מכושפות - עונה 1!

CharmedRulez

New member
מכושפות - עונה 1!

אוקיי תקשיבו, זה מה שהולך להתבצע. לא מעניין אותי אם אתם בהוט, לא מעניין אותי אם אתם ביס, אנחנו עושים צפייה משותפת מעכשיו בפרקים של עונה 1! מתחילים מפרק 1 (למרות שכבר ראיתי את ה-5 הראשונים). תגובות לכאן! 1.01- Something Wicca this way Comes ... שרשרו!

ראיתי את שלושת הראשונים...

ורציתי לציין שאף פעם לא ראיתי את הסדרה אז זו פעם ראשונה שלי ואני די שמח שהוט העלו את כל העונה הראשונה בחינם. לא יודע מתי יעלו העונות הבאות אבל אני אחכה להן. שני דברים שרציתי לדבר עליהם (ללא ספוילרים בבקשה): למה שאנון דוהרטי עזבה את הסדרה? אני מאוד חושש מהרגע הזה. הרגע שבו מראה חיצוני ישתנה ללא הפסקה ושחקנים יתחלפו כמו גרביים... דבר שני, בפילוט של הסדרה הן מגלות שהן מכשפות ויש להן כוחות. הן ידעו את זה בעבר או שלא היה להן מושג שיש כזה דבר בעולם כמו קסם? כי שלושתן קיבלו את העניין הזה די בקלות. פיבי מקריאה כמה שורות מספר מסתורי ויש הן מוכנות להאמין להכל. עוד לפני שהכוחות צצו לא ראיתי את פיבי מפקפקת בכל דבר. זה פשוט נראה כאילו הם קיבלו את זה יחסית קל ולא נכנסו להתקף פאניקה מזה שיש קסמים בעולם והם חלק מרכזי מזה.

CharmedRulez

New member
אני לא רוצה להרוס לך. אני אגיד את זה הכי

כללי שאפשר.... - על הפעם הראשונה שאתה רואה את הסדרה - מגניב. אני שמח בשבילך. - על שאנן דוהרטי -עזבה בשל סכסוך עם המפיק הראשי של הסדרה (בראד קרן) שלא אהב את זה שהיא דעתנית ורוצה חלק בהחלטות העלילתיות של הדמויות, היא רצתה כיוון אפל יותר לסדרה, המשכי יותר (לא פרקי סטנד אלון) והוא לא סבל את זה שהשחקנית הראשית מעזה לפתוח את הפה. מבחינתו שחקנית הייתה אמורה לשחק ולשתוק. היא לא הייתה כזאת. היא הואשמה שהסיבה לפיטורים הייתה ריב בינה לבין אליסה מילאנו (פיבי) כשבפועל היא פוטרה בסוף העונה ה-3 אחרי שהיא הייתה זו שביימה את אותו הפרק! איך עוברים מלביים את הפרק האחרון בעונה (שהוא פרק חשוב מן הסתם) ללהיות מפוטרים? בכל מקרה, עדיף לא לקרות ספויילרים לפחות עד סוף עונה 4 ככה כל המעבר יהיה הרבה יותר קל בשבילך והרבה פחות דרמטית. המראה החיצוני לא משתנה כי הדמות של פרו עוזבת (לא אגלה לך איך
לא רוצה להרוס) ובמקומה מגיעה מישהי אחרת. ברעיון עלילתי מקורי שנבנה במקרה והוכנס כאילו מראש. הרוב אהבו ולא סתם - הסדרה המשיכה חמש עונות שלמות בלי שאנן דוהרטי. אין חילופי שחקנים חוץ מזה. - על הכוחות - הן מגלות שיש להן כוחות והן כאילו קיבלו את זה בקלות אני מסכים שבצפייה חוזרת זה נראה קל מדי. מצד שני, בפרק 1 אף אחד מהן לא מסכימה להאמין לזה עד שג'רמי מתפוצץ בעליית הגג וזה דיי מוחשי לקלוט. אחרי זה, בפרק 2 כל הפרק פייפר מפחדת שהיא בעצם רעה. הולכת לכנסייה ומפחדת להיכנס עד שבסוף אחרי הרבה שיחות עם הכומר ההוא, היא נכנסת לכנסייה ומגלה שהיא טובה. בפרק 3, אבא שלהן נכנס לתמונה ומבלבל אותן לגמרי ופיבי כל כך שמחה שסוף סוף יש לה מישהו לדבר איתו על הקסם. זה לא קל כמו שזה נראה, מצד שני, זה לא כזהההה קשה. חוץ מזה, פיבי נורא הייתה צריכה מטרה כך שכל עולם הקסם בא לה בטבעיות והיא כלכך שמחה על זה שיש לה עתיד ומטרה. פייפר ופרו הרבה יותר עצורות מלהגיע ולהיכנס לעולם הזה. בעיקר פייפר לאורך כל המשך הסדרה.

תודה על ההסברים...

מבחינת מראה חיצוני, התכוונתי בכלליות לגבי כל השחקנים. אני ממש שונא כשצובעים את השיער וכשמחליפים תסרוקות. אני לא מבקש לדעת אם זה קורה (אז בבקשה לא לציין) אבל אני כנראה אצטרך לסבול את זה. בטח ייקח לי זמן להתרגל אליה, יהיה קשה בלי שאנון דוהרטי.

CharmedRulez

New member
כן זה נכון. בהתחלה זה קשה בלעדיה.

ושאנן, לא שאנון. בלי ו'. זה השם שלה
גם אהרון ספלינג שנא את השינויים בתסרוקות וכאלה ולכן היה לכולן סעיף בחוזה שאסור להן לשנות תסרוקות בלי אישור של ההפקה. ככה זה בכל הסדרות שלו. ובבקשה

always be me mc

New member
שאנון, שאנן על מה אתם מדברים??

בזמן הקרדיטים היה לי כתוב בכלל שנון

CharmedRulez

New member
../images/Emo2.gif שאנן!

שאנן שאנן שאנן שאנן שאנן שאנן שאנן שאנן שאנן!

שאנון../images/Emo70.gifשאנון../images/Emo70.gif

שאנון שאנון שאנון שאנון שאנון שאנון שאנון שאנון שאנון. אבל ברצינות, שאנון. אפרופו שאנון, חבל שהיא הרסה לעצמה את הקריירה עם ויכוחים מאחורי הקלעים. היא לא לומדת...

CharmedRulez

New member
קוראים לה שאנן. הנה האתר בIMDB שלה...

http://www.imdb.com/name/nm0001147/ אתם רואים O איפה שהוא? כי אני לא! חוצמזה, השמועות עליה הרסו את הקריירה שלה יותר משהיא עשתה לעצמה, ובוורלי הילס החדש הקפיץ לה קצת מוניטין חיובי והיא מצטלמת לשני סרטים חדשים!
יאי שאנן!

אם אני לא טועה...

(ויכול להיות שכן) בעברית אומרים שאנון. זה הרי לא שם עברי אז זה לא יפתיע אותי אם מבטאים אותו שונה בעברית. ולמה להסתמך על IMDB? האתר הזה מלא בטעויות ולא מתעדכן כל כך מהר ואין ליו לארי (האוס מהסדרה האוס) תמונה שם!!! ושאנווווווווווון קיבלה מוניטין חיובי אחרי הזבלון הזה (90210 שאני רואה בעקביות)? מסכנה...... ד"א, הגיל לא עושה לה פלאים....

CharmedRulez

New member
כתוב שאנן! אל תתווכח! ../images/Emo13.gif

מוניטין חיובי - כן. היא עשתה המון ריאיונות, חזרה לתודעה, קיבלה המון פידבק חיובי מהמפיקים והשחקנים של הסדרה שאמרו כמה שהיא טובה ומקצועית ומלאת אינסייט ושכיף לעבוד איתה. מחכים לסרט שלה שייצא

CharmedRulez

New member
ברור עברו 10 שנים מאז.

הסדרה החלה ב1998.... אומרים שאנן ולך לאתר הרשמי שלה אם צריך
לא נראה לי שזה סרט טלויזיה. קוראים לזה "burning palms" והיא משחקת שם עם דילן מקדרמוט מהפרקליטים.

לא כבר אמרתי את זה?

אולי בעברית מבטאים אחרת. שאנון! היא לא עשתה סרט טלוויזיה לערוץ המדע בדיוני האמריקאי עם מייקל שאנקס?

למעלה