אני לא רוצה להרוס לך. אני אגיד את זה הכי
כללי שאפשר.... - על הפעם הראשונה שאתה רואה את הסדרה - מגניב. אני שמח בשבילך. - על
שאנן דוהרטי -עזבה בשל סכסוך עם המפיק הראשי של הסדרה (בראד קרן) שלא אהב את זה שהיא דעתנית ורוצה חלק בהחלטות העלילתיות של הדמויות, היא רצתה כיוון אפל יותר לסדרה, המשכי יותר (לא פרקי סטנד אלון) והוא לא סבל את זה שהשחקנית הראשית מעזה לפתוח את הפה. מבחינתו שחקנית הייתה אמורה לשחק ולשתוק. היא לא הייתה כזאת. היא הואשמה שהסיבה לפיטורים הייתה ריב בינה לבין אליסה מילאנו (פיבי) כשבפועל היא פוטרה בסוף העונה ה-3 אחרי שהיא הייתה זו שביימה את אותו הפרק! איך עוברים מלביים את הפרק האחרון בעונה (שהוא פרק חשוב מן הסתם) ללהיות מפוטרים? בכל מקרה, עדיף לא לקרות ספויילרים לפחות עד סוף עונה 4 ככה כל המעבר יהיה הרבה יותר קל בשבילך והרבה פחות דרמטית. המראה החיצוני לא משתנה כי הדמות של פרו עוזבת (לא אגלה לך איך
לא רוצה להרוס) ובמקומה מגיעה מישהי אחרת. ברעיון עלילתי מקורי שנבנה במקרה והוכנס כאילו מראש. הרוב אהבו ולא סתם - הסדרה המשיכה חמש עונות שלמות בלי שאנן דוהרטי. אין חילופי שחקנים חוץ מזה. - על הכוחות - הן מגלות שיש להן כוחות והן כאילו קיבלו את זה בקלות אני מסכים שבצפייה חוזרת זה נראה קל מדי. מצד שני, בפרק 1 אף אחד מהן לא מסכימה להאמין לזה עד שג'רמי מתפוצץ בעליית הגג וזה דיי מוחשי לקלוט. אחרי זה, בפרק 2 כל הפרק פייפר מפחדת שהיא בעצם רעה. הולכת לכנסייה ומפחדת להיכנס עד שבסוף אחרי הרבה שיחות עם הכומר ההוא, היא נכנסת לכנסייה ומגלה שהיא טובה. בפרק 3, אבא שלהן נכנס לתמונה ומבלבל אותן לגמרי ופיבי כל כך שמחה שסוף סוף יש לה מישהו לדבר איתו על הקסם. זה לא קל כמו שזה נראה, מצד שני, זה לא כזהההה קשה. חוץ מזה, פיבי נורא הייתה צריכה מטרה כך שכל עולם הקסם בא לה בטבעיות והיא כלכך שמחה על זה שיש לה עתיד ומטרה. פייפר ופרו הרבה יותר עצורות מלהגיע ולהיכנס לעולם הזה. בעיקר פייפר לאורך כל המשך הסדרה.