מכיוון שאני "מאבדת" את הצפון

דורין 333

New member
מכיוון שאני "מאבדת" את הצפון ../images/Emo6.gif

בשרשורים ארוכים, העדפתי להמשיך את הסיפור שלי בפתיחת שרשור חדש: אני יודעת שמי שקורא את סיפורי, חושב לפעמים לעצמו שזה נשמע כמו סיפור דמיוני אך תאמינו לי שכל מילה ומילה שאני כותבת היא נכונה ואמיתית בלי שום סילופים ובלי שום תוספות בצורה הכי אובייקטיבית: מקרה נוסף במעללי אימי: כשהתחלתי לצאת עם חבר שלי בגיל 18 (היום בעלי) היא התנגדה לזה בתוקף, למעשה היא התנגדה בכלל לרעיון שאני אצא עם מישהו בכלל. באחד הימים היינו בעיר והייתי צריכה לקנות משהו, אז הוא חיכה לי באוטו ואני קפצתי לחנות וככל הנראה היא ראתה אותי מרחוק יוצאת מהרכב וזה מה שהיא עשתה: קודם באה לקראתי בפתח החנות וסטרה לי סטירה מצלצלת לעיני עוברים ושבים ומשם המשיכה לרכב החונה והתחילה לצעוק עליו: "מה אתה רוצה מהבת שלי, יא זבל, יא חרה וכו' וכו' והוא מרוב בושה התניע ונסע משם בכדי לחנות ברחוב סמוך, היא ראתה מרחוק שהוא חונה לא רחוק ורצה שוב לכיוון הרכב והתחילה פשוט לדפוק על הרכב ולצעוק עליו ולקלל אותו שוב והכל לעיני עוברים ושבים. לבסוף לא היתה לו ברירה והוא פשוט נסע הביתה. אני לעומת זאת הלכתי לתחנת המשטרה להתלונן והשוטרת שבפניה הגשתי את התלונה אמרה לי בזו הלשון: "נו באמת, את לא מתביישת להתלונן על אמא שלך ?" ואני כמו גדולה, עניתי לה: "לאאאאאאאאאאא" שתבינו הם לא עשו עם זה כלום, פשוט קראו לה לשיחה, לא יודעת מה אמרו לה שם ובזה נסתיים העניין. חזרתי הביתה מבויישת ובזה נסתיים הענין.

דורין, הייתי בת 18, בוגרת, למה

לא קמת והלכת? אבל היום יש יותר מודעות ואני חוזרת על השאלה שלי: למה שלא תתבעי אותה על התעללות בקטין? אני חושבת שאין על זה חוק התיישנות ואני חושבת שמגיעה לך לבוא על ספוקך.

דורין 333

New member
את חושבת שניתן לתבוע אחרי שנים

רבות ? הלוואי ! למען האמת, לא חשבתי על האפשרות ולא התעניינתי בנושא. ולשאלתך למה לא עזבתי את הבית, להלן התשובה: לילה אחד יצאנו לבלות, חברי ואני, וחזרתי מאוחר הביתה, היא פשוט עשתה לי את המוות, התחילה להכות אותי ללא רחמים וביקשה שאסתלק מהבית (מה שחברי רצה זמן רב וביקש ממני לעזוב את הבית ולעבור לגור עימו), אבא שלי ניסה לשכנע אותה לעזוב ולהירגע אך כלום לא עזר ואני קיבלתי את מרותה בגלל הפחד הגדול שהיה לי ממנה עד אז אך באותו רגע אמרתי לעצמי: "די !!!! עד כאן !!!! פשוט יצאתי מהבית (בארבע לפנות בוקר בלילה חורפי גשום וקר) בלי כלום לעבור ולגור עם החבר שלי. למחרת ביקשתי מאחותי להביא לי את כל הדברים שלי. מאותו יום לא הבטתי יותר לאחור והקשר עימה נותק לחלוטין

נ ס ע

New member
סיפור מרשים !

כל הכבוד על האומץ לשבור את מעגל האלימות. אני בטוחה שמאד קשה לך לשמוע את אמא שלך מדי פעם יוצאת מגרונך, כמו שקורה לכל אחד (אבל ברמה אחרת לגמרי
). ואני מעריצה אותך על היכולת להחניק את המילים ולהתמודד עם הקושי ! ממש לא יאומנו הסיפורים שלך ...

עציון

New member
דורין, אם כל הסימפטיה לסיפורך,

לא ברור לי למה את מעלה את הסיפור בפורום שמתייחס לבעיות עם החמות ולא לפורום המתאים לכך. יש כזה פורום ושם, חוץ מתמיכה ועידוד תקבלי גם עזרה יותר ענינית ויותר תכליתית. לדעתי, חבל שלא פנית מיד למקום המתאים. ואין זה אומר שהסימפטיה של באי הפורום הזה אינם נתונים לך. כולם פה היו רוצים לראות אותך יוצאית מחוזקת.

דורין 333

New member
עציון, ראשית שמתי לב גם שהרבה

סיפורים שמועלים כאן בפורום לא נוגעים לחמות כלל וכלל. אני לא מחפשת עזרה משום גורם. ויותר חשוב, אני לא מחפשת רחמים. פשוט מקריאת הפורום הזה, הוא הצטייר כפורום נחמד עם אנשים חמים ותומכים בעלי אוזן קשבת לבעיות שלאו דווקא קשורות לחמות ומצאתי לנכון לשפוך את ליבי ולספר את סיפורי. אם מנהלת הפורום תפנה אלי בבקשה לא לכתוב כאן יותר, אני אכבד את החלטתה ואמלא אחרי בקשתה.

arem12

New member
דורין ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לדעתי ואני לא מנהלת את הפורום הזה אם זה עושה לך טוב ומקל עלייך את יכולה להמשיך לכתוב.לא אמור להפריע לאף אחד האמת שאני החלטתי להגיב לך רק בסוף אבל ליבי ליבי איתך אני עוקבת אחרי כל מה שאת כותבת. תהיי חזקה ועדיף להוציא ולא לשמור בבטן

smagi

New member
גם לדעתי את צריכה להמשיך

ולכתוב - אם מצאת לך פורום שלדעתך תומך מספיק על מנת להוציא את כל הכאב שלך, אנחנו כאן איתך. והפורום הוא אמנם על חמותי אבל גם אמא שלי היא חמה ולכן גם סיפןר על אמא מקומו בפורום הזה!!!!

דורין 333

New member
../images/Emo51.gif arem על התמיכה וכמו

שכתבתי, אני אכבד כל החלטה ובקשה של מנהלת הפורום מקריאה של הפורום הזה ופורומים אחרים גם כן, מצאתי פשוט שהפורום הזה נחמד ושוקק חיים ובחרתי לכתוב פה. אני לא רואה בזה כל פסול ולא מוצאת איזושהי סיבה שאמורה להפריע למישהו. לא כל אחד ואחת חייבים להגיב לכל סיפור שמישהו אחר כותב.

arem12

New member
דורין תמשיכי ../images/Emo127.gif

אני איתך וחוץ מזה יש לי קשרים טובים בהנהלה

היי../images/Emo124.gifדורין תרגעי ומיד ../images/Emo88.gif

את כאן וזהו
מבלי לפנות באופן אישי לכל אחד כאן, יש לי בקשה : למי שלא מתאים שלא יתייחס לשישור ולא יענה תודה

arem12

New member
סיגללללללל../images/Emo124.gif

מה הינו עושים כאן בילעדייך
?|

עציון

New member
דורין, פיספסת את הפואנטה

לאף אחד לא מפריע שאת מעלה בפורום זה את סיפורך הקשה. אני רק ביקשתי להפנות אותך לפורום המתאים שם-מעבר לחיבוקים ותמיכה- תוכלי לקבל יעוץ איך להתגבר על הטראומה. זו היתה כוונתי וחבל שהבנת זאת אחרת....

עציון יקירי../images/Emo88.gif../images/Emo11.gif

אנשים מתחלקים באופיים לכמה סוגים, ועל כן המשפט הידוע : לא כל האצבעות שוות!!!! ישנם אנשים כמו דורין שקל יותר וחמים מבחינתם לדבר ולהוציא ב"תוך המשפחה" ומבחינתם "עלית מדרגה" הוא טראומטי עדיין. ישנם אנשים (כמוני למשל) שישר רצים לטיפול פסיכולגי ונעזרים בכל תמיכה מקצועית מומלצת. דורין מוצאת כאן את מקומה ומבחינתה זוהי התראפיה שלה!!!! אם זה מספק אותה, מי אנחנו שנאכזב?

דורין 333

New member
עציון ../images/Emo24.gif תודה רבה..כנראה שלא

הבנתי אותך נכון
והענין הוא שאחרי שנים במחיצת חברי (ואח"כ בעלי) הוציא אותי מכל תחושת החוסר בטחון שהיתה לי. לא יכולתי לקבל פסיכולוג טוב ממנו. ממנו הבנתי שאני לא אשמה, שאני בסדר גמור, מי שלא בסדר זו היא ושאני לא כזו דפוקה כמו שהיא שידרה לי במשך שנים ושאני לא פחות טובה מאחרים וכן יש לי יכולות לעשות דברים בחיים ולהתקדם ולהיות כמו כל אחד אחר. תודה, עציון ותודה כולם, אתם נפלאים

למעלה