מכיוון שאני לא יכולה לסמוך

1Shir

New member
נראה לי שמיצינו את הנושא ../images/Emo3.gif

אמנם בעיני זה כן משתמע מכך, אולי אנחנו מגדירים אחרת חוסר ביטחון, whatever
בכל אופן יש לנו למטה עוד שרשור שכבר לא קופץ, אבל אני סומכת עליך שזה לא ימנע ממך להגיב לי גם שם

purplegiraff

New member
מסכימה עם כל מילה שלך אבל

בטח שמת לב שאני בעצמי היוצרת הגאה והמתוסכלת של אותה יצירה שנויה במחלוקת ראיתי בעצמי את בעיתיות הניסוח, עוד ל פ נ י שמישהו בכלל אמר משהו... אז כנראה שבאמת יש בו משהו בעייתי.. (וד"א שיר, אני כבר משתפרת- בהשוואה לאותו שרשור אומלל וחסר מזל ממקודם וכבר מתחילה לקלוט בעצמי... אז איזה פידבק קטן לחיזוק השיפור... לא!!!! אני מתעקשת להמשיך להיות אני ואתם תתרגלו!!! נה לכם!
או שאולי זה אומר שאני גיליתי משהו טוב על עצמי אבל העצמי שלי מרגיש עכשיו חסר בטחון בעקבות זאת ולכן מיהר לפרסם את ההסבר שלBELLI I, ועכשיו בעקבות הודעותיך הוא טרוד בלבחון מה קורה אצלו שהיתרון שלי כ"כ העיב לו על הבטחון העצמי שהוא חשב שאני מתנשאת על עצמי...

W i l d C a r d

New member
אבל אבל

תפסיקי כבר להתנשא על עצמך. ממש גועל נפש. אני לא חושב שאת יותר טובה ממך, וממש אין לך על מה להתנשא. וזה שראית בעצמך את בעייתיות הניסוח רק אומר שאת צריכה לעבוד על שיפור הביצועים הלשוניים שלך... (אחחח, נתפס לי הגב בדיוק כשהתכופפתי להרים את הכפפה. לפחות חולמת שומרת על אחוריי כשאני מתכופף...)

purplegiraff

New member
וגילאי ה20 המוקדמים זה לא בדיוק את../images/Emo8.gif

למקרה שלקחת את זה אישית... אצל רוב האנשים- אולי 21, אצלי זה נמשך עד גיל 25 לפחות אני פשוט עשיתי הכל נורא נורא לאט יחסית לכולם ועכשיו מנטלית אני אולי בגיל 20 ... רצינית,( יאללה יאללה בואו בהמוניכם לכל מי שבא לו לרדת עלי אתם לא רואים שאני עושה את זה מעולה לבד???) וחוץ מזה כתבתי "בד"כ" וכנראה שהייתי צריכה להכליל אפילו פחות מהמילה בד"כ כי כשאני חושבת על זה יש באמת קצת יותר זוגות ממה שנשאר כשמסננים "בד"כ" שאני מכירה שהם יחד מגיל צעיר- אפילו מאד...והכל טוב... עזבי, סתם מרירות קלה של "איפה הייתי ומה עשיתי בגלל מה שחשבתי והאמנתי בגיל 23..." לא להעלב ממני... ג'ירפה סינגלית טריה... וצעירה מאד...

1Shir

New member
זה בסדר מתוקה, לא נעלבתי

אבל כן היתה לי דקירה קטנה בלב כשקראתי, שוב, פשוט כי מצורת הניסוח השתמע משהו כללי ולא ספציפי לגבייך... בגלל זה כתבתי קודם "שימי לב"
ואני כן בגילאי ה-20 המוקדמים לדעתי...

belli80

New member
פפפיייייי....

כל מה שאמרתי זה שיהיה לך בהצלחה. איך, לכל השדונים והפיות, הגעת למה שהגעת??? ולגבי אופניק - A.K.A סומסום- על הדשא של האוניברסיטה. לפני שלוש וחצי שנים. והשאר היסטוריה.... למה?

purplegiraff

New member
טוב לכל הפיקסיז והאלפים

ראית שהיו כאלה שחשבו גם... ואם ראית שרשורים שהייתי בהם, למדתי את הלקח ועכשיו מנסה להיות זהירה.. לפחות קצת. בכל אפן תודה על ה"בהצלחה" ובקשר אלייך ואופניק סתם כי זה ממש הגניב אותי כשגיליתי שרשימת המכולת שלך היתה קשורה אליו ומסתבר שאפילו פגשתי אותכם במפגש, ואני לא זוכרת.... אוי לבושתי ונכלמותי.... (וגם כי זה היה ממש חסר טאקט מצידי לרדת על קשרים מגילאי ה20 המוקדמים לאחת מזוג שזה עתה התחתן ואולי הכיר בגילאי ה20 המוקדמים... עזבי, כבר לא חשוב, רגישות יתר פתאומית ולא כ"כ אופיינית)

magenta73

New member
אני מעדיפה לשמור את הגרזן בראש לטוקבקיסטים

... אני לא יודעת מה עדיף, אני יודעת שזה המצב שאני ועוד כמה נמצאים בו כרגע, וזה מה יש ועם זה ננצח.

1Shir

New member
מאיפה את מביאה את הפאנצ'ים האלה ../images/Emo9.gif

פשוט ותמים זה נחמד, אבל לא מאפשר להתמודד כשצצות בעיות. כי החיים הם לא רק פשוטים ותמימים. אבל מודעות לא אומרת שצריך להנדס מראש חיים שלמים, מה פתאום? אפשר להיות מודעים ולהמשיך ללכת עם הלב ודווקא המודעות עוזרת לא לפחד *חיבוק*

magenta73

New member
התכוונתי למודעות בגיל שלושים

ושלושים וקצת. והתכוונתי גם למודעות שבה אין לך יותר מידי זמן "לבזבז"... עדיין, בקטעים האלה אני תמיד נזכרת בקטע ההוא מ"מיי קוזין ויני", שמריסה תורניי, (אני חושבת), דיברה איתו, עומדת מחוץ לצימר ואומרת "מיי ביילוג'קל קלוק איז טיקינטג לייק דיס" ואז בועטת עם הרגל כמו סוס שמתכונן לפתיחת שערים של המירוץ הכי חשוב בהיסטוריה שלו...

1Shir

New member
אה, לא ירדתי לסוף דעתך בקריאת הטור...

חשבתי "מודעות" יותר במובן של "בררנות"... תמיד אפשר להילחץ מצד שני זה אף פעם לא רצוי/עוזר אז... בשביל מה???
דווקא המודעות ללחץ יכולה לאפשר לנטרל אותו ולנתב אותו למקומות אחרים....

ד נ י ת3

New member
תתחדשי יקירתי.

תזכרי רק שאנחנו היינו לצידך עוד כשהיית "רק" מג'נטה.

למעלה