מכיוון ששאלו, אני אענה

תודה, אני בעידן שלהיות חתיכה יותר

נחשב
ובאותו עניין הערב אמר לי איתישהוא פגש איזה אישה מבוגרת כמו אמא, ומיד היה לו double take קיומי, עם חיוך מסוים של הפנתר הורוד. כי הוא הרי יודע שמגיל מסוים ברור שחכמה זה לא משהו, היא נצברת עם השנים, ואנחנו מה לעשות רוצים להתנחם בחתיכות שאנחנו מקפידות עליה במאמץ בלתי נלאה (אצלי לפחות מחשבתית בסוף גם אני רגיע לחדר הכושר) וכמובן עם אמונה בצדקת הדרך. יחד עם זה, השעה מאוחרת, ואני נכנסת מועצמת למיטה והכל בזכותך לילה טוב נב אני אמסור את חוות דעתך הבלתי משוחדת כשלונה לאיתי דבר ראשון בבקר

א ס י ת

New member
האם של איתי להיות חתיכה זאת שאיפה

לגיטימית. כי אנחנו חיות בתקופתינו ולא בתקופתו של רובנס.

א ס י ת

New member
האם של איתי אוהבת לקרוא אותה. את

כותבת מעולה. אני קוראת לאט. יש לי קצב די איטי לעומת כמה בחורות כאן. אבל לאורך השנים הגעתי להישגים טובים (שמספקים אותי), עקב ההתמדה, ואין לי צורך בהשוואות. עשיתי הרבה מאוד לעצמי, ולילדי. ועכשיו אני בהתחלת קריירה שלישית. זה אתגר גדול עבורי. כי אני שואפת למצוינות. כך חונכתי.

קריאה איטתי חודרת עמוק ממש כמו

מים שקטים
אני מודה לך על המחמאות, ומחמיאה לך בחזרה על שבחרת לפטור את עצמך מחובת ההשואות הרווחת במקומותנו. כל אדם הוא אדם, ואם הוא בן אדם הוא יחיד ומיוחד. אני כמובן מאחלת לך הצלחה ענקית בקריירה השלישית.

אנילה1

New member
תודה האם של איתי. הצלחה ענקית בטח

לא תהיה לי בכל זאת הפסדתי המון זמן. אבל גם קריירה קטנה תספק אותי, בייחוד שאני עושה עוד הרבה דברים נוספים.

הצלחה ענקית יכולה להיות לך

תלוי אולי בהגדרה שלך ל-ענקית. כשאני מדברת על הצלחה ענקית אני לא מתכוונת לכסף גדול או פרסום או כל הצלחה חיצונית אחרת, אלא לתחושת הישג פנימית גדולה, להרגשה שמצאת לעצמך תוכן ועניין ומשהו שמאוד משמח אותך לעשות, בעיניי זו ההצלחה הכי גדולה שיש, הרבה יותר מהתגמול החיצוני שהיא מביאה (שגם הוא כמובן חשוב מאוד). ומאחלת לך מכל הלב שתחווי את ההצלחה הענקית בקרוב,

למעלה