always be me mc
New member
למה תזוזה דרסטית של הידיים?
גם עם אצבע היא יכולה להזיז משהו אז דרסטי זה לא חייב להיות חוץ מזה שאם אתה נועץ מבט במישהו ואז באופן מסתורי הוא עף אז זה כן חשוד
והפתעה או לא זה פשוט לא מרתיע(זה לא הפחיד את ג'רמי
) כמו כן גם יכול לבוא משהו ולעוור אותך ואז לא תוכל להשתמש בכוח. אין על הידיים בקיצור: יותר קל להעיף איתן דברים, הן יותר חזקות, יותר מדוייקות וחכה איזו עונה או שתיים יש פרק שמצדיק את הידיים
(כפרה על הפרק
) ונסחפת בקטע של הריכוז.. צבע שיער משתנה הרבה בטלוויזיה ואני לא רואה שזה משפיע על הרייטינג או על התגובות של האנשים לסדרה אך לעומת זאת תספורות (האמ 'פליסיטי' האמ רייטינג נפל דרמטית) ופיאות זה כן(אני זוכרת איך בעונה האחרונה של הירוז כל הזמן התלוננו על השיער של קלייר וכמה שהפיאה נוראית) היי אפילו לי תספורת אחת של גברת אחת הפריעה לי במיוחד
לסיכום פה : מסכימה לגבי התספורת
חולקת לגבי הצבע שיער
אבל על מה אני מקשקשת בעצם?? אתה אוהב עיניים שיהיה לך לבריאות, אני אוהבת ידיים אז שיהיה לי בתיאבון
כל אחד והשגעונות שלו.. המ ואיזה שחקן השחקן של הרוח? (זה יענו?http://www.imdb.com/name/nm0462116/) ולסיום הנה שאלה שאני מקווה שכן תסכים איתה: לא הגיע הזמן לפתוח שרשור מכושפות 2 ולהמשיך משמה? קצת נמאס לי להיכנס כל שניה לשרשור ה-VOD הזה
גם עם אצבע היא יכולה להזיז משהו אז דרסטי זה לא חייב להיות חוץ מזה שאם אתה נועץ מבט במישהו ואז באופן מסתורי הוא עף אז זה כן חשוד