מכיוון שההודעה הקודמת שלי כרב לא קו

Guy24Gold

New member
ההתחלה של ההתחלה של הסיפור

"מזתומרת היא ברחה??? אנחנו חייבים אותה!!!!" שני בני האנוש היו נבוכים במקצת, שכן האורקים באמת היו צריכים אותה. "אבל.." ניסה אחד מהבני האנוש להסביר. "בלי אבל" קבע האורק באכזריות. "אתם צריכים למצוא מישהי חדשה. על זה הרי אנחנו משלמים לכם". "אבל כל הנקבות הטובות כבר נחטפו, והשאר מפחדות מאיתנו וברחו ליער" הבן אנוש השני תירץ את כישלונם. "אז כנראה אנחנו כבר לא צריכים אותכם יותר" תחנוני הבני אנוש לא הועילו להם. הם מתו מוות מהיר ע"י גרזן אורקי כפול להב, הנשק החביב על בעל המערה. "אנחנו חייבים למצוא נקבה מהר, לפני שיהיה מאוחר מדי." היה זה יום אדום חם ויבש של הקיץ. כמעט ושום יצור לא יצא ממערתו. מלבד אולי שני בני אנוש. פאזין ושמנלי צעדו לאיטם בהרים. אגלי זעה זרמו ממצחם של השניים, והרטיבו את חולצת הבד הדקיקה שלבשו. שערו של פאזין היה רטוב כמו אגם האמרונדיה. שערו של שמנלי לא היה רטוב כלל, אבל אך ורק מסיבה אחת פשוטה-לא היה לו שער כלל. הוא גילח את כולו כשהיה ילד קטן בבית היתומים, לפני שהתחיל לעבוד אצל היצורים הירוקים. פאזין ושמנלי דיברו על ההרי האימה שמדרום להם, הרים שאף אחד לא יודע בבטחה מה יש עליהם. כל מי שניסה לבדוק, לא חזר מעולם. " כאוס שוכן בהם", אמר פאזין בבטחה, "אחרי שהאלים החדשים גמרו לבנות את העולם, כאוס ביקש מהם שיצרו לו הרים למייחיתו. בגלל זה גם ההרים האלו כל כך לא מתאימים לשאר הסביבה, הם יוצרו במיוחד בשבילו." שמנלי שתק. בשביל שמנלי ההרים היו דבר רגיש, שני הוריו של שמנלי הלכו לחקור אותם, ולא חזרו. "כאוס לא יעשה דבר כזה" קבע שמנלי, יותר מקווה מאשר בטוח, "לעולם הוא לא היה הורג את מאמיניו". "הוריך לא האמינו בו" השיב פאזין "הם האמינו בשיבה, לא בכאוס". "מה ההבדל?" שאל בן האנוש, שלא הבין במיוחד בנוגע לכל הקשור באלים. "כשהאלים הגדולים יצרו את העולם הישן, הם בראו בו את בני האנוש. האלים גרמו לבני האנוש לשנוא אחד את השני, ובני האנוש התאספו בנסיכויות קטנות, שבכל אחת מספר קטן של אנשים, ושליט אחד. עם הזמן נסיכויות התאחדו, ושליטיהם התעצמו. לבסוף נשארו 13 נסיכויות, שכבר הפכו להיות אימפריות. האלים הגדולים אימצו את השליטים והביאו אותם למישורם..." "אני יודע את כל זה, אבל מה הקשר?" שאל שמנלי שהתחיל להשתעמם מהסיפור הארוך של חברו. "בקיצור, שיבה היתה אחת מהשליטים האלה, וכאוס אימץ אותה, זה הכל" שני הבני אנוש עזבו את ההרים והחלו להתקדם לכיוון עיירת הנופש ויקיניה, במטרה למצוא שם נקבה. הכתוב מתרחש חמשיה ויום לפני ההמשך שכתבתי קודם (בכל חמשיה יש חמישה ימים).

avivs

New member
אני מאוד אוהב

את הכתיבה שלך... באמת רואים שיש לך בהרבה כישרון. וגם מאוד אהבתי את הקטע הזה. -בהתחלה היה נראה לי עדיף לכתוב- מה זאת אומרת, ולא- מזתומרת.

Guy24Gold

New member
כתבתי מזתומרת בשביל שיבינו שהאורקים

מדברים בשפה מאוד רדודה

Guy K

New member
הי גיא !

(תמיד אומרים לי את זה והייתי חייב להגיד את זה למישהו אחר
) לא הבנתי בדיוק איפה נמצא הסיפור המלא אבל הנה כמה דברים שחשבתי עליהם כשקראתי את הקטע הזה: שלושה סימני שאלה ושלושה סימני קריאה גורמים לי לחוסר נוחות בתור קורא (ובכלל). הייתי מציע לחתוך אותם. התוצאה תראה אולי קצת פחות נסערת אבל יותר קריאה. המשפט "שמנלי שתק.. ההרים היו דבר רגיש..." וכו' - קצת לא מסתדר לי. המשפט הזה גורם לי לחשוב שפאזין מדבר והחבר שלו לא משתתף בשיחה כי הנושא לא נוח לו. אז אם מי פאזין מדבר? ז"א - ברור שהם מדברים ביניהם, אבל המשפט שהזכרתי עושה רושם ששמנלי לא משתתף בשיחה. אולי במקום לכתוב "שתק" כדאי לכתוב "שמנלי לא אהב את הנושא..." ואז - "בשבילו..." ההסבר על האלים והשליטים קצת בלבל אותי. שיבה היא אלילה או שליטה? אז אם היא שליטה אז למה לבני האדם להאמין בה? ובלי קשר, למה לכאוס לכעוס שעובדים אותה אם הוא בעצמו אימץ אותה? למה לשמנלי להשתעמם כשהחבר שלו מסביר לו על משהו שללא ספק גרם למוות של ההורים שלו? אני הייתי מקשיב בצמא לכל מילה. אהבתי את המשפט "שערו.. לא היה רטוב.. מסיבה פשוטה" וכו'. זה משפט שבנוי טוב ולרגע הרגשתי כאילו מישהו באמת מספר לי את הסיפור. נהדר! זהו ידידי
מקווה שעזרתי ואני אשמח לקרוא את ההמשך!

Guy24Gold

New member
היי גיא!

(גם לי תמיד אומרים את זה) הסיפור המלא מופיע קצת למעלה בשרשור הזה. שלושה סימני קריאה ושלושה סימני שאלה-תוקן שמנלי לא אוהב לדבר על ההורים שלו. אתה צודק-ניסתי שירגישו שפאזין משתתף בשיחה ושמנלי לא. פאזין לא הבין ששמנלי לא רוצה לדבר על ההורים שלו(מסיבה שאני אסביר בהמשך) והמשיך לדבר עליהם. שמנל לא השתתף בשיחה. אני אנסה להבהיר את הנושא בהמשך. האלים הגדולים (בינהם כאוס) יצרו את העולם הישן. בעולם הישן היו שליטים. האלים הגדולים הביאו את השליטים למישור שלהם (כל אל למישור שלו), והפכו אותם לאלים בעולם החדש. כאוס הביא את שיבה, שהיתה בעולם הישן שליטה, ובעולם החדש היא אלה, למישור שלו. גם אני אהבתי את המשפט הזה, אני גם אהבתי את המשפט שהיה לפניו ". אגלי זעה זרמו ממצחם של השניים, והרטיבו את חולצת הבד הדקיקה שלבשו."

Yuli Gama

New member
חביב

לא מספיק מידע כדי להבין מה בדיוק מתרחש מי הבחורה, או מי שני האנשים, אבל מכיוון שזה קטע ראשון אני מנחשת שעוד יבוא הסבר. התשובה שלך לגיא, אתה מסביר לו את מה שהיה אמור להיות מובן מהסיפור
?

Guy24Gold

New member
כן

בהמשך אני אכתוב עוד דברים על האלים וזה יהיה יותר ברור

למעלה