מכושפות בVOD!!!

מכושפות בVOD!!!

אני מרשה לעצמי לפתוח הודעה חדשה,כי זו הודעה מאוד מאוד משמחת... היום נכנסתי לvod וראיתי שם את השם מכושפות,לשנייה חשבתי שזו סדרה אחרת אבל כשראיתי את התמונה ליד ממש ממש התלהבתי... ביינתים זה העונה הרשאונה והכל בחינם! בגלל שזה הפורם שהכי קשור למכושפות,רשמתי פה...פעם הייתי חבר בפורום מכושפות.. אז מי שרוצה זה נמצא בhot vod yonge בשורה של הדברים שבחינם אני לא יודע למה שמו את זה בקטגורייה של ילדים אבל מה זה משנה?העיקר שיש... אז תהנו ואני מעריך שבהמשך כל העונות יעלו...

LeAnnDylan

Well-known member
אעהאעהעה דאבל שאנון ../images/Emo14.gif

עכשיו אני אאלץ לתמרן בין ברנדון לברנדה
שוברים לי ת'לב שם בהוט. ביצ'ז!

LeAnnDylan

Well-known member
אבל אבל ברנדון../images/Emo23.gif מיי לאב!

ברנדון היה הפירסט סלברטי קראש שלי

always be me mc

New member
בואנה..

הגיע הזמן!!
כמובן שהיה עדיף לשים את הכל ולשדר בערוץ נורמלי אבל עדיף פתית מכלום
ובטח שמותר לפתוח הודעה חדשה זו הודעה סופר דופר משמחת !(בדיוק אתמול חשבתי על פיבי
) ורגע אמרת הכל בחינם.!.?! מגניב!
יאללה להפיץ את הבשורה!!
תודה רבה רבה כמובן על המידע המפורט והידיעה
ודווקא בגלל שכרגע אין פורום מכושפות יהיה טוב אם נוכל להפיץ את זה בתפוז כדי ששאר המעריצים ידעו(אני אישית מכירה כמה מעריצי מכושפות ששוכנים באיידול האמ האמ )

CharmedRulez

New member
בדיוק נכנסתי לשים הודעה!

כן!!! יש מכושפות בVOD וזה מגניב! איזה יופי ! הכי כיף שזה חינם! יש את זה גם בVOD הרגיל תחת "סדרות חדשות". תהנו!!!

always be me mc

New member
ההפך הוא הנכון לדעתי

לדעתי הוט צריכים ללמוד מיס(ולהביא כבר את גיבורים למסך אפילו אם זה בפיגור של שנה וחצי מארה"ב!
) אבל אני משתתפת בצערך
האמת בהתחלה כשקראתי את ההודעה מה זה התלהבתי כי חשבתי שזה מושלם בשבילך ואז כשהבנתי שזה הוט VOD אז קצת התבאסתי.

LeAnnDylan

Well-known member
אני איתך! לא מחליפה את יס!

אני דאגתי לשכנע את ההורים שלי להתחבר ליס ממש כשהם התחילו לשדר והם קנו את העונה השניה של מכושפות
אעאהעה ואת העונה האחרונה של בוורלי
אז זה שהוט קונים את הסדרות האלה 10 שנים אחרי זה אומנם נוסטלגי ונחמד אבל אל תשכחו מי דאג להביא לנו את הסדרות האלה קודם. חוץ מזה שאם מסתכלים על כלל הסדרות שיס מביאים לעומת הוט אני עדין מעדיפה את יס. להוט יש יתרון רק בסדרות מקור שאני אישית לא רואה אז לא איכפת לי. הסדרות היחידות שאני רואה נמצאות ביס אז כן.. להוט יש הרבה מה ללמוד מיס.

always be me mc

New member
דילן נסחפת../images/Emo11.gif

הוט אומנם לא מלכי הרכש אבל גם להם כמה סדרות טובות ומוכרות: טופ מודל, אלן, האוס, בוסטון ליגל, אבודים, 24, מדיום, CSI, בטי, איידול למשל אז למרות שהייתי רוצה לראות שמה את גיבורים, האנטומיה וכו' אני לא יכולה לטעון שכל הדברים הטובים ביס(גם אם לפעמים זה נראה ככה) בקיצור אל תקחו אותי ברצינות אנשים אני בן אדם ציני ומריר לפעמים
(אז איך אני ובנות גילמור מסתדרים? אין לי מושג
)

LeAnnDylan

Well-known member
חצי מהסדרות שציינת יש גם ביס. הם לא של הוט

ומדיום

CharmedRulez

New member
הן כן של הוט. אבל הוט מוכרים ליס את הערוץ

שהוא הוט פמילי (ויס הופכים אותו) ליס בייס.

always be me mc

New member
אוקי אז הוט מוכרים את הוט פאמילי

יפה הבנתי. (החלטה טפשית אבל קלטתי) וכנראה שגם מהוט 3 כי מדיום לא בהוט פאמילי אבל אילו סדרות מוכרות, עטורות פרסים או ואטאבר הוט לא מוכרים? האוס יש ליס? אבודים יש ליס? מקווה מאוד שלא. שישמרו להם כמה קלפים שלהם ורק שלהם.

LeAnnDylan

Well-known member
הם לא באמת של הוט

מה שהיה פעם ערוץ 3 (הסדרות הטובות בעולם) של הכבלים הפך לערוץ "משותף" איך שיס התחילו את שידוריהם. הסיבה היא לחסוך בהוצאות. בהתחלה הייתה יריבות בין הוט ויס כתוצאה מזה כל החברות האמריקאיות חגגו ממחרי עתק על סדרות הרכש מה שהשאיר את הוט עם הלשון בחוץ חסרת משאבים, דבר שבסוף אילץ אותה להשקיע יותר בהפקות מקור. יס בנתיים המשיכה להפציץ עם רכישות של הסדרות המובילות מה שגרם גם לעתיד הכלכלי שלה לא להיות כל כך וורוד כי ההוצאות היו גבוהות פי כמה מההכנסות. מה שהחליטו לעשות לאחרונה זה סוג של שיתוף פעולה בין הוט ויס ובמקום שכל זכיינית תקנה בנפרד כל סדרה שיוצאת הם הסכימו על סדרות מסוימות שיקנו יחד. האמת שהיום אני לא ממש סגורה על איך זה עובד אבל אני יודעת שפעם הרי ערוץ 3 וערוץ הסרטים לא היו שייכים להוט (בגלל זה יס שידרו בדיוק את אותם השידורים) אני די בטוחה שזה לא הוט קנו ומוכרים ליס אלא שמדובר בגורם שלישי כפי שהיה בהתחלה שהתפקיד העיקרי שלו הוא למנוע מאחת הזכייניות ליצור מונפול.

שאלה אלי אליכם בקשר למכושפות...

האם היה פורום כזה בתפוז והוא נסגר זמן קצר אחרי שהסדרה הסתיימה? אם אני הייתי רוצה לדבר על הסדרה אז זה מקום מתאים?

CharmedRulez

New member
כן! ../images/Emo13.gif

אנחנו מברכים כל אחד שבא ורוצה לדבר על מכושפות! וגם על אליסה. אבל בגלל שאין פורום למכושפות כרגע - זה המקום! ברוך הבא איירה

always be me mc

New member
מברכים, מברכים דוד אבל אל תסחף!

שרשור הפרק זה ה-מקום לדבר על מכושפות. לא להתחיל לפתוח מיליון שרשורים על הסדרה.

always be me mc

New member
פה אפשר

אבל להשתדל לעשות זאת בשרשור פרק או ב-
כי דוגרי זה פורום של השחקנית לא של הסדרה

למעלה