מכושפות - עונה 1!

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifשאנן. שאנן שאנן שאנן ../images/Emo9.gif

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאיפה אורטל לתמיכה בעניין??

always be me mc

New member
אל דאגה זו לא אופרת סבון

לא מתחלפים פה כמו גרביים. רוב האחיות נשארות ומי שיוצא ונכנס בסדרה אלו בעיקר דמויות המשנה/דמויות האורח(=שחקנים מפורסמים שבאים לאיזה פרק או שניים למשל) המ ובאשר לקלות אז בנוסף למה שדוד העיר אני רוצה להזכיר שזו תוכנית טלוויזיה כל התגליות, ההתפתחויות והפתרונות צריכים להיכנס לתוך שעה(והכוונה בשעה זה ל-40 וקצת דקות) אז זה מה שמקריבים. אין תהליך השלמה מעמיק כמו בסרט אבל הן כן משלימות עם זה לאורך הפרקים..

always be me mc

New member
פרק 1= פרק יפה

פעם הוא היה אפילו מצויין אבל אחרי הפעם ה-50 שצופים בו הוא כבר קצת
כי הוא לא מפחיד, הוא לא מפתיע, הוא לא כזה מצחיק מה שכן אבל את אנדי היה נחמד לראות

LeAnnDylan

Well-known member
טוב נממ דעתי :):

כמובן שהפרק הראשון הוא אחד האהובים עליי. אז כן הוא לא משעשע כמו האחרים ובפעם ה-50 הוא גם לא מפחיד או מפתיע, הוא גם לא הפרק הכי טוב בעונה אבל זה עדין הפרק הראשון זו ההתחלה הבנות כל כך מכוערות שם שזה חמוד אפילו פיבי הייתה חמודה שם. בכלל זה אחד הפרקים היחידים שאני יכולה לראות בריפיט ולא ימאס לי :) כיף!!

CharmedRulez

New member
../images/Emo13.gif

לדעתי זה חתיכת פרק מצויין (וזה שאפילו פיבי חמודה בו זה הישג). אחד הפיילוטים הכי מגובשים שנוצרו לדעתי, עם עלילה מאוד ברורה, מטרות ובנייה מדוייקת של קווי העלילה לדמויות.

always be me mc

New member
היי פיבי חמודה זה לא הישג ../images/Emo11.gif../images/Emo191.gif

היא חמודה במשך כל העונה וכמעט כל הסדרה

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo7.gif

אני גם רוצההההההההההההה כל העולם יראה את העונה השניה לפני בפעם הטריליון כבר חח XD בחיי שאני צריכה להכנס לגינס כהמעריצה שראתה את מכושפות בקצב האיטי ביותר! XD או כהמעריצה שלקח לה הכי הרבה זמן לסיים את הסדרה..

always be me mc

New member
../images/Emo201.gif אל תדאגי

יומך עוד יגיע! וכשהוא יגיע אני אהיה שמה מאחוריך עם סכין ו.. חח סתם אבל תחשבי על זה ככה : כולם אולי יסיימו אבל הטוב יהיה עוד לפנייך

למעלה