מכונה להמסת שוקולד
בוקר טוב לכולם
למרות שאני עוקב אחרי הפורום הזה כבר הרבה זמן, רק עכשיו הצתרפתי.אני התחלתי לעבוד עם שוקולד לפני חצי שנה בערך כתחביב.
אני מכין בעיקר חיקויים של דברים שאכלנו בחו"ל
Reeses Peanut Buter cups Almond Joy Mounds York Peppermint Patties Nestles Crunch
אני גם מכין פרלינים שונים אבל הכי אהוב על כולם זה הפרלין עם דובדבן בליקר שרי עטוף פונדנט עם Invertase מצופה שוקולד מריר פרווה.
כל השוקולדים שלי הם כשרים \ פרווה.
את הטמפרור אני עושה ידני בלי בעיות.
הבעיה שלי זה איך לשמור על החום של השוקולד בזמן העבודה.
מצאתי באינטרנט מכשיר להמסת - לא טמפרור - שוקולד מחברה Moldart בבלגיה ועוד אחת בהודו בשם Cacao. יש כמה גדלים - 3-6-12 ק"ג.
המכשיר ההודי עולה $360 כולל משלוח. אין לי מושג כמה אצתרך לשלם מכס פה בארץ. לא מצאתי שום דבר דומה לה פה בארץ.
קראתי בפורום על מישהוא\היא שבנה מכשיר לבד, אבל זה לא בשבילי להתעסק עם זה.
שאלתי (סוף סוף) האם למישהוא / היא יש נסיון במכשיר כזה והאם זה כדאי? הם טוענים שזה שומר על הטמפרטורה +/ - מעלה אחת.
תודה על הסבלנות ומצפה לתגובתכם.
zeyda1
בוקר טוב לכולם
למרות שאני עוקב אחרי הפורום הזה כבר הרבה זמן, רק עכשיו הצתרפתי.אני התחלתי לעבוד עם שוקולד לפני חצי שנה בערך כתחביב.
אני מכין בעיקר חיקויים של דברים שאכלנו בחו"ל
Reeses Peanut Buter cups Almond Joy Mounds York Peppermint Patties Nestles Crunch
אני גם מכין פרלינים שונים אבל הכי אהוב על כולם זה הפרלין עם דובדבן בליקר שרי עטוף פונדנט עם Invertase מצופה שוקולד מריר פרווה.
כל השוקולדים שלי הם כשרים \ פרווה.
את הטמפרור אני עושה ידני בלי בעיות.
הבעיה שלי זה איך לשמור על החום של השוקולד בזמן העבודה.
מצאתי באינטרנט מכשיר להמסת - לא טמפרור - שוקולד מחברה Moldart בבלגיה ועוד אחת בהודו בשם Cacao. יש כמה גדלים - 3-6-12 ק"ג.
המכשיר ההודי עולה $360 כולל משלוח. אין לי מושג כמה אצתרך לשלם מכס פה בארץ. לא מצאתי שום דבר דומה לה פה בארץ.
קראתי בפורום על מישהוא\היא שבנה מכשיר לבד, אבל זה לא בשבילי להתעסק עם זה.
שאלתי (סוף סוף) האם למישהוא / היא יש נסיון במכשיר כזה והאם זה כדאי? הם טוענים שזה שומר על הטמפרטורה +/ - מעלה אחת.
תודה על הסבלנות ומצפה לתגובתכם.
zeyda1