ערן
קודם כל תודה לך על העזרה הטלפונית. אני אילן שהתקשר אליך מלוס אנג´לס בנוגע לטחינה. הצלחתי להגיע לדקות הדרושה לצורך הכנה מושלמת של שוט כפול ב- 25 שניות. קרימה עבה ואספרסו עשיר. תענוג. מה שהדגשת בהודעה הוא חשוב מאד. מי שרוצה להכין אספרסו בבית, שיקח בחשבון שבנוסף למכונה, צריך לקנות גם מטחנה. טחינת הקפה חייבת להתאים למכונה שברשותכם ולכן קניית קפה טחון או טחינה בחנות עלולה לגרום לאספרסו להיות לא מוצלח. מכונת אספרסו לא קונים כדי להרשים, אלא כדי להשתמש ולשתות קפה. גם אם המכונה חשמלית וסופר אוטומטית, יש צורך להבין את הנושא.