הבל במדה שוה... לחץ כדי להרחיב...
נכתב ע"י certified.woke: מדוע "זנזונת"? כמה גברים החליפה? מדוע "שלכם"? - היא של עצמה, לא של אחרים. התאסלמה? ביג דיל! כל האמונות הן הבל במדה שוה... לחץ כדי להרחיב...