מכיוון שאני "מאבדת" את הצפון

דורין קבלי חיבוק חזק ממני אחותי

בסד אצלי יש עדין קשרים בגלל אחי נישארתי בקשר, אני בת יחידה ואח אחד בן טלפוני בלבד אני לא מגיעה אליה, וגם טלפוני לאחי בלבד היא מצלצלת כאשר רע לה עם גיסתי אני לא עונה בדרך כלל יש לי מרה שיחות, ואז אני לא עונה אבל היא מצלצלת לפעמים בערב והילדים עונים , דורין אנו עברנו הרבה וכמה שיגידו צריך לסלוח בטוח שיש הרבה דברים שעברת ואת לא מסוגלת לספר מכאב לא רק מבושה שיש לנו אמא כזאת ,, ניסיתי פעם פסיכולוגית אבל במקום להישתחרר זה יותר עלה את המרות וזכרונות , שפשוט חשתי שזה לא בישבילי טוב לי אפו שאני ולא להוסיף על כאבי עם הזמן מצליחים לאט להיתגבר,למשטרה בזמני לא היה טעם כי אז חשבו שמותר להורים ,אני עד היום לא קוראת לה אמא גם אם יוצא לי לשוחח עם אחי אני אומרת אמא שלך , הכאב הגדול ביותר שאומרים לי הרבה כך באת לעולם והסכמת לפני שבאת כול אחד חותם לפני שהוא נולד וכך קורה לך אבל בעני זה שטות ולא לענין, טוב שיש לנו היום משפחה שאוהבת ולה אנו חשובים ואוהבים אותנו בכול דרך חזקי אחותי שמחי והראי לה שאת מספיק גיבורה ולא זקוקה לה ולאהבתה כמה שזה כואב ולפעמים אנו מחפשים את אותו חיבוק ,ומילה טובה, תודה עליזה

דורין 333

New member
../images/Emo51.gif רבה עליזה ומאחת שעברה

התעללות, אני יכולה להבין אותך ואת תחושותייך. וזה נכון מה שאמרת לגבי זה שלא מסוגלים לספר דברים כאלו לאנשים מחמת הבושה. מספר מאוד מועט של חברים וחברות קרובים יודעים את ההסטוריה שלי. ולגבי חיבוקים מאמא, אני לא יכולה להרגיש שזה חסר כיוון שמעולם לא זכיתי לקבל חיבוק מאמא (מאבא שלי קיבלתי המון המון אהבה ורוך) ובאמת באמת שלעולם לא זכיתי אפילו לחיבוק או נשיקה ממנה. כאשר אני מחבקת ומנשקת את בני, אני יכולה להרגיש כמה שזה עושה לו טוב וכמה שהוא אוהב את זה, איך שהפנים שלו זורחות וקורנות. ואת החיבוקים והנישוקים הכי טובים בעולם אני מקבלת מהבן שלי כי אין בעולם חיבוקים ונישוקים טובים מהם, פשוט אין.

נשמה את צודקת די לנו בילדינו ובעל

בסד נשמה אצלי אני לא יכולה לקבל אפילו מאבי כי הוא תיפוס פרימיתיבי ואצלו אין דבר כזה נשיקה או מילה טוב לילדים , הוא מתנהג כאלו הוא עושה טובה שאנו קוראים לו אבא ,ובעני הוא אבא לתעודה לא יותר , ואני לא מוכנה ולא יכולה לסלוח להם לעולם בעני הם לא קיימים תודה עליזה אני מקבלת את אהבה מילדי ובעלי וגיסים מצד בעלי אפילו מחמי

למעלה