מכון רפואי שנסגר לאחר גביית הכסף וללא טיפולים

milana5

New member
היירופיל- מכון רפואי שנסגר

שלום, גם אני שילמתי את כל התשלומים בעבור הטיפולים והיום לתדהמתי לאחר שהגעתי לקבל טיפול נוסף בסניף בר"ג,נתקלתי בדלת נעולה ובטלפונים מנותקים. נכנסתי לחנות של אדם שיושב סמוך לסניף שאמר לי שכב שבוע איך שאין כאן איש שהמון בנות מגיעות ולא זוכות להסבר כלשהו. האיש במקרה ראה פרסום בעיתון של "ישראל היום" בו בתפרסם ביום 25.09.07 שהחברה פשוט נסגרה וברחה עם כל הכסף. יש 4,000 מטופלים ששילמו ולא השילמו את הטיפול. האיש שומר את הכתבה אצלו החנות כל מי שמעוניין להגיע לקרוא יכול לבוא. יש שם את הפרטים של הבעלים של החברה וכו'... בכל אופן, אם תתארגן קבוצה אני מצטרפת. המייל שלי: [email protected]

pazzeev52

New member
עזרה למרומים

שלום לך לא אוכל לעזור לך בהשגת כספך, אך ראיתי שמכון בר"ג פונה לנפגעי היירופיל ומציע להם המשך טיפולים בתנאים טובים.השם: מור ביוטי. תוכל לחפש פרטים בגוגל זאב

orenmek

New member
מנפגעי היירופיל

אנחנו זוג שמטופל בהיירופיל, או לפחות היה לאור המצב הנ"ל, היינו רוצים גם להצטרף לקבוצת התביעה מייל שניתן להשיג אותנו [email protected] [email protected] אנא עדכנו אותנו במצב תודה

einavi810

New member
היירופיל

אני מנסה לאתר את הבעלים, מישהו זוכר מה היה שמו?? והיכן עובדת ד"ר אלכסנדה הידועה?? בבקשה לעדכן אותי לגבי תביעה ייצוגית כלשהי! [email protected]

kmarina

New member
כתבה על היירופיל בעיתון ישראל היום

קוראים להם דוד נוריאל וסימה לויטל לכל מי שמעוניין, מצ"ב קישור לכתבה שנכתבה על המכון בעיתון "ישראל היום" ביום 25.9.07 נכתב שם שהם ברחו עם הכסף של הלקוחות והשכר של העובדות עמ' 6 "שעירים לעזאזל" http://www.israelhayom.co.il/Main/PDF/digital_archive/25.09.07.pdf ניתן לגשת גם דרך הארכיון שבאתר העיתון

נוקיות

New member
מכון היירופיל שנסגר

גם אותי "עקצו" במכון היירופיל. רציתי לדעת אם והיכן מתארגנת קבוצה של נפגעים לשם הגשת תביעה יצוגית אצל עורך דין. אשמח לקבל מידע ולהצטרף ליוזמה כזו בדוא"ל שלי להלן: [email protected] תודה,

taushka

New member
מכון היירופיל שנסגר

גם אני לקוחה של היירופיל.היום הייתי שם-מקום נראה כאלו עובר שיפוצים.טלפונים לא עונים. איש שעובד בחנות סמוכה אמר שהם פשטו רגל. אני ישמח להצתרף לתביע קבוצתית. [email protected]

taltulina9

New member
צרפו גם אותי, גם אני נעקצתי

המייל שלי הוא [email protected] היום צילצלתי אליהם כדי לדחות תור ואין עונה ורק אחרי כמה שעות של בירורים נודע לי שהם פשטו את הרגל וברחו. אני מעוניינת להצטרף לתביעה ייצוגית.

מירב9

New member
היום התפרסמה הודעה בישראל היום על נוריאל

משו שהוא נעצר ביום שלישי בנמל בן גוריון ושיש חקירה נגדו בחשד להונאת לקוחות ועובדים... באינטרנט לא מצאתי כלום
למישו יש חדשות?

מי שיודע על החשוד, נא לעדכן בפורום כן??

אני גם שמעתי שעצרו אותו. רוצים לשמוע סקופ?? תקשיבו.. אני דוסית (חרדית למהדרין) וראיתי את הבעלים בכבודו ובעצמו לפני כשבוע שבוע וחצי קונה ירקות בבני ברק... מה הוא עשה שם? השם יעזור...

candyme

New member
גם אני מנפגעי היירופיל

בבקשה תיצרו איתי גם קשר אם תהיה איזה תביעה או משהו. תודה.

מי שנפגע מהירופיל-

להתקשר לשומר מסך אמנון לוי ולהשאיר הודעה עם כל הפרטים המדויקים שלכן! שנית, לשלוח אליהם מייל במקביל. הכל מופיע בפורום. ככל שיהיו להם יותר פניות כך הסיכוי שלנו גדל!!!

diemond

New member
להגיש תביעה במח' תביעות קטנות

כל אחד מהלקוחות היירופיל מתבקש להגיש תביעה במח' תביעות קטנמות ללא עורך דין זה הדבר היחיד שאפשר לעשות כרגע אגב בתביעה נא לציין שתובעים את בעלי העסק (דוד נוריאל וסימה לוי) במקרה של פירוק חברה יש הרמת מסך והתחייבות כלפי הנושים הראשונים הבנקים והעובדים. הלקוחות במקרה זה יהיו האחרונים. וגם כמבון הראשונים שיטופלו זה הלקוחות החדשים שרק עכשיו נכנסו להיירופיל ושילמו מראש עבור כל הטיפולים (גם לא בטוח שיראו כסף מהתביעה) שכל אחד ידאג לעצמו ובסכום הכסף שהוא נפגע זו תיהיה תביעה נפרדת משאר הלקוחות אין תביחעה ייצוגית זה ביזבוז זמן ולא ניתן למדוד את הנזק כספי כלפי כל אחד (בייעוץ עם עורכי דין נאמר כך)

למעלה