מכות רצח

L m a o

New member
כיבוש, האמנם?

עזה- נכבשה ממצרים, והוחזרה. יו"ש- נכבשו מירדן, לא מפלסטין. איזה שטחים נכבשו? שטחי 48? פעם הבאה, שלא יפתחו במלחמה ויתלוננו שכבשו להם.

חטאתי במונחי השמאל, עמך הסליחה.

ה"כיבוש" השחית אותי
אני רואה את א"י משוחררת כולה
בדיוק כמוך. לא בחרנו לשחרר את ארצנו מהכיבוש ה
מכורח המציאות הכריחו אותנו ועתה הם מתלוננים...

L m a o

New member
הסטוריה.

למה פרצה מלחמת העצמאות? מי התחיל אותה? אתם פשוט לא מוכנים להודות שכל מדינות ערב לא הצליחו לנצח מדינה בת יום.

omerlh

New member
התנגדות

אלו לא חיות אדם, אלו אנשים רגילים כמוני וכמוני שהמציאות הנוראה של הכיבוש (מחסומים, חיסולים ועוד) השחיתה אותם וגרמה להם לאבד צלם אנוש. זוהי לא אשמתם זוהי אשמתנו כחברה שהדברים האלו קורים. זוהי תוצאה בלתי נמנעת של נתינת זכויות כובש בלתי מוגבל בכוחו לילד בן שמונה עשרה. יתכן שיש כמה שהיו מושחתים מההתחלה, אבל לא כולם היו כאלו.

"הכיבוש משחית" אוי ויי, תזכיר לי..

למה אנחנו שם מלכתחילה? הצבא נמצא שם לחינם? למה יורים קסאמים מעזה, האם הכיבוש משחית גם שם? למה הערבים מבקשים את זכות השיבה, לאן הם רוצים לשוב, למה גורשו מביתם? האם גם זה באשמתנו. אז כן "באשמתנו" כי עצם קיומנו כ"כופרים" לצידם זו עילה מספקת להתקוממות. די לצביעות וההלקאה העצמית, אם הם לא היו חיות אדם ברבריות מזמן הייתה להם מדינה. זה שהם לא הסכימו לתוכנית החלוקה והקמת המדינה היהודית ב48 - זבש"ם, שיאכלו את החומוס שבישלו אבותיהם ושהם במקום להתקדם קדימה הולכים אחורה. שיזנחו את הטרור קודם כל, אח"כ דברים יראו אחרת.

L m a o

New member
אבל.

המון ערבים רוצחים יהודים, גם בישראל וגם במדינות השונות, הם אינם מוכנים לדבר על שלום, ואתם בעדם, באופן לא אובייקטיבי. לי העניין של החייל הפריע במידה מסויימת, אך אני מתחשב בעובדה שהוא נשא סכין, ואני לא אגיד שצהל אכזר והם לא.

../images/Emo6.gif כדאי לקרוא עיתונים לפעמים

לא שמעת על ההצעה הסעודית להכרה גורפת מצד כל ארצות ערב, כולל כינון יחסים דיפלומטיים מלאים, תמורת סיום הכיבוש? לדבריך, הערבים מעוניינים בהמשך הכיבוש הנוכחי, המחסומים הממררים את חיי היום-יום שלהם, הפקעת וגזל אדמותיהם? צריך לחשוב לפני שרצים לכתוב משהו.

the red dragon

New member
אתה מדבר על רוע?????????.

הוא ניסה לתקוף חיילים בסכין יחתיכת עיוור! מה אתה מצפה מהם שיפצעו אותו יקחו אותו לבית משפט וזהו ישתחרר לחופשי? אין מילים לטימטום שלכם.

the red dragon

New member
מה אתה מדבר ביכלל

אתה ערבי ביכלל. אני רוצה לראות יהודי שניכנס לעזה ותוקף עם סכין פעיל חמאס מעניין מה הייתה אומר אז שהיו קורתים לו את הראש. ככה צריך להיות גם אני הייתי הורג את אותו אחד אם היה לי את הסמכות כמו שיש לחיילים אנחנו מדינה שמוותרת יותר מידי ואתם עוד מתבכיינים על תנאים, אם אתה לא מרוצה לך לגור בפלשתין מה אתה עושה פה? האמריקאים היו מחוררים לו את כל הגוף, אנחנו את המחבלים שלכם שרוצים להרוג אותנו מושיבים בכלא ואז משחררים אותם, יש לך עוד תלונות?

אכן אני "ביכלל".

אין לכם מה לחפש בעזה ובבית לחם ובכל השטחים הכבושים "ביכלל". עופו הביתה, כובשים, לישראל.

the red dragon

New member
יודע מה אני בעד שנעוף מהארץ הזאת

וניתן לכם אותה. אבל לאן נילך? יש לכם 22 מדינות ואתם רוצים לקחת לנו גם תשטחים הקטנים הבודדים שיש לנו? בסדר קחו אותם אבל תסדרו לנו מדינה באירופה או בארה"ב וכולם יהיו שמחים

לכו לארץ שלכם, לישראל.

את פלסטין (מעבר לקו הירוק, 22% בלבד משטח ארץ-ישראל המנדטורית) השאירו לפלסטינים.

L m a o

New member
אין ארץ כזו פלסטין

פלסטינים = ערבוב של עדות ערביות שונות שהגרו לא"י בתחילת המאה. "פלשתינה"- כינוי שהרומאים נתנו לארץ ישראל על שם חבל הפלישתים. את יו"ש כבשנו מירדן, לא מפלסטין.

../images/Emo6.gif מזכיר את הסיפור על הסולטן

ששלח את האדמירל שלו לכבוש את מלטה. האדמירל יצא בראש צי אדיר, במשימת הסולטן, לכבוש את מלטה. עברו חודשים, ואין קול ואין קשב, כאילו הים בלע את האדמירל עם הצי. לבסוף הופיע האדמירל בפני הסולטן, כולו מוכה ושרוט, חבול ופצוע, ואמר לסולטן: "מלטה יוֹק! אין בכלל אי כזה! רק על המפה הגאוגרפית הוא מסומן, אבל הוא אינו קיים במציאוּת..."

L m a o

New member
ודרך אגב

לא זכור לי שהייתה לישראל מלחמה עם מדינה בשם פלסטין, ויו"ש נכבשו. זה נכבש מירדן.

../images/Emo45.gifשטח ירדני לשעבר, חוסיין ויתר -שייך לישראל

זה ששמאלנים צעירים ינקו את קלישאות השמאל הרצוצות, זה לא מה שישנה את ההיסטוריה או העתיד. הפלסטינים הם לא ממש "עם", קומץ של פליטים ערבים שהשמאל הרוצה להתחנף לעולם האירופי (הצבוע לא פחות ממנו ד"א) ולערבים עצמם כמובן. השמאל רוצה לתת להם מדינה שידחפו בה את כל מליוני ה"פלסטינים" שלהם על חשבון הימין וארץ ישראל. אם השמאל כל כך נחוש בדעתו, יהווה דוגמא אישית, יפנה את ביתו היפה תחילה - הוא, שבנוי על המסגדים החרבים לטובת ערביי ישראל ה"כבושים", אח"כ נעשה זאת אנו...

למעלה