מכור לסקס במצלמה

../images/Emo13.gif זה שאתה מודע למעשיך ולמצבך../images/Emo41.gif

מוכיח שאתה שולט בעניינים, ובעצם ההודעה שלך כאן למעלה לא הייתה כ"כ נואשת כמו שהיא יכולה להיקרא. מה שאתה אומר מאד הגיוני, ו"נכון" בקטע של מחסור בסקס אמיתי, כשבעצם אתה יכול להשיג אותו באופן יומיומי. אם אתה מודע למעשיך (המצלמה) וזה נעשה בכמות סבירה ולא אובססיבית, אז תהנה כל עוד אתה יכול, אבל עדיין(!) לשים את הגבול ולהתיחס לזה כמו לפינוק קטן ולא הדבר העיקרי שמניע אותך. בהצלחה
(זו היתה תגובתי..... איכזבתי אותך
)

רמקול69

New member
אממ תמצא לך בחורה לזיין אותה

ואז אולי כבר לא תהיה מכור. כי זה יהיה לך סקס ביד.

לא מדוייק

יש לי חיים מציאותים, ואם אני כל כך רוצה יש לי עם מי לשכב, אבל יש לעשות אהבה באמת ויש לעשות סקס. כתבתי שאני מעדיף סקס במצלמה על פני סטוץ חד פעמי. אני משוכנע שכשהיה לי אהבה אמיתית, יהיה הרבה פחות במצלמות, בינתיים אני מתנחם בסקס במצלמה. אשמח לתגובה

norools

New member
אוווווווו

כמה רגיש... אני בעד שתעשה את מה שאתה אוהב כל עוד זה לא פוגע באף אחד. כמו בכולם, גם בך יש תשוקה ואתה מתמכר לדבר כזה בעיקר כי נוח וזמין והכי חשוב, הסקס הכי בטוח שיש ורוב הסיכויים שאתה צודק ושתהיה לך אהבה תשכח מזה. מקסימום, שהיא תזרוק אותך, תוכל לחזור למצלמה הנאמנה והבטוחה שלך.

אתה פשוט צודק

השאלה היא אם אני מאונן במצלמה, האם תהיה לי בחוץ פחות תשוקה להכיר. אולי זה עלול להוריד את האנרגיות המיניות, אהיה פחות לחוץ ואדע תמיד שיש את התחליף וזה המצלמה אשמח לתגובה

norools

New member
אני לא צודק, אני צודקת.

אין תשובה חד משמעית לזה. אולי שתכיר מישהי שבאמת תעניין ותסקרן אותך תדע שגם אם זה לא יילך יש לך לאן לחזור, אולי זה באמת יתרום לך. אם זה יוריד לך את האנרגיות המיניות זה דווקא דבר חיובי, תכיר את הבחורה ממש טוב, וגם היא נורא תתרשם מההתנהלות האדישה שלך.

סור הלום

1. אין הבדל בין מה שאתה עושה לאוננות שהיא מאוד נפוצה. 2. התמכרות מוגדר רק כמצב בו אין שליטה, כמצב בו אתה לא בוחר לעשות משהו והוא פשוט גדול עלייך מבחינת שליטה בו. אתה מעדיף את הגמירה הזאת על פני סטוץ חד פעמי ואין עם זה שום בעיה עקרונית.זה יותר נקי, אתה לא פוגע באף אחד, מאוד זמין, לא עולה "דרינק" היתרונות ממש ברורים. 3. אם אתה חש שהאוננות הזאת השתלטה על חייך במובן זה שאתה עסוק בסקס יותר ממה שהיית רוצה,עלייך למצוא מה שימלא את החלל שנוצר. למשל- ספורט. ולהגביל באופן רצוני כפי שכבר כתבו לך קודמי את זמם השהות מול המחשב או את זמן שהותך בבית.

היי פיונית תודה על התגובה

ראשית אני מזדהה עם מה שכתבת, למשל אתמול לא יצאתי דיברתי עם ידידה שלי שניפגשנו כבר במציאות פשוט בילינו מול המחשב 3 שעות ועשינו סקס מדהים במצלמה. אניעושה ספורט ויש לי הרבה תחביבים, אבל תמיד אני יודע למצוא זמן לעשות סקס מול המצלמה גם שחוזר באמצע הלילה הביתה מבילוי. זה כמו התמכרות לשוקולד, קשה להפסיק. אני מאונן מקסימום פעמיים ביום בדרך כלל זה פעם אחת בלילה. כנראה שיש הרבה אנשים כמוני רק לא מודים בזה. לפני כמה שנים היתי עושה שיחות ארוטיות בטלפון היום אני משלב את זה במצלמה וזה ממש כייף. אולי שתהיה לי חברה אעשה את ה פחות אבל לא אוכל להגמל לגמרי אשמח לקבל תגובתך פיןנת

במחשבה שניה... ../images/Emo41.gif

אין לי כח עכשיו לקרוא שוב את כל השרשור.... אבל בן כמה אתה
לא כתוב בכרטיס.

דיוק בהגדרות,

מה שאתה קורא לו ללא הפסק וברגשנות רבה "סקס באינטרנט" הוא בסך הכל אוננות חצי פומבית. אתה לא שוכב עם אף אחת/אחד, אתה עושה ביד מול מצלמה. אם אתה באמת רוצה להגמל, ואני מניחה שהציעו את זה כבר כאן (רק שאין לי חשק לבדוק) תפסיק להתחבר לבלוגTV. במידה ואתה חלש אופי, תנתק את המודם/כבלים מהמחשב ותתנזר מאינטרנט לתקופה מסויימת. ואם במהלך אותה תקופה תעלה חרמנות - תנתב אותה לסקס ממשי.

היי אז איך את מגדירה סקס באינטרנט

היי נטחנת, מה שאת מציעה לי מאוד נכון, אבל הקושי הוא להגמל. בגלל שיש לי חולשה לשוקולד אני מקפיד שלא יהיה לי שוקולד בבית אבל שחברים מציעים שוקולד לא יכול לסרב. אני לא יכול בלי אינטרנט, זה חלק ממני, אבל אני מנהל חיים נורמלים יוצא מכיר וכייף לי, האינטרנט זה עוד כלי לפורקן מיני, וממכר עומד לי במצלמה לפעמים יותר מאשר במציאות בגלל הריגוש. שאני רואה בחורה מאוננת במצלמה או מתפשטת גם רק מלראות עומד חזק במציאות וכבר ניסיתי עומד יפה אבל פחות, צריך קצת לעזור. בגלל שבמצלמה זה בלתי מושג, היו לי מיקרים בודדים שניפגשתי אחרי סקס במצלמה והיה מטריף, אבל בגדול מעדיף להפריד בין עולם האינטנרט לעולם המציאותי, אשמח לתגובה שלך.כתבתי לך גם לפרטי בי

למעלה