מכון רפואי שנסגר לאחר גביית הכסף וללא טיפולים

ריקו`

New member
מכון רפואי שנסגר לאחר גביית הכסף וללא טיפולים

שלום, אולי מישהו יוכל לעזור לי או להפנות אותי לאנשים הנכונים לפני מספר חודשים התחלתי טיפולים להסרת שיער בלייזר בחברה שנקראת "היירופיל", שהתיימרה להיות חברה בת/פלג של חברת נאטורפיל עלות הטיפול הייתה 9,900 ש"ח, ויותר ממחצית התשלום כבר הועברה לחברה. עד כה ביצעתי רק 3 טיפולים (מתוך כ-40 סה"כ) ובדרך לטיפול הרביעי הגעתי לסניף החברה בר"ג, רק כדי למצוא לההפתעתי שלט על הדלת שאומר "לקהל לקוחותינו, הסניף נסגר באופן פתאומי. לפרטים נא ליצור קשר עם.." וכאן הגיעו פרטים של המנהלת לכאורה. מובן שבמספר שנתנו לא היה מענה עד עכשיו. אין מענה גם באף מספר טלפון אחר של החברה, ולאחר בירור מסתבר כי גם שני הסניפים האחרים נסגרו, ואף אתר של החברה הוסר מן הרשת. חשוב לי לציין כי הדבר נעשה ללא הודע מקדימה לאף אחד מהלקוחות, שכן כשהגעתי למקום היו עוד כמה אנשים שניסו ליצור קשר לשווא. ביום חמישי האחרון (20.9) התקשרו אלי מהמקום כדי לוודא שאני מגיע לתור שנקבע לי, ואף ביום ראשון (23.9) יום התור, עוד ראיתי בבוקר את אחת ההרופאות המטפלות במקום וזו לא אמרה מילה. עד כה פניתי לצוות התחקירנים של כלבוטק שאמרו כי אין מה לעשות בנידון, בנוגע לחברה שפשטה את הרגל. מה ניתן לעשות? החברה כבר גבתה ממני כ-5900 ש"ח, ובאופן עקרוני לא נתנה דבר חזרה ונעלמה. חשוב לציין שהיחס של המנהל של הסניף היה מוזר במהלך הטיפולים כאשר נוכחתי במקום. תמיד הסתובב לחוץ. כשהחלטתי לפתוח תיק טיפולים הוא לחץ מאוד כדי לקבל את מלוא התשלום כמה שיותר מהר ואף חייב את כרטיס האשראי ב-7 תשלומים מקבילים כדי למצות את מסגרת האשראי שלי כמה שאפשר. לחברה הגעתי דרך חבר מהעבודה שעבר אצלם טיפולים במשך קרוב ל-3 שנים, ופתאום הם נעלמו בין לילה ללא כל הודעה. למי עלי לפנות ואילו אמצעים אפשר לנצל כדי לקבל את הכסף שנגזל ממני, חזרה? בתודה מראש, רונן

kmarina

New member
מכון רפואי שנסגר

גם אני מטופלת שלהם. בימים האחרונים אני מנסה להתקשר לכל הטלפונים של הסניפים שלהם בבני ברק, ירושלים ורמת גן. עד עכשיו לא ענו או שהיתה העברה לתא קולי של נייד שסגור כל הזמן. ומהיום כל הטלפונים מנותקים! מישהו יודע את שם הבעלים? אולי נוכל לאתר אותו ולדרוש פיצויים. אני בטוחה שיש עוד הרבה לקוחות שנפגעו.

5960GAL

New member
תגובה למכון רפואי שנסגר

אני מטופלת של הירופיל כבר 3 טיפולים והם נמצאים ממש מתחת לביתי אני גם שמתי לב שהמנהל די לחוץ ואפילו התקשר אלי לפני כמה זמן ללחוץ עלי לקחת עוד טיפול שעלה לי 750 שקל וגבו ממני כבר 300 וקיבלתי רק טיפול אחד ביינתים. בכל מקרה אני עובדת במשרד עורכי דין והתיעצתי איתם. הם אמרו שאפשר לתבוע אבל כבן אדם פרטי זה לא שווה אלה רק קקבוצה. אשמח לנסות לאסוף אנשים ולנסות לעשות משהוא כי לאף אחד לא מגיע את הכסף שלי סתם!! גם דברתי עם ויזה שכבר ביטלו לי את שאר התשלומים והבטיחו שיצרו איתי קשר אם ימצאו את הבעלים. גל

kmarina

New member
מכון רפואי שנסגר

אני מוכנה להצטרף לתביה קבוצתית, אם תתגבש. עכשיו אני גם נזכרת בכל מיני תרגילים שהמנהל עשה לגביית התשלום עבור הטיפולים כמה שיותר מהר. למשל להעביר את הויזה שלי 10 פעמים על 50 ש"ח כי על סכומים גדולים זה לא אושר. זה מתועד אצלי בתדפיסי האשראי. אני בטוחה שאנחנו לא היחידים שנפגעו.

5960GAL

New member
צריך למצוא דרך...

צריך למצוא דרך שאנשים יוכלו לצור קשר קקבוצה ... האם יש רעיון?

kmarina

New member
היירופיל

אמרת שאת גרה מעליהם, אז אולי אפשר לתלות על הדלת/החלון שלהם הודעה על כך שמתגבשת תביעה קבוצתית ולהשאיר אי מייל או טלפון אני בטוחה שאנשים רבים מגיעים לשם מדי יום ואם יראו משהו כתוב הם בטח יעצרו. אין לי בעיה להשאיר אי מייל שלי או אפילו טלפון חוץ מזה פנה אלי בחור דרך הפורום הזה ואמר שהוא גם מעוניין להצטרף. הפרטים שלו: איתי [email protected]" אפשר גם להעביר שרשרת באי מייל אבל הסיכוי לכך קלוש... תבדקי מול הבוס שלך מה אפשר לעשות אחרי שנאסוף קבוצה של אנשים ערב טוב

hemi123

New member
היירופיל

היי, גם אני אחד "מנפגעי היירופיל". אשמח לתת את קולי ופרטי במידה ותתארגן קבוצה. [email protected] חמי

kmarina

New member
היירופיל

יש פניות של אנשים אני חושבת שנוכל לעשות פה משהו את יכולה לעזור דרך הבוסים שלך?

יש לי רעיון!!!

אולי נעביר רשימת מיילים או שנארגן פגישה של כל "נפגעי היירופיל", ובמקביל נחפש באתרי אינטרנט איך אפשר להגיע למסמר של הבלגן (דוד לא??) בכל מקרה יש הסכמה??

GAL5960

New member
בכיף ....

רק נקווה שהרבה אנשים יצטרפו... ואם באמת תפסו אותו אפשר לבקש מבית משפט פירוק חברה וזה אומר שמפרקים את הנכסים שלו ומחזירים לנו את הכסף

מירב9

New member
זה יהיה מעולה אם נצליח לארגן קבוצה

גם אני הייתי בהיירופיל ברמת גן וגבו ממני ומאחותי את כל התשלום על סך של 20 אלף ש"ח!! הייתי שמחה אם נצליח להתארגן ולנסות לפעול כקבוצה ימית

kmarina

New member
תביעה קבוצתית

אם מישהו מכיר עורך דין שעוסק בנושא של נוכליות, או סתם מישהו טוב, הוא מוזמן להעלות את השם בפורום אני חושבת שבתביעות כאלה השכר לעו"ד משולם בסוף כאחוז מכספי הפיצוי

llilach1

New member
תגובה למכון היירופיל שנסגר

אנחנו 2 אחיות שמוגדרות כלקוחות "לכל החיים" ברשת היירופיל היינו שמחות להשתתף בתביעה ייצוגית באם תתקיים [email protected]

שי לי3

New member
גם אני נעקצתי

בינתיים עברתי 2 טיפולים ואת השלישי הייתי אמורה לעשות אתמול, כשהתקשרתי אליהם ביום שלישי ורביעי לדחות את הטיפול כמובן שלא היה מענה. התקשרתי לויזה וניסיתי לעצור את התשלומים שאמורים עוד לרדת לי ונאמר לי ע"י הנציג שלא ניתן. מה עלי לעשות? איך אפשרת לבטל את התשלומים הבאים? גל או מישהו אחר שהצליח? כמו כן אשמח להתעדכן בנוגע לתביעה ייצוגית. המייל שלי הוא [email protected]

diemond

New member
מהרו!!1 כל הנפגעי "היירופיל"!!!! כנסו לפה

בתאריך 19/10/07 כל הלקוחות נפגעי "היירופיל" מתאספים במכון שהיה בארלוזורוב 10 רמת גן לנקיטת צעדים משפטיים נגד בעל העסק דוד נוריאל שגנב כסף מלקוחותיו. כל הלקוחות נא להגיע למקום ןליצור עימי קשר 054-5615828 בזריזות כדי שנוכל ביחד לזכות בתביעה ולגבות את כספינו בחזרה!! תזדרזו!!!

ימיתa

New member
נפגשתם?

חבל שאתם מודיעים מהיום להיום..:/ הייתי שמחה אם הייתי יודעת שעושים עם זה משו.. בכל מקרה המייל שלי [email protected] לעידכונים

diemond

New member
חשוב מאוד!!!!

לפנות למשטרה להפעיל לחץ בתלונות נגד בעלי העסק, אחרת לא יצא לנו שום דבר לפי הייעוץ עם עו"ד חובה שכל לקוח יגיש תלונה על הבעלים כמה שיותר אנחנו נרוויח טיפול משפטי ללא תשלום לעו"ד!! אז מהרו ואל תחכו למי שיטפל...כל אחד חייב להגיש תלונה במשטרה!!!! (אפשר להגיש במקום מגורכם) תעבירו לכל הלקוחות

למעלה