מכושפות בVOD!!!

always be me mc

New member
למה תזוזה דרסטית של הידיים?

גם עם אצבע היא יכולה להזיז משהו אז דרסטי זה לא חייב להיות חוץ מזה שאם אתה נועץ מבט במישהו ואז באופן מסתורי הוא עף אז זה כן חשוד
והפתעה או לא זה פשוט לא מרתיע(זה לא הפחיד את ג'רמי
) כמו כן גם יכול לבוא משהו ולעוור אותך ואז לא תוכל להשתמש בכוח. אין על הידיים בקיצור: יותר קל להעיף איתן דברים, הן יותר חזקות, יותר מדוייקות וחכה איזו עונה או שתיים יש פרק שמצדיק את הידיים
(כפרה על הפרק
) ונסחפת בקטע של הריכוז.. צבע שיער משתנה הרבה בטלוויזיה ואני לא רואה שזה משפיע על הרייטינג או על התגובות של האנשים לסדרה אך לעומת זאת תספורות (האמ 'פליסיטי' האמ רייטינג נפל דרמטית) ופיאות זה כן(אני זוכרת איך בעונה האחרונה של הירוז כל הזמן התלוננו על השיער של קלייר וכמה שהפיאה נוראית) היי אפילו לי תספורת אחת של גברת אחת הפריעה לי במיוחד
לסיכום פה : מסכימה לגבי התספורת
חולקת לגבי הצבע שיער
אבל על מה אני מקשקשת בעצם?? אתה אוהב עיניים שיהיה לך לבריאות, אני אוהבת ידיים אז שיהיה לי בתיאבון
כל אחד והשגעונות שלו.. המ ואיזה שחקן השחקן של הרוח? (זה יענו?http://www.imdb.com/name/nm0462116/) ולסיום הנה שאלה שאני מקווה שכן תסכים איתה: לא הגיע הזמן לפתוח שרשור מכושפות 2 ולהמשיך משמה? קצת נמאס לי להיכנס כל שניה לשרשור ה-VOD הזה

עוד מעט...

אני אסים את העונה הראשונה ואז אפתח שרשור חדש. ולא הבנת למה אני מתלונן, אני מסכים שידיים נראה יותר טוב ויותר הגיוני אבל אני לא מסכים שזה צריך להיות שינוי שמציין את התחזקות הכוח. מההתחלה הידיים נשמע כמו רעיון טוב אבל דחו את זה רק בשביל שיתנו דוגמה להתחזקות הכוח? אפשר למצוא דרכים אחרות. אני ל אמרתי ששינוי הצבע מפריעה לרייטינג או למעריצים. המעריצים יתלהבו מהסדרה באש ובמים והרייטינג הוא דבר שתלוי בהרבה גורמים. ועל איזו פאה את מדברת בגיבורים?

always be me mc

New member
הבנתי שהשינוי הזה 'הזוי' מבחינתך

ניסיתי לגרום לו להיראות פחות 'הזוי' אבל לא הלך אז מה אפשר לעשות? לך יש דעה אחת על איך השינוי היה צריך להיות וליוצרים אחרת אז זה מה שנעשה וכיוון שמאוחר מדי לשנות את זה במקום לפקפק בזה הייתי מציעה לך לנסות להשלים עם זה כי זה לא שזה יעלם בעונה הבאה או זו שאחריה(מה שכן אבל אתה מוזמן לספר על הרעיון שלך לדרך התחזקות אחרת). ואכן לא אמרת שזה מפריע לזה או לזה אבל אמרת שזה שינוי צורם שינוי צבע מתי שלרוב האנשים זה לא ותתפלא אבל זו הדעה הרווחת למה הרייטינג של 'פליסיטי' נפל בגלל שהסמל שלה, השיער קוצץ באופן משמעותי (כנראה אנשים אהבו אותה עם שיער מתולתל ענקי ונפוח) אז אולי יש בזה גרעין של אמת. ובאשר לגיבורים אז בסביבות עונה 3 היידן(AKA קלייר) הסתפרה ובמקום פשוט לזרום עם זה שמו לה פאה שכנראה לא ישבה עליה טוב אז התלוננו על זה כמעט כל פרק.

א' כל הכבוד ששמו לה פאה...

לא יודע איך הייתי מגיב אם הייתי רואה אותה עם שיער בלונד קצר. בטח לא הייתי אוהב את זה........ ב' - אני לא מאמין שהיא הסתפרה!!!!!!! מה היא חשבה לעצמה? ככה להרוס את עצמה??? למה???!?!?!?!? השיער שלה כבר גדל מספיק? לוקח הרבה זמן להשלים עם שינוי במראה החיצוני (צבע\תספורת\זקן מוגזם ומיותר לחלוטין שעושה לך סיוטים בלילה) וכשרואים סדרה כל יום (וכמה פעמים ביום) אז אי אפשר להשלים עם זה כל כך מהר. אם היא הייה עדיין משודרת בארה"ב והייתי "משיג" אותה מהאינטרנט אז יכול להיות שהייתי מתרגל לזה יותר מהר אבל לצערי זה לא המצב. לא נורא, יהיה בסדר......

always be me mc

New member
תגובה מרעננת

שכמובן שאני לא מסכימה איתה(חלק ב' מציק לי במיוחד
) אבל ואטאבר העיקר שאתה בריא :) ואני דווקא אוהבת את התספורת (לפחות בתמונה הזאת
) אגב על מה אתה מדבר כשאתה אומר 'אם היא הייתה עדיין משודרת בארה"ב'? הסדרה לא בוטלה עונה 3 פשוט נגמרה וכן אפשר להשיג אותה באינטרנט.

always be me mc

New member
וכן השיער של היידן עדיין קצר

(עד הכתפיים) אבל בואנה היא נראית מהמם!
ואמן אמן לא תהיה פאה(למה כתבתי פיאה?) בעונה הבאה. לא שאני שונאת את הפאה אבל יהיה לי נחמד לראות אותה במראה אחר וזה גם יותר מתאים שיהיה לה קצר בעונה 4 מאשר בעונה 3(תראה את העונה ותבין).
היידן

ראיתי ועדיין לא הבנתי...

זה בגלל האבא המתחזה שלה? בגלל הסבתא (אגב, אותה שחקנית מהעונה הראשונה של מכושפות) שמשקרת לה? לא הבנתי... ואת יכולה לא להסכים אבל היא עדיין הרסה את עצמה + הדמות ותודה לאל שהיוצרים ראו את זה. צריך להחתים שחקנים על חוזה שמחייב אותם לא לשנות את המראה כי אז זה יפגע בסדרה. יותר נכון, לכלול סעיף בחוזה החתום שלהם שמונע מהם לשנות בצורה דרסטית (שיער קצר למשל) את המראה. אם זה היה קיים בכל הסדרות בארה"ב (חלק מאיגוד השחקנים או משהו כזה) אז הייתי מאוד מאושר.

always be me mc

New member
אתה צריך לפרט מה לא מובן לך

כי באמת שאין לי מושג איך הגעת מהיידן - > תספורת -> עונה 3 נגמרה -> זה בגלל האבא המתחזה? ככה הקשר נראה לי אז תצטרך לפרט על איזה פרק אתה מדבר ומה הבעיה שלך איתו ואולי אני גם אוכל להסביר
ואל תעלב אבל מה שאתה מציע נשמע זוועה
וזוועה כזאת אני מקווה לפחות שאתה מחייב גם את הבנים.

כמובן שאני מחייב גם את הבנים...

אין לי בעיה עם שום פרק מגיבורים, אני פשוט לא מבין על מה את דיברת. הזכרת משהו עם הפאה של קלייר ולמה זה יותר מתאים לעונה רביעית (שעדיין לא התחילה)???

always be me mc

New member
קצר מתאים לעונה 4../images/Emo58.gif לעלילת קלייר../images/Emo70.gif

כי בעונה 4 היא הולכת לקולג' אז מתאים לה המראה הקצר, הקליל, הרענן והצעיר
(ושאגב מצילומים לסצינה כזאת מצאתי את התמונה שלה עם השיער עד הכתפיים שהתאהבתי בה
) המ ולמה בעצם קצר לא התאים לעונה 3? העונה הייתה כבדה, החל מהפרק הראשון לקלייר לא הייתה מנוחה וכל העונה היא עברה טראומות אז זה לא התאים באמת (צדקו שמה שרצו להשאיר אותה עם ארוך) ולזה התכוונתי כשאמרתי שמתאים יותר קצר בעונה 4 מאשר בעונה 3
וכל הכבוד לך שאין לך בעיה עם גיבורים! (משום מה השנה שמעתי כמעט כל הזמן תלונות על הסדרה
) כמו כן יפה לך שאתה לא מקפח את המין השני מבחינת הכללים

אני מבין שקראת דיווחים על....

העונה הבאה ועל סמך זה את אומרת ששיער קצר יותר מתאים. אני לא קראתי אז בגלל זה לא הבנתי אותך.... וכשאני אמרתי שאין לי בעיה עם פרקים של גיבורים אז לא דיברתי על התוכן העלילתי, דיברתי על הופעה חיצונית. מבחינת העלילה, בחצי הראשון של העונה השלישית חזרנו לאותו סיפור מאוס של להציל את העולם (הרבה אנשים נתנו ביקורת מוצדקת לגבי העניין הזה) אבל בחצי השני של העונה המצב השתפר מאוד כאשר כולם נלחמים על חייהם. העונה הקרובה צפויה להיות קצרה יותר אבל אני מאוד מקווה שהיא לא תיהיה האחרונה...

always be me mc

New member
גם ללא הדיווחים אני חושבת שהטבעי

יפה ומתאים לה יותר מהפאה אבל הדיווחים רק חיזקו את דעתי. וטוב אני לא יכולה להתווכח איתך בקטע של גיבורים כי דוגרי זו העונה הראשונה שראיתי במלואה אבל מה שכן מסכימה שהחלק השני הרבה יותר מעניין מהחלק הראשון

ברור שלא יפה לה הפאה...

(גם אני חשבתי שיש משהו מוזר בשיער אבל לא ידעתי שזו פאה) אבל עדיף לשמר את האשליה של קלייר במקום קלייר עם שיער קצר ונוראי (כנ"ל היידן)

CharmedRulez

New member
לא, אבל דומה לו...

לדעתי התפתחות הכוח היא טבעית ומגניבה.... וטידביט מעניין הוא שבפרק הפיילוט שלא שודר, כשפרו סוגרת את הדלת בסוף הפרק - היא לא סוגרת עם העיניים אלא עם היד. בפרק שצולם מחדש - היא כבר עושה את זה עם העיניים ומאוחר יותר, הקטע שיוכנס לקרדיט הפתיחה יהיה זה מהפיילוט שלא שודר. כך שמההתחלה זאת הייתה התפתחות שתוכננה לפרו - תיעול הכוחות דרך הידיים. ואני מצטער לבשר אבל בעונה רחוקה ממך כרגע, אליסה מילאנו (פיבי) עושה שיער קצוץ....

או יופי....

אז לא רק שיהיה שינוי משמעותי בתסרוקת, זה גם יקרה לשחקנית הכי יפה שם ויהפוך אותה (באותו הזמן, היום זה שונה) למכוערת. אני גם בטח יהיה עצבני על כל העניין הזה ויעביר הרבה מהסצינות שלה. אבל אם זה רחוק אז יכול להיות שאני אפסיק לראות את הסדרה עוד לפני זה, כשיחליפו את פרו כי שאנון לא יכולה לשמור על האגו שלה ואוהבת לדפוק לעצמה את הקריירה. כמעט הפסקתי לראות את בבילון 5 אחרי העונה הראשונה בגלל סיפור דומה. המשכתי עם בקושי רבע עניין בסדרה אבל היא השתפרה פלאות. אולי אותו דבר יקרה גם במכושפות (לפחות עד התסרוקת)

אני אמשיך לראות...

אבל אני אחליט בעצמי אם העזיבה של שאנוווווווון תגרום לי להפסיק לצפות בה או להמשיך.

CharmedRulez

New member
למען האמת, הרייטינג עלה אחרי העזיבה של שאנן

והסדרה חודשה מראש ל3 עונות נוספות בתום עונה 4.

למעלה